Nem baj egyáltalán,csak ne erről szóljon a hozzászólások nagy része. Azokat inkább privát e-mailben beszéljétek meg.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 17:22

1.Ha mar hajas csajszikrol van szo, azthiszem en is beletartozom a kategoriaba 2. Ha valaki szimpatizal az ilyen csajokkal es bevallja, akkor szerintem szinten meg benne van a temaban 3, Ha esetleg engem szipinek talal valaki, itt ezen az oldalon, miert ne ismerkedhetnenk meg?Legalabb ala lesz huzva hogy igenis izgatoak az ilyen csajszik. SZoval lehet hogy ez nem ismerkedos oldal, de szerintem nincs benne semmi rossz a kozbecsuszik ilyesmi is. Vagy ha netalan baj, akkor bocsesz...

1.Ha mar hajas csajszikrol van szo, azthiszem en is beletartozom a kategoriaba 2. Ha valaki szimpatizal az ilyen csajokkal es bevallja, akkor szerintem szinten meg benne van a temaban 3, Ha esetleg engem szipinek talal valaki, itt ezen az oldalon, miert ne ismerkedhetnenk meg?Legalabb ala lesz huzva hogy igenis izgatoak az ilyen csajszik. SZoval lehet hogy ez nem ismerkedos oldal, de szerintem nincs benne semmi rossz a kozbecsuszik ilyesmi is. Vagy ha netalan baj, akkor bocsesz...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 17:16

Drága gyermekeim!
NEM ISMERKEDÉSI TOPIC EZ ELSŐSORBAN. Az a kérdés,hogy izgatóak-e a hájas csajszikák vagy sem. Kéretik erre odafigyelni.
NEM ISMERKEDÉSI TOPIC EZ ELSŐSORBAN. Az a kérdés,hogy izgatóak-e a hájas csajszikák vagy sem. Kéretik erre odafigyelni.

engem nagyon izgat szeretem öket
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 17:16

Drága gyermekeim!
Drága gyermekeim!
mi a cim
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
hm, valami erdekeset...rad hagyom a valasztast
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 17:04
Törölt felhasználó (22660)

oké milyet küldjek
oké milyet küldjek
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 17:03
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

most epp akadna egy kis dolgom, de nyugisan kuldhetsz nