Kedves fraktalok! Ne haragúdj,hogy hamarabb nem tudtam válaszolni,de nem voltam pár napig otthon. Gratula,hogy sikerült megírni a szakdolgozatodat!
Az államvizsgához meg sok sikert kívánok neked! Ajánlom,hogy addíg ne túl gyakran látogast a topicot,mert megzavarhatja a felkészülésed egy nagy popó,egy vaskos comb és egy húrkás hasi látványa! A kérdésedre válaszolva : Még 2 hét és már nem leszek egyedül!
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 06. 06. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 12:12

Szevasz fatgirlsfriend! Hát megmondom őszintén (háttal nem kezdünk mondatot) a diplomát már megírtam, de az államvizsga miatt nem sok lazítás volt azóta sem. Egy napon lesz a védéssel, ezért még izzadok. (jövő hét hétfő) Azután majd meglátjuk.
Hogyan bírod az asszony nélkül? Sok van még hátra? Látom képekből nincsen hiány, na de másból?
Hogyan bírod az asszony nélkül? Sok van még hátra? Látom képekből nincsen hiány, na de másból?

Nem értem, mi ezzel a baj!
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

mi baranya megyeiek privatra is irhattok ha akartok
Ezt privátban is csinálhatnátok a nyílt fórum helyett.
"e-mail megjött mért,tiltanálak le"
???
Milyen emil? Milyen tiltás?
Biztos, hogy ez nekem szólt? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:46
???
Milyen emil? Milyen tiltás?
Biztos, hogy ez nekem szólt? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

értem-értem ,e-mail megjött mért,tiltanálak le
de,nem ismizem ,mert párocskám van
helló

igen sziasztok ti honnan vagytok?
eggyenlőre helyesen egyelőre
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:43
Igen :-)képes-zenés,a házi videókat eggyenlőre még,nem tesszük fel ,de rengeteg fotót küldünk nektek & sok a pozitiv visszajelzés
Köszönöm !!!
1185/-ös csajszi,is JÓ! :)

értem-értem ,e-mail megjött mért,tiltanálak le
de,nem ismizem ,mert párocskám van
helló
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 09:55

Mélyen tisztelt kedves drága imádott Chritinám!
Először is CSÓK drága, mert végre láttam csinos orcádat, és ez már önmagában nagy élmény!
De ne térjünk el a tárgytól.
Félreértettél. Nem a telt lányok ellen beszélek, hanem a telt lány + átlago/kicsi mértő fiú párosítás esetleges nehézségeiről.
Én magam sem vagyok vékony. Sőt igencsak terjedelmes, felfelé meg keresztben is, ellenben az ezredes úr nem méreteivel tűnik ki a hadsereg kötelékéből.
Így bizonyos pozitúrák nem működnek. Pl fekve hátulról ágyikón, sosem sikerült. Ha Kutyapózban hátulról támadok akkor elég nehéz a csiklóját kézzel simogatni, pedig szeretném (popsiban huncutkodva még talán). És ez csak egy kis ízelítő. Nem rossz a szex telt lánnyal félreértés ne essék, csak nekem szintén trerbélyes és átlagos méretű srácnak, valamivel kényelmesebb lenne (nem mondtam, hogy jobb, csak kényelmesebb, és bizonyos pozitúrákban és bizonyos helyzetekben)!
És ha már itt tartunk ajánlom figyelmedbe a 186-os és a 188-as filmeket ugyanott. :)
"& irjatok"
Miért? Lehet csak belelátok dolgokba dolgokat, de netán telt fiú/lány párt kerestek közös vagy csereberélős hancúrhoz? Vagy nagyon nagy tévedésben élek?
Először is CSÓK drága, mert végre láttam csinos orcádat, és ez már önmagában nagy élmény!
Félreértettél. Nem a telt lányok ellen beszélek, hanem a telt lány + átlago/kicsi mértő fiú párosítás esetleges nehézségeiről.
Én magam sem vagyok vékony. Sőt igencsak terjedelmes, felfelé meg keresztben is, ellenben az ezredes úr nem méreteivel tűnik ki a hadsereg kötelékéből.
Így bizonyos pozitúrák nem működnek. Pl fekve hátulról ágyikón, sosem sikerült. Ha Kutyapózban hátulról támadok akkor elég nehéz a csiklóját kézzel simogatni, pedig szeretném (popsiban huncutkodva még talán). És ez csak egy kis ízelítő. Nem rossz a szex telt lánnyal félreértés ne essék, csak nekem szintén trerbélyes és átlagos méretű srácnak, valamivel kényelmesebb lenne (nem mondtam, hogy jobb, csak kényelmesebb, és bizonyos pozitúrákban és bizonyos helyzetekben)!
És ha már itt tartunk ajánlom figyelmedbe a 186-os és a 188-as filmeket ugyanott. :)
"& irjatok"
Miért? Lehet csak belelátok dolgokba dolgokat, de netán telt fiú/lány párt kerestek közös vagy csereberélős hancúrhoz? Vagy nagyon nagy tévedésben élek?

