elment
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:22

nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
nem küldenéd el te priviben az Msn címedet? én meg szoktam kapni a priviket :-)
Nem vagyok. Egyeb mod pedig nincs. Errol ennyit akkor. Kepcsere majd mas alkalommal.
akkor mondj léci egy jobb módot, ahogy átküldhetem.
Pl az axtoron fent vagy?
Pl az axtoron fent vagy?
Hat pedig nem, es asszem nem is fogom. Egy ideje nem mukodik minden 100szazalekra.
Elvileg már meg kellet kapnod :-)
az rendben van, csak kerdes hogy meg e kapom..manapsag semmi nemmukodik normalisan
ha nem haraxol a címet priviben küldtem
Tényleg :-)
es tenyleg akarod a kepet?
van :-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mnsed van?
Ezzel 1etértek, apropos láthatnék képet rólad? :-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:00

Hm, erdekes behatarolas, 81kg felett mar tul kover a csaj, de 80ig johet. Ujabban mar merlegszemu emberek is vannak?Csak mert ha meglatsz egy csajt, nincs rairva kilo. Megeshet hogy te 70nek tippeled, kozben meg 90kg, mert nagyok a mellei, vagy egyeb okok miatt. Viszont formas alakja van. Nem hiszem hogy sex elott barkit is merlegre allitanak, es 80felett azt mondjak: babam, nem felelsz meg, ki vagy dobva.
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne
Hm, erdekes behatarolas, 81kg felett mar tul kover a csaj, de 80ig johet. Ujabban mar merlegszemu emberek is vannak?Csak mert ha meglatsz egy csajt, nincs rairva kilo. Megeshet hogy te 70nek tippeled, kozben meg 90kg, mert nagyok a mellei, vagy egyeb okok miatt. Viszont formas alakja van. Nem hiszem hogy sex elott barkit is merlegre allitanak, es 80felett azt mondjak: babam, nem felelsz meg, ki vagy dobva.
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 23:49
En jocskan 80folott vagyok, a parom megis imad. (Bar neha nem is ertem:-P)Szerintem fontos hogy az alakhoz tarsuljon egy helyes pofi, es egy temperamentumos, izgato karakter. Akkor a pasit a labad ele fektetheted:-DDDPersze nem szoszerint, mielott meg valaki nekem jonne (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)

Hali... sztem nagyon is izgató ha picit van mit fogni, persze mértékkel, de sztem nem jó ha gebe a csaj, azt imádom ha tényleg azért látni a jó testét, persze ez nem 80kilót jelent :)
Ha az arc szép, és a lány kedves nem biztos, hogy az alkatával kell törődni...

Hali... sztem nagyon is izgató ha picit van mit fogni, persze mértékkel, de sztem nem jó ha gebe a csaj, azt imádom ha tényleg azért látni a jó testét, persze ez nem 80kilót jelent :)
Az jo hogy hirtelen mindenki hirdet, csak kar hogy senki nem mondja el a velemenyet a temarol.
Neilos - ez nem az erett nok tema, hanem a husis csajos. Hahooo
Neilos - ez nem az erett nok tema, hanem a husis csajos. Hahooo
Hali! email cimed? ide is jöhet berrys@orangemail.sk
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, kihalt a tema. Ezek szerint senkit nem izgatnak az ilyen csajok. Ejnye. Hat hol vannak a megszokott latogatok?Vagy mar ok is atalltak?