egy nőn igenis legyen mit fogni/ez csak külsőség ami lehet megtévesztő is/
lehet egy nő bármilyen atraktiv ha lélekben üres.
viszont az "atraktiv" is relatív ebben az esetben.
Szóval embere válogatja.
lehet egy nő bármilyen atraktiv ha lélekben üres.
viszont az "atraktiv" is relatív ebben az esetben.
Szóval embere válogatja.
ja majdnem elfelejtettem !
Ebben a témában meg kellene kétdezni Rubens-t
Ebben a témában meg kellene kétdezni Rubens-t
Csak a legbrutálisabb kefélés esetén jutna eszembe hájas csajjal kezdeni. Azokat legalább jól el lehet fenekelni.
Hát ez nagy kár! Én mindíg a "legbrutálisabb kefélés"-re gondolok,ha szeretkezni akarok.
(Ez egy válasz frances üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 12:44

Csak a legbrutálisabb kefélés esetén jutna eszembe hájas csajjal kezdeni. Azokat legalább jól el lehet fenekelni.

nem a karika a vizben a lényeg ha jól gondolom...
Hú ez valami találós kérdés? Még nem jöttem rá,gondolkodom.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

a nőt nézd aza lényeg
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 13:32
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú ez valami találós kérdés? Még nem jöttem rá,gondolkodom.

Pedíg már kezdtem azthinni,hogy a kis vadkácsa és a didikirálynő közt kell eldönteni,hogy melyik erotikusabb.

ha téged a kacsa izgat??? egészségedre
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 13:47

Pedíg már kezdtem azthinni,hogy a kis vadkácsa és a didikirálynő közt kell eldönteni,hogy melyik erotikusabb.

az igaz, hogy nem egy nubiai táncosnő de attol még nagyon meglehetne
(Ez egy válasz frances üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 12:44

Én a Hölgyet választom!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
430,425,413,407
Imádom az ilyen nőket! IS!
Imádom az ilyen nőket! IS!
Én gerjedek a zsírra. Eszméletlenül szép arcú,illatos,igényes,okos,művelt barátnőm van. Ugyanakkor van nagy popsija,vaskos combikája és húrkás pocija. A világért sem mondanám neki,hogy adjon le 10 kg-ot. Elveszítené az egyéniségét és a sexuális kisugárzása is elapadna.