igen nektek nem jár a teljes változat
nem engedi meg a többi tagálam szabályzása
magyar álam szabályai iszonyuan megengedőek.
és mivel gg legális ezért "segbe rugható"
hibák meg ennek a következményei amit folyamatosan bugolnak
témárol irni csak
nem engedi meg a többi tagálam szabályzása
magyar álam szabályai iszonyuan megengedőek.
és mivel gg legális ezért "segbe rugható"
hibák meg ennek a következményei amit folyamatosan bugolnak
témárol irni csak
Kulonben a szlovak oldalon sincs amator fiuk rovat. SZoval nem tudom vegkepp hogy is lehet ez. De mas magyar oldalakon is tapasztaltam mar, hogy mint kulfoldinek, nem mukodik minden siman. Ez van...
nagyon ugy néz ki,és ez megint a külföldiek rovására...
Hat akkor ugy latszik, mi nekunk nem jar a teljes valtozat. Vagy tevedek?
ez az,nálam nincsenek fiuk,csak videok,lányok,párok,és egyéb
Miota meg hol van olyan hogy amator fiuk?Az amator kepeknel csak mindig lanyok vannak
Magyar amatőrök, amatőr fiúk és ott a 2300.:-)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
nálam mindenhol csajok vannak:S
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is okollak....Te megnéztél engem?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tehetek rola,na.nem rajtam mulik,én igyekszem
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 15:41

Sejtettem... éna 2300-as amatőr fiú soron vagyok lát6ó!
Sejtettem... éna 2300-as amatőr fiú soron vagyok lát6ó!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
probálok,csak hullámzo a netem
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtél emilt?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 15:34

fenébe,pedig még akartam is nézni.Mért vagyok ilyen feledékeny??
fenébe,pedig még akartam is nézni.Mért vagyok ilyen feledékeny??
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:46

Ja, tegnap nem lattad a duci szepsegversenyerol szolo beszamolot?Kar hogy nalunk nem rendeznek ilyet, legalabb a pasik eloben is megcsodalhatnak a husos csajokakat. Es lehet hogy meg kedvet is kapnanak..
Igen, aki megérdemli...
Kosz:-DMeg persze minden kedves forumos illetve egyeb holgyismerosodre, nem igaz?
Pedig Rád szavaznék!
MO-n. Nem jol voltal informalva ezek szerint. Nalunk ilyenrol nem is tudni, ugyhogy meg csak nevezni se lehet:-P
Hol volt olyan szépségverseny? Brühühü...lemaradtam....
Ja, tegnap nem lattad a duci szepsegversenyerol szolo beszamolot?Kar hogy nalunk nem rendeznek ilyet, legalabb a pasik eloben is megcsodalhatnak a husos csajokakat. Es lehet hogy meg kedvet is kapnanak..
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)