Szép arc, kár, hogy nem a legjobb a beállítás...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem rosszul hiszed! Engem speciel izgat fölösleg a barátnőmön,őt meg izgatja az izmos karom stb. Egyáltalán nem igaz,hogy a telt nők csak a kedvességük és érzékiségük miatt jók. Én kifejezetten állítom,hogy esztétikusabbak is tudnak lenni,mint pl.10kg-al soványabb társaik.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 12. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 16:12

nem hiszem, hogy konkrétan a háj izgató lenne, hiszen valljuk be pasiban se az úszógumis a favorit. inkább az izgató, ahogyan a teltebb lányok élvezik és "meghálálják" a finom érintéseket, nem beszélve a vadabbakról:)bennem ezt értékeli a pasim, és mindent megtesz, hogy maradéktalanul élvezhessem, és ezáltal ő is azt tehesse. tényleg olyan rossz lenne nekem avval a pár kg fölösleggel?
Rég jártam erre kedves fórumozók! Hát van itt párbeszéd rendesen,de sajnos távollétemben a képek eltűntek. Igyekszem azért majd vissza-vissza nézni.
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.sk
BigJoe23 - jelentkezz a Sandramell@azet.s
k
k
Sajnos (?) valahonnan a természetemből kifolyólag színte mindenre, rád főleg :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
S nagyon kíváncsi vagy BigJoe23???
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 18:07

A végén feltett kérdésre csak akkor tudnék objektívebben válaszolni,ha látnálak :-)
A végén feltett kérdésre csak akkor tudnék objektívebben válaszolni,ha látnálak :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 18:03

Sziasztok!
Olvasgatom, olvasgatom a hozzászólásokat és nem hagy, hogy ne szóljak hozzá a témához!
Akarva, akaratlanul, de én is érintett vagyok ebben a témában, s nagyon nem tetszik az a szó, hogy "háj"! De azért nagyon tetszik robix9 és kisangyalka véleménye ebben a témában. Persze magamból kiindulva és a magamon tapasztalt mindennapi szotik és élményekkel alátámasztva, szerintem is nagyon sok pasi van, akik inkább oda-oda pislantanak, vagy inkább le sem tudják venni a pillantásukat egy igazán nyárias, nőies dekoltról. S azért bevallom nem tartozom a nagyon tapasztal és bő szexmúltal rendelkező hölgyek közé, de azért eddig nem sok panaszt hallottam a volt partnenreimtől. S nem nagyon telik el olyan nap, hogy ne akadna olyan pasi, aki éppen kávéra hívna, vagy éppen más módon adná a tudtomra, hogy szerintem tetszem nekik!
Vagy lehet hogy ezt csak én értelmezem így ????
Olvasgatom, olvasgatom a hozzászólásokat és nem hagy, hogy ne szóljak hozzá a témához!
Akarva, akaratlanul, de én is érintett vagyok ebben a témában, s nagyon nem tetszik az a szó, hogy "háj"! De azért nagyon tetszik robix9 és kisangyalka véleménye ebben a témában. Persze magamból kiindulva és a magamon tapasztalt mindennapi szotik és élményekkel alátámasztva, szerintem is nagyon sok pasi van, akik inkább oda-oda pislantanak, vagy inkább le sem tudják venni a pillantásukat egy igazán nyárias, nőies dekoltról. S azért bevallom nem tartozom a nagyon tapasztal és bő szexmúltal rendelkező hölgyek közé, de azért eddig nem sok panaszt hallottam a volt partnenreimtől. S nem nagyon telik el olyan nap, hogy ne akadna olyan pasi, aki éppen kávéra hívna, vagy éppen más módon adná a tudtomra, hogy szerintem tetszem nekik!
Sziasztok!

A deszka csajok sem jók. Egy nő legyen, azért nőies legyen rajta v.mennyi fognivaló, de ne betonkeverő. Na ennyi. Arany középút.
Szerintem ismét beletaláltál az igazság hálojába tényleg nagyon jó simogatni csokolgatni egy puha bársonyos testet nem beszélve a cicikről amik már inkább mellek .Különben 176cm 85kg vagyok 34 évessen a párom 175 76kg szép nagy cicikkel ,hogy jobban eltudjuk képzelni egymást.
Modjuk abban igazad lehet hogy a nok a nagyobb pasikat vagy uszogumisakat azert szertetik mert biztonsagot nyujt. Szemely szerint ezzel en is igy vagyok, de ha meg az uszogumi kozvetlenul esetleg nem is sexi, az adott pasit az teszi azza, hogy szornyen edi tud lenni pocakkal, amit olyan jo fogdosni, igy ezert vonzo:-D
De mit keresnek a husisabb nokben a ferfiak?Mert vedelmet nem hinnem, legfeljebb a pihe-puhasagot. Vagy tevedek? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 12. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 23:42
De mit keresnek a husisabb nokben a ferfiak?Mert vedelmet nem hinnem, legfeljebb a pihe-puhasagot. Vagy tevedek? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 12. szombat 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)

Na éppen ez a vonz eröt keresi az a réteg aki nem csak kérkedésre jár egy növel.Az aranyközép utat szinte mindenki ide oda tologatja attol függ mennyire és mi fogja meg a szeretet nöben.
A nök szerintem az uszogumis férfiakban ill nagyobb alkatuakban sokszor a biztonságot keresik .Nem a kigyurtakra gondolok .
Nagyon is vonzobb egy nő teltebben mint egy cerna vékony bordákat megszámlálhato kivitelben.
A nök szerintem az uszogumis férfiakban ill nagyobb alkatuakban sokszor a biztonságot keresik .Nem a kigyurtakra gondolok .
Nagyon is vonzobb egy nő teltebben mint egy cerna vékony bordákat megszámlálhato kivitelben.
Na éppen ez a vonz eröt keresi az a réteg aki nem csak kérkedésre jár egy növel.Az aranyközép utat szinte mindenki ide oda tologatja attol függ mennyire és mi fogja meg a szeretet nöben.