Még nincs. De szeretnék.

LEFÉNYKÉPEZHETLEK?(FEJÉR MEGYE)
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, nem. Majd én magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 20:13

Törölt felhasználó (9317)
VIP

LEFÉNYKÉPEZHETLEK?(FEJÉR MEGYE)
azt én is javaslom, mielőtt átmennénk chat-elésbe
a témával kapcsolatos hozzászólások kerüljenek ide...például tapasztalatok, vélemények, ötletek, javaslatok stb...

a témával kapcsolatos hozzászólások kerüljenek ide...például tapasztalatok, vélemények, ötletek, javaslatok stb...
Szerintem is sokkal izgatóbb,ha van "cucc" a csajon. Jó igaz van egy másik tábor,akik pont az ellenkezőjét mondják,ráadásul egészségügyi meg minden más indokokra is hivatkoznak. Elfogadom őketőket,de nem értek velük egyet. Undorítóan erőltetik a fittnessguruk is,hogy csak a sportos nő kívánatos stb.. Én észre sem veszek egy olyan nőt,aki a fittségével akar villogni. Sex közben totálisan felizgat,mikor belemarkolhatok a lány fenekébe vagy mikor megmorzsolhatom kicsit a húrkás pociját. Az ilyen típusú nő képes akkor is felizgatni,mikor egyáltalán nem a sex jár az eszemben. Nekem túl steril és izgalommentes a vékony női test. Amikor valami túl szabályossá válik az életemben,az már unalmas nekem. Mindennel így vagyok nem csak a női alakkal. A zsírpárnák a nőn izgalmasabbá teszik a sexet és valahogy jobban felpiszkál a tudat,hogy meglátszik a lányon,hogy eszik,sokat koptatta az Egyetemi padokat és ettől felszedte a kilóit stb... A naturaliznus izgatóbb,mint a műiesség. Szerintem.

a legjobbak azok a csajok akiken van mit fogni és a cerka nem böki át!! éljenek a molett hölgyek

Örülök,hogy nagyon sokan így gondolják,mint én. Tévedés ne essék!! Nekem semmi bajom azokkal a nőkkel,akik alkatilag vékonyak. De azt ki nem állhatom,mikor a telt nőket is le akarja a világ fogyasztani. Ez aztán a globalizáció emberek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:25

Törölt felhasználó (43750)

a legjobbak azok a csajok akiken van mit fogni és a cerka nem böki át!! éljenek a molett hölgyek
Számomra vonzó egy nő akkor is ha karcsú, és akkor is ha teltkarcsú!De inkább legyen MIT fogni rajta!
Minden csak a pillanat kérdése. Hiszem, hogy egykis háj jotékony hatással van. Gondolj csak bele egy csontváz némi börbe csomagolva.
Én valamikor vékony, izmos nő voltam. Most a kor előrehaladtával van némi feleslegem. Ez így természetes. A képen látható hölgynél, valamivel soványabb vagyok!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor szeretlek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 04. 27. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 15:56

Én valamikor vékony, izmos nő voltam. Most a kor előrehaladtával van némi feleslegem. Ez így természetes. A képen látható hölgynél, valamivel soványabb vagyok!
Ez a hölgy pont a mai divat ellentéte. Szőrös a puncija,kissé lógnak a mellei és nagyon hájas a hasa. De szerintem izgató.

Ez a hölgy pont a mai divat ellentéte. Szőrös a puncija,kissé lógnak a mellei és nagyon hájas a hasa. De szerintem izgató.

Majdnem tökéletesen igazad van,kivéve pár dolgot. Szerintem attól,hogy egy nőn van felesleg még nem igénytelen. Szerintem az tévedés,hogy a vékonyság az igényesség és egészség megtestesítője. Csak a popkultúra kreátuma mindez. Azt bírom mikor egy nő totál vékonyra fogyassza magát,közben meg napi egy csomag cigit elpöfékel. A vékonyság egyáltalán nem egyenlő az igényességgel. Pl. nézd meg az alábbi hölgyet. Van rajta felesleg bőven,de egyáltalán nem tűnik igénytelennek,csak sexinek.

Szia, d2446bd7!
Rajtam már a sport sem segít! Vannak keményebb mozgássoraim mindennap, amelyek a kritikus helyeket célozzák meg! Az étkezésre is nagyon ügyelek! De az öröklött hajlamaim, az ösztrogén-szintem ellen nem sokat tehetek! Jobban megnézve az alábbi képeket, a hölgynél talán jóval soványabb vagyok! Egy pici háj a pocin, egy pici a belső combokon. De engem nagyon zavar! Mint a nők nagy részét! És még ilyen állapotban is letagadhatok néhány évet!
Rajtam már a sport sem segít! Vannak keményebb mozgássoraim mindennap, amelyek a kritikus helyeket célozzák meg! Az étkezésre is nagyon ügyelek! De az öröklött hajlamaim, az ösztrogén-szintem ellen nem sokat tehetek! Jobban megnézve az alábbi képeket, a hölgynél talán jóval soványabb vagyok! Egy pici háj a pocin, egy pici a belső combokon. De engem nagyon zavar! Mint a nők nagy részét! És még ilyen állapotban is letagadhatok néhány évet!