Nekem tetszenek a képeid .
De igen nagy szomoruság és bánat tükrözödik az irásaid bol.Pedig irtad van párod aki oda van érted más meg ugysemszámit angyalka :).
De igen nagy szomoruság és bánat tükrözödik az irásaid bol.Pedig irtad van párod aki oda van érted más meg ugysemszámit angyalka :).
Van parom egyebkent, csak tudod a noi egomnak neha neha jot tenne ha tudnam azert akad pasi akinek bejovok:-)
Amugy meg igazad van, sok a ,,tokeletes,, ember. Ha nem jarsz szoliba, nem vagy seggreszeg, nem fuvezel, nincs jo autot, jo pasid vagy jo nod, akkor radirjak hogy nem torodsz magaddal. Mondjuk en mar csak sajnalni tudom az agyatlan emberkeket, akiknek csak akkor jo minden, ha a legszebb legcsucsabb. Viszont, sokszor ilyen emberekkel kell egyutt elni, ok ulnek felsobb poziciokban vagy szabjak meg a trendeket, igy eleg nehez onbizalmat novelni, vagy egyaltalan megtartani, ha ereztetik az emberrel, hogy o mas. Persze husisnak lenni is ugyanolyan megkovezendo dolog manapsag mint az ha valaki meleg, vagy ferde a szeme, vagy egyeb mas tenyezo, ami miatt elterunk a konvencionalistol.
Hamar rajottem mi van a hatter mogott. Sok tokeletessegre torekvo ember total onbizalomhianyban szenved, es inkabb sanyargatjak magukat uj eletforma szlogen alatt, csakhogy eltakarjak tokeletlenseguket.Es mivel sajat bizonytalansagukat masok szivatasaval igyekeznek kompenzalni, igy persze a nem hagyomanyos embereken csattan a dolog.ä
De nemreg megfogadtam, hogy soha senki kedveert nem fogok megvaltozni, mert az en joletemert se teszi ezt meg mas.
Eljenek a husis csajok:-)
Amugy meg igazad van, sok a ,,tokeletes,, ember. Ha nem jarsz szoliba, nem vagy seggreszeg, nem fuvezel, nincs jo autot, jo pasid vagy jo nod, akkor radirjak hogy nem torodsz magaddal. Mondjuk en mar csak sajnalni tudom az agyatlan emberkeket, akiknek csak akkor jo minden, ha a legszebb legcsucsabb. Viszont, sokszor ilyen emberekkel kell egyutt elni, ok ulnek felsobb poziciokban vagy szabjak meg a trendeket, igy eleg nehez onbizalmat novelni, vagy egyaltalan megtartani, ha ereztetik az emberrel, hogy o mas. Persze husisnak lenni is ugyanolyan megkovezendo dolog manapsag mint az ha valaki meleg, vagy ferde a szeme, vagy egyeb mas tenyezo, ami miatt elterunk a konvencionalistol.
Hamar rajottem mi van a hatter mogott. Sok tokeletessegre torekvo ember total onbizalomhianyban szenved, es inkabb sanyargatjak magukat uj eletforma szlogen alatt, csakhogy eltakarjak tokeletlenseguket.Es mivel sajat bizonytalansagukat masok szivatasaval igyekeznek kompenzalni, igy persze a nem hagyomanyos embereken csattan a dolog.ä
De nemreg megfogadtam, hogy soha senki kedveert nem fogok megvaltozni, mert az en joletemert se teszi ezt meg mas.
Eljenek a husis csajok:-)
Várjuk
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 23:37

Az iment toltottem fel kepeket, csakis azoknak akiket erdekelhet:-DRemelhetoleg megjelenik elobb-utobb. Kivancsi vagyok a reakciokra..
nem mi vagyunk kövérek, hanem a többiek túl soványak!!

Az iment toltottem fel kepeket, csakis azoknak akiket erdekelhet:-DRemelhetoleg megjelenik elobb-utobb. Kivancsi vagyok a reakciokra..
Előljáróban annyi , hogy én imádom a húsosabb nőket főleg ha nagy mell is társul hozzá. Hozzád azért inkább fiatalok jelentkeznek , mert van egy tévhit , hogy a kövérebb nők tágabbak is lenn.Na a fiatalok akik még nem voltak ilyennel ki akarják próbálni , hogy igaz-e ez az állítás.Ami persze nem igaz de ők egymás közt így okoskodnak.Ezt már több fiatal is mondta, ezért gondolom én.Tehát a kiváncsiság hajtja őket, aztán van amelyiknek bejön és van aki megy a deszka csajokhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 22:08
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Egyébként nem tudom, hogy miért, de a levelek alapján folyton sovány fiúk (igen, fiúk.....mert hogy mindig a fiatalabbak érdeklődnek az ember iránt---> na mindegy, ez egy másik téma...)akarnának velem is, mint húsos nővel megismerkedni...És persze, mikor az ember az utcán egy sovány férfit és egy telt nőt lát....hát mi a reakció? Nem ám az, hogy "nézd már, milyen sovány ez a pasi", na nem:-), hanem "milyen dagadt disznó" ez a nő! Hát ez van.
Ne is mond, megismerkedtem a chaten egy fiatalemberrel, aki abban a varosban lakik ahol en tanulok. Meghivott vacsizni. Elore mondtam neki, hogy husis csaj vagyok. Nem volt neki gond. Amikor meg megjelentem a restiben csak hebegett habogott, meg mosolygott maganak. Tok bena pasi volt. Hat mondom errol ennyit. Meg annyit se volt kepes bevallani hogy nem jottem be neki. Ennyit a pasikrol
Egyébként nem tudom, hogy miért, de a levelek alapján folyton sovány fiúk (igen, fiúk.....mert hogy mindig a fiatalabbak érdeklődnek az ember iránt---> na mindegy, ez egy másik téma...)akarnának velem is, mint húsos nővel megismerkedni...És persze, mikor az ember az utcán egy sovány férfit és egy telt nőt lát....hát mi a reakció? Nem ám az, hogy "nézd már, milyen sovány ez a pasi", na nem:-), hanem "milyen dagadt disznó" ez a nő! Hát ez van.
Es teszel is valamit hogy megkapjal egy husos puncit,vagy csak almodozol?Mert akkor megint helyben vagyunk.
(Ez egy válasz zeb68 üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
felizgulok a telt nöktöl, husos puncijukra gondolva!)))
Ez érdekes. Privát ment...
Engem te izgac. De eldobtál magadtol.
Kiváncsi lennék, elbírsz-e menni 10 előtt!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nem félek, hogy megreggelized:-)
Szóval, jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 16:23
Szóval, jövök! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

reggelizem.
reggelizem.
10-nél előbb sosem regelizem::-)
Nekem nincs is oroszlánom...csak kígyóm...azt is bekapnád reggelire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 16:19
VIP

Tudod, hogy nem szeretek sms-ezni!:-)
Reggel 7-kor oroszlánokat eszem reggelire, ez a válasz!:-)
Reggel 7-kor oroszlánokat eszem reggelire, ez a válasz!:-)
Tudod, hogy nem szeretek sms-ezni!:-)
Reggel 7-kor oroszlánokat eszem reggelire, ez a válasz!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Reggel 7-kor oroszlánokat eszem reggelire, ez a válasz!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Az üzenetemre mi a válaszod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 16:15
VIP

Ne aggódj, tombol bennem az életöröm:-), ezen a téren nincs baj; csak azt mondtam, nem fogok kalandokba belemenni..na akkor lennék igazán szomorú..az embernek érzései vannak...Egy érzéki vad cicusnak is lehet érzékeny lelke!:-)))
Ne aggódj, tombol bennem az életöröm:-), ezen a téren nincs baj; csak azt mondtam, nem fogok kalandokba belemenni..na akkor lennék igazán szomorú..az embernek érzései vannak...Egy érzéki vad cicusnak is lehet érzékeny lelke!:-)))