Ők viszont már bejönnek nekem. Rajtuk is van "cucc" bőven. Némelyiken bő 20 kiló is,de ezek a csajok még guszták a feleslegükkel,mert van a testüknek formája.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 10. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam az alább közölt képeken lévő hölgyek, már túl vannak azon a határon, ami számomra elfogadhatő "zsírfelesleg". (ez most elég diplomatikus volt) Ha van valamennyi fölösleg az még nem baj, de azért a feszes idomokat jobban szeretem.
izgató,ha a csajon van mit fogni,de a szalonnát azt eszin és nem dugják...
egyébként ha valaki szereti a másikat, akkor nem zavarja, ha az mondjuk terhesség után felszed akár 20 kilót is, a párválasztás pedig főleg csak nem a testről szól, nagyon sok egyéb tényező is közbeszól. Ezek között a teltebb lányok között is van olyan, akinek nagyon csinos az arca és kívánatos és van olyan is, akinek olyan az arca, hogy se vékonyan se így nem az esetem...
Hát ez nem túl guszta. Csúnya egy néni..
(Ez egy válasz chioko üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Az izgató, ha a nőn van amit fogni, de ez itt már talán túlzás nem?
Szerintem nagy test, nagy élvezet!
Mindenkinek más ami ízlik. Van egy barátom kb 60 kg de 200kg a barátnéja. aztb mondja hogy nagyon nagyon jó a "buxája". Nekem meg max 70-80 kg ig jönnek be a csajok onnantól kezdve pedig már nem.
www.kepfeltolto.hu/?img=h9l

fatgirlsfriend

mome