Eléggé meggyőző :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 23:02
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Nem kell ezt bonyolítani, kérem szépen:-) Valakinek bejön, valakinek nem:-)
Ezt azoknak küldöm, akiknek bejön:-)

Bajött és köszi
Nem kell ezt bonyolítani, kérem szépen:-) Valakinek bejön, valakinek nem:-)

Nem tudom ki miért nézi meg a forumot ,engem kifelyezetten érdekel azért is irom le saját véleményem.De azok akik csak idétlen hozzászolásaikkal probálják magukat eladni az szánalmas.Bár lehet erre élveznek ?ki tudja ..
Ne feledjük ilyen emberek az éleben is nehezen boldogulnak nincs különösebb véleményük háturol melbe támadás a fegyverük.Hát igy tovább kisfiuk mert tapasztalatotok minimális.
Ne feledjük ilyen emberek az éleben is nehezen boldogulnak nincs különösebb véleményük háturol melbe támadás a fegyverük.Hát igy tovább kisfiuk mert tapasztalatotok minimális.
Ez elég szánalmas beszólás volt,akárcsak a Mátrix című film. "Kisfiúk kislányokat","nagyfiúk nagylányokat szeretnek". Bocs a személyeskedésért,de targonca nélkül is elbírok velük.
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 01:32

fatgirlsfriend targoncát is hazsnálsz hozzájuk? :-) rosz belegondolni mi van, ha meglovagolna ? halál? :Đ
Hali!
Nem hinném, hogy bírálni kellene a dolgot, ugyanis az egész ízlés kérdése. Na azt már lehet bírálni!
Nem hinném, hogy bírálni kellene a dolgot, ugyanis az egész ízlés kérdése. Na azt már lehet bírálni!
utolso mondatot elirtam - nem neked valo a sex ducibb lannyal...
Bocs hogy bele szolok...Hat hol elsz te?!Ahogy igy elnezem valami fiatal gyerek lehetsz, legalabbis a megnyilvanulasod alapjan, es azt se tudod mi van. Valoszinu teged egy ilyen lany nem lovagolna meg, mert nem tartana arra meltonak. Szoval nem kell felned. Es ne legy biztos benne hogy te masnak a tokeletes ferfi vagy, mert nem biztos. Lehet hogy epp ugy jelentened masnak a halalt mig neked egy ducibb csaj, ha mar a te szavaddal elek. Egyebkent meg ha felsz az ilyen csajtol, valoszinuleg komplexusod lehet, mert felsz hogy osszenyom. Tehat nem utheted meg a 75kg-t sem. Legalabbis ha mar annyira durvanak tartod egy ilyen lany igyekezetet arra, hogy partneret kielegitse.
A masik oldalon kerdem en, rengeteg lany meg az 50kilot se uti meg vagy pont felette van. Jon egy nala 20-30kiloval nehezebb pasi. Feltetelezem sexelnek is. Ugyebar a misszionariusnal a pasi van felul, es megha netalan nyomna is nojet, a lany akkor se panaszkodik, mert a lenyeg sex. Es nem tartja halalnak. Egy pasi meg aki husisabb novel sexel, akkor nyavajogjon hogy nyom a csaj???Szerintem a ferfiak fizikumukobol kiindulva, mar ha valakinek van rendes fizikuma, es nem noi sullyal rendelkezik, eleg teherbiroak. Nem hinnem hogy egy ducibb csaj barkinek is a halalat okozna.
Szoval ne gondolkozzal te semmin, es ne gondolj bele milyen lehet egy duci novel, mert neked valo az.... (Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 01:32
A masik oldalon kerdem en, rengeteg lany meg az 50kilot se uti meg vagy pont felette van. Jon egy nala 20-30kiloval nehezebb pasi. Feltetelezem sexelnek is. Ugyebar a misszionariusnal a pasi van felul, es megha netalan nyomna is nojet, a lany akkor se panaszkodik, mert a lenyeg sex. Es nem tartja halalnak. Egy pasi meg aki husisabb novel sexel, akkor nyavajogjon hogy nyom a csaj???Szerintem a ferfiak fizikumukobol kiindulva, mar ha valakinek van rendes fizikuma, es nem noi sullyal rendelkezik, eleg teherbiroak. Nem hinnem hogy egy ducibb csaj barkinek is a halalat okozna.
Szoval ne gondolkozzal te semmin, es ne gondolj bele milyen lehet egy duci novel, mert neked valo az.... (Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)

fatgirlsfriend targoncát is hazsnálsz hozzájuk? :-) rosz belegondolni mi van, ha meglovagolna ? halál? :Đ
Ismét teljesen igazad van, mivel nálunk, lányoknál nagyon sokat tesz, de inkább úgy mondanám, hogyminden az önbizalmon áll, vagy éppen bukik!
Nagyon sokat jelent és nagyon nehéz elérni, hogy egy kicsit teltebb alakú lány elfogadja magát, s ha ez éppen jó úton is halad, azt már szinte megemészthetetlen a számára, hogy Ö másnak is tetszhet!
S hidd el nagyon jól esik olvasni a soraidat, gondolataidat robix! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 00:34
Nagyon sokat jelent és nagyon nehéz elérni, hogy egy kicsit teltebb alakú lány elfogadja magát, s ha ez éppen jó úton is halad, azt már szinte megemészthetetlen a számára, hogy Ö másnak is tetszhet!
S hidd el nagyon jól esik olvasni a soraidat, gondolataidat robix! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)

Vak, vagy vágyait elfolytja az az ember akinek ez nem jelentene alsó részen vérböséget.
Szerintem oda kellene menni olyan lányokhoz akik sulyukal nem elégedettek és meg mondani igenis vonzo a dusabb test.És sok nőnek megnöne az önbizalma.Ez az én gondolatom ,lehet eltérő gondolkodás mod de az enyém ez.
Szerintem oda kellene menni olyan lányokhoz akik sulyukal nem elégedettek és meg mondani igenis vonzo a dusabb test.És sok nőnek megnöne az önbizalma.Ez az én gondolatom ,lehet eltérő gondolkodás mod de az enyém ez.
Vak, vagy vágyait elfolytja az az ember akinek ez nem jelentene alsó részen vérböséget.
Na ugye, hogy azért vannak köztünk is azért eléggé szemre való egyedek, akik után azért érdemes utánna fordulni és a végigszemlélés után szabadjára ereszteni a fántáziát?!
Ehez a izgató képsorokhoz tényleg nem sok mindent lehet hozzáfüzni csak egy vers idézetet"ej ha én is köztetek lehetnék "na ez az ami nagyon sok férfi képzeletét és vágyakozását ki vivja a testesebb csodák láttán.
Na szóval még itt a ráadás:

Mára ennyi.Lehet miből "csemegézni"! Éljenek a telt,húsos nők!!!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060813/gz7ft_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IM G]