Hát én letöltöttem. Ez amolyan képvideó (milyen okos vagyok). Egyébként jó

Mélyen tisztelt kedves drága imádott Chritinám!
"& irjatok"
Miért? Lehet csak belelátok dolgokba dolgokat, de netán telt fiú/lány párt kerestek közös vagy csereberélős hancúrhoz? Vagy nagyon nagy tévedésben élek? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 06. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 15:47
"& irjatok"
Miért? Lehet csak belelátok dolgokba dolgokat, de netán telt fiú/lány párt kerestek közös vagy csereberélős hancúrhoz? Vagy nagyon nagy tévedésben élek? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 06. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

haha! a vesszőig jól irtad . Én is husi vagyok ,de merem cáfolni töltsd -étek le , a 187-es m.b.videók.ok?!& irjatok.

jó éjszakát mindenkinek!
Teccik!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 06. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

haha! a vesszőig jól irtad . Én is husi vagyok ,de merem cáfolni töltsd -étek le , a 187-es m.b.videók.ok?!& irjatok.

Hát én letöltöttem. Ez amolyan képvideó (milyen okos vagyok). Egyébként jó
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 06. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (29825)

Nekem pedig te tetszel

(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 06. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 09:08

Dundi csajok is szépek és izgatóak, de "kényelmesebb" egy vékonyabb lány! Mivel nem mindnekinek alkarnyi a bohóc, így a fölösleg popsi comb tájékon tud akadály is lenni.
Ez most csak amolyan technikai megjegyzés, nem a telt lányok leszólása. (Most hétvégénis jót szexeltem egykori barátnőmmel aki 90kg körüli a maga alig 170 centijéhez. És jó volt, de a kis ágyikón, meg a csupán "csak" átlagos méretemhez jobban "feküdt" volna egy vékonyabb lány.)
Ez most csak amolyan technikai megjegyzés, nem a telt lányok leszólása. (Most hétvégénis jót szexeltem egykori barátnőmmel aki 90kg körüli a maga alig 170 centijéhez. És jó volt, de a kis ágyikón, meg a csupán "csak" átlagos méretemhez jobban "feküdt" volna egy vékonyabb lány.)
Szevasz fatgirlsfriend! Hát megmondom őszintén (háttal nem kezdünk mondatot) a diplomát már megírtam, de az államvizsga miatt nem sok lazítás volt azóta sem. Egy napon lesz a védéssel, ezért még izzadok. (jövő hét hétfő) Azután majd meglátjuk.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 06. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusz fraktalok! Hogy állsz a diplomaírással?

Na ő gépelhetne nekem! Egy kis segítség elkelne a monitor előtt
(De a képernyővédőt kölcsön adhatná, már fáj a szemem).

Dundi csajok is szépek és izgatóak, de "kényelmesebb" egy vékonyabb lány! Mivel nem mindnekinek alkarnyi a bohóc, így a fölösleg popsi comb tájékon tud akadály is lenni.
Na ő gépelhetne nekem! Egy kis segítség elkelne a monitor előtt
(De a képernyővédőt kölcsön adhatná, már fáj a szemem).
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)