még csak nem is az országban,hanem egy országgal feljebb,de annak az alján legalább:))) szoval komáromhoz közel északrol
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szia Rambika,
Az ország melyik részén lax?
Az ország melyik részén lax?
mit tudom én:-) ez egy videochat oldal.-))
(Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
hol lehet látni képet kata67-ről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 01:49
Törölt felhasználó (368273)

Ja, a vénlány neve kata67.
És lefeküdt azért egy moderátorral, hogy ő is az legyen:-) szánalmas kis ribanc:-)
Szóval ha akartok jót röhögni rajta, akkor nézzétek meg!
És ezt most megérdemelte! A férfiak önsanyargatásáért! ja és a vicc, hogy teljesen el van szállva magától:-)
És lefeküdt azért egy moderátorral, hogy ő is az legyen:-) szánalmas kis ribanc:-)
És ezt most megérdemelte! A férfiak önsanyargatásáért! ja és a vicc, hogy teljesen el van szállva magától:-)
Ja, a vénlány neve kata67.
www.randichat.hu
De most írtam le, miért kérdezed??? (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
De most írtam le, miért kérdezed??? (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
???
mi a gond, drága? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 00:51
mi a gond, drága? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

De unatkozok......Eltiltottak most a jó pasiktól!
De unatkozok......Eltiltottak most a jó pasiktól!
FIGYELEM!
Lázadást szervezek a randichat oldalra!
Le a vénlány moderátorokkal!
Egy kis örömöt sem lehet a férfiaknak adni!
Aki akar egy jó show-t látni, mindenféle maszti és egyebek nélkül, csak tömény érzékiséget és erotikát és velem van, akkor...menjünk...tüntessünk!
Le a férfigyűlölő, besavanyodott, pápaszemes, egész nap moderátor szerepet betöltött, unalmas vén tyúkkal!
Ha látnátok, őt.....hjajjj.....megértenétek!
Segítsetek!
Lázadást szervezek a randichat oldalra!
Le a vénlány moderátorokkal!
Egy kis örömöt sem lehet a férfiaknak adni!
Aki akar egy jó show-t látni, mindenféle maszti és egyebek nélkül, csak tömény érzékiséget és erotikát és velem van, akkor...menjünk...tüntessünk!
Le a férfigyűlölő, besavanyodott, pápaszemes, egész nap moderátor szerepet betöltött, unalmas vén tyúkkal!
Ha látnátok, őt.....hjajjj.....megértenétek!
Segítsetek!
Hozzájárul a kép tulajdonosa is ????
(Ez egy válasz Gery76 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
én benne vagyok:))) csak hozz létrát is mert emeleten van az ablakom:_)))és jo lesz a piros rozsa is nem kell drága bonbon...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 09. 20. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 13:20

Lányok! Ha nem küldtök újabb sort az ablakotok alá megyek tüntetni. Most úgyis divatbajött a tüntetés. (Kockakövek helyett ellenben bonbon-t vagy parfümöt vinnék! Esetleg virágot!)

Ha megtaláltad elmondhatnád az itthoni verzióban hol van. köszi
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na itt vagyok és még mindig a képeket keresem :))
Massal nem hinnem, ugyanis az emberek megbizhatatlanok. Nem lenne jo ha rossz kezekbe kerulnenek a kepek.
Meglehet, de az nem most lesz.
Ne gonoszkodj, egyebkent meg tenyleg takarasban van, dehat kinek sikerul muveszi fotot csinalni elsore??

Lattal mar 18cmis kukacot?
Erdekes meglatas, fejts ki bovebben, miert nem illik hozzam.
Na ugye...
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 09. 20. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegy, mert én már megtaláltam! :)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 09. 20. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 17:00

Nincs otletem akkor. Keresni kell vagy reklamalni valaki felsobbnel