Köszönöm! Így már menni fog a levélírás, bár nem tudom, mit írjak:-) De majd írok, csak dolgozom:-)

Így is van!
Milyen pizzák voltak?
Az, hogy molett, telt, duci, mackós valaki, az nem baj. Mindenkinek nem felelhet meg minden ember. De ki is akarna. Én is elég nagy darab vagyok, a túlsúlyom mégsem ezért zavar. Fogyni is azért akarok, és azért is ügyelek az egészséges táplálkozásra, hogy 40 évesen ne kapjak szívinfarktust, és 20 perc intenzív szextől ne akarjak megfulladni a nyári hőségben.
Milyen pizzák voltak?

Az, hogy molett, telt, duci, mackós valaki, az nem baj. Mindenkinek nem felelhet meg minden ember. De ki is akarna. Én is elég nagy darab vagyok, a túlsúlyom mégsem ezért zavar. Fogyni is azért akarok, és azért is ügyelek az egészséges táplálkozásra, hogy 40 évesen ne kapjak szívinfarktust, és 20 perc intenzív szextől ne akarjak megfulladni a nyári hőségben.

Lehet hogy felesleges felroni mindenkinek kulon a dolgokat, de en addig fel fogom roni, amig masok igy allnak a dologhoz. Es nem erzem ugy hogy az illetonek igaza lenne, mert egy ember se undorito, csak mindenkinek mas az izlese. Es nehogy mar valaki csak igy dobalozzon a szavakkal, mindent szot meg lehetne valogatni, csak egyes emberek ezt nem tudjak.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 06. 09. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 20:27

eléggé felesleges mindenkinek külön felroni,hogy minek nevezett minket.De mondjuk,csak én vagyok olyan hogy eleve igy állok a dolgokhoz,és azt gondolom,hogy mindenki igy gondolja
gradecs #1240 | ma 16:39
Ez a HSZ. szerintem simán megér egy hét nevelő célzatú kitiltást. Tisztelt moderátorok, ne csak fenyegessenek azzal a pallossal ami damoklész kardjaként lebeg a netikettet nem ismerők, vagy azt magasról (már elnézést) leszarók fölött, hanem sújtson is le néha.
Ez a HSZ. szerintem simán megér egy hét nevelő célzatú kitiltást. Tisztelt moderátorok, ne csak fenyegessenek azzal a pallossal ami damoklész kardjaként lebeg a netikettet nem ismerők, vagy azt magasról (már elnézést) leszarók fölött, hanem sújtson is le néha.
eléggé felesleges mindenkinek külön felroni,hogy minek nevezett minket.De mondjuk,csak én vagyok olyan hogy eleve igy állok a dolgokhoz,és azt gondolom,hogy mindenki igy gondolja
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 09. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 16:49
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 09. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

1, ne hasźnalj serto szavakat, mert csak az ertelmi szintedet minosited 2, nem dagadvany - ha mar ezt a szot hasznalod akkor a dagadek helyesebb, de nem lenyeseg mert eleve csak sertegetni akarsz vele 3, mi az hogy ha mas szereti akkor bassza oket???A duci csajok is emberi lenyek, tehat valogasd meg szavaidat!!!4, a puncijuk hozzaferhto, mar ha akad olyan melto szemely, akit odaengednek, mert a tobbi csajjal ellentetben nem minden duci csaj fekszik barki ala 5, Allat - negylabu teremtmeny, de nem ember es nem no!Hat hol voltal te biologia oran????
na,újabb kultúrálatlan véleménynyilvánítás.Hogy örülj,szerintem is undorító vagyok így dagadtan,de erről én nem tehetek,ugyanugy mint sokan mások
Ne haragúdj,de nagyon alpári voltál!