SAjnos azért soványok a modellek, mert jóval könnyeb 1 ruhafogas méretű nőre igazítani a ruhát, mint 1 husibb lányra. Az más kérdés, hogy a kifutón szerintem messze jobban néz ki 1 husi lány, mint a sok gebe, de a divatbemutató elsősorban a ruháról kéne hogy szóljon. Ehelyett már kb mindenki a modellekkel van elfoglalva, ami nem jó. Én maradok továbbra is a kis húsgombócoknál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 14. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 14. szombat 23:39

Törölt felhasználó (119746)

Nem a buzi divatguruk miatt favorizálják a soványságot.Ök csak aszisztálnak ebben a nagy buliban.Mert -mint minden- ez is csak pénzről szól.Így lehet eladni fogyasztókapszulát, fittneszgépet, izzasztó kozmetikai kezelést, a plasztikai sebész zsírt szív, de ebből él Norbi is... Zsírkapszulát nem lehet eladni.
Nem a buzi divatguruk miatt favorizálják a soványságot.Ök csak aszisztálnak ebben a nagy buliban.Mert -mint minden- ez is csak pénzről szól.Így lehet eladni fogyasztókapszulát, fittneszgépet, izzasztó kozmetikai kezelést, a plasztikai sebész zsírt szív, de ebből él Norbi is... Zsírkapszulát nem lehet eladni.
(Ez egy válasz nokia5000 üzenetére (2009. 11. 14. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 14. szombat 11:31

Sajnos az én tapasztalatom is az, hogy mindenki fogyózik, diétázik. Azért is, mert a legtöbb ruhaboltban csak pálcika testű lányokra vannak ruhák és ebből rögtön arra következtetnek, hogy velük van a baj, holott a sok b@zi divatguru miatt van csak kisméretű ruha. Ennek is változnia kellene végre.
én is ugy gondolom ha magunknak tetszünk az már jó jel egy husisabb lány is lehet elegáns és csinos. de sokan gondolják hogy ez nem igy van !
Sajnos az én tapasztalatom is az, hogy mindenki fogyózik, diétázik. Azért is, mert a legtöbb ruhaboltban csak pálcika testű lányokra vannak ruhák és ebből rögtön arra következtetnek, hogy velük van a baj, holott a sok b@zi divatguru miatt van csak kisméretű ruha. Ennek is változnia kellene végre.
köszi! és akkor most jött el a pillanat, h nyissak egy "imádjuk gomboczkát!" topikot
úgy várom már, h végre észhez térjen a világ és ne kergessen halálba sok butácska lányt, akinek az a vágyálma, h hasonlítson a beteges kinézetű manökenekre! és örülök, h egyre több férfi jelzi itt is, h teljesen rendben vagyunk mi így!!!!!

úgy várom már, h végre észhez térjen a világ és ne kergessen halálba sok butácska lányt, akinek az a vágyálma, h hasonlítson a beteges kinézetű manökenekre! és örülök, h egyre több férfi jelzi itt is, h teljesen rendben vagyunk mi így!!!!!
szerintem gombocka teljesen rendben van.. pont jó,kellemes a teste.. a hájastól nagyon messze van...
szerintem...

csak őszinte voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 13. péntek 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 13. péntek 00:31

Törölt felhasználó (33028)

hát ezért szeretek én idejönni!

hát ezért szeretek én idejönni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 10. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 10. kedd 22:16

Törölt felhasználó (143405)

Szerintem is jobb egy husis nő,mint egy csontkollekció.Jó puha fenék... jó is azt markolászni.. Gomboczkának pl jó teste van..

nem lehetne átirni a topic cimét " Izgatóak-e a husi Lányok" -ra ?
Igen sokkal jobbak a telt csajok, ha felvesznek egy tangát rajtuk sokkal erotikusabban áll. Amikor derékba bevág a kis hurkájukba senki nem tud ellen állni nekik. Cáfoljatok meg ha nem így van!!!
Szerintem is jobb egy husis nő,mint egy csontkollekció.Jó puha fenék... jó is azt markolászni.. Gomboczkának pl jó teste van..

bizony jó alakúak és szerencsére ezek ált. jobban állnak nekünk, mint a vékony lányoknak... sztem legalábbis!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 29. csütörtök 00:09

Gyönyörű lehet és izgi a fenekeden a francia bugyi. Illetve hát a feneked maga, mert bizony nagyon jó alakúak azok a francia bugyik
Kedves húsimádó Férfiak! Extra dagi nő vagyok. Partnereim mégis élvezettel gyurmázzák hájas ezem-azom. Soha eszembe sem jutott szégyenkezni kinézetem miatt. Ápoltság,megjelenés,kisugárzás. Csak ötlet, megfelelő póz kell és.....nagy test,nagy élvezet.

Gyönyörű lehet és izgi a fenekeden a francia bugyi. Illetve hát a feneked maga, mert bizony nagyon jó alakúak azok a francia bugyik
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 19:06

Jelenleg a 11. oldalon vagyok, de a nevemre keresve tuti megtalálsz
nokia!
én azok közé tartozom, aki inkább már a francia bugyit választja, de a férjem imádja rajtam a tangát, így azt is tartok itthon

nokia!
én azok közé tartozom, aki inkább már a francia bugyit választja, de a férjem imádja rajtam a tangát, így azt is tartok itthon

bal klikk a gomboczka névre, képre, min1, aztán még egy bal klikk a megjelent kis képre és ott van nagyobban, a többit meg már biztosan tudod.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 10. 28. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 09:41

Szia, hol lehet megnézni a képeidet?
A magyar amatőröket végignézni kicsit sok lenne, privit meg valamiért nem tudok küldeni neked.
A magyar amatőröket végignézni kicsit sok lenne, privit meg valamiért nem tudok küldeni neked.
Jelenleg a 11. oldalon vagyok, de a nevemre keresve tuti megtalálsz
nokia!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 10. 28. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 09:41

nokia!

Nagyon izgató mikor meglehet simogatni a kis hurkákat a hátán, a hasán stb....Amikor pedig valami fehérneműt vesznek fel harisnya, tanga .... hát akkor aztán úúúú. De van aki azt mondja jaj az én rajtam nem áll jól, pedig nagyon izgató, hát lányok csak tessék felvenni a pasik biztos imádni fogják, én biztos.
A magyar amatőröket végignézni kicsit sok lenne, privit meg valamiért nem tudok küldeni neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 27. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 09:50
A magyar amatőröket végignézni kicsit sok lenne, privit meg valamiért nem tudok küldeni neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 27. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, tudod úgy lehet az, h vkinek muszáj dolgoznia, h legyen mit elköltenem
És KÖSZÖNÖM!

És KÖSZÖNÖM!
tudjátok nekem az a véleményem a dologról, hogy mindenféleképpen kell hús a nőre! mert!!!! az aki jól néz ki, vékony, sportos, látszanak a hasizmok, stb.... azzal jó dugni is.....gondolná az ember, DE nem így van, olyan rohadt szar a sex ezekkel a csontos csajokkal, hogy inkább kiveri az ember, szúrnak a csontok, nem kényelmes!!ez tapasztalat...volt pár....
Hát, tudod úgy lehet az, h vkinek muszáj dolgoznia, h legyen mit elköltenem
És KÖSZÖNÖM! (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 27. kedd 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 01:36

És KÖSZÖNÖM! (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 27. kedd 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnéztem a képeidet sokszor. Egyedül- ez a képsorod címe, hát, hogy lehet az? Mellettem sohasem lennél egyedül, nagyon tetszel: az alakod, a csodás melleid, a vonzó puncikád, szóval minden így együtt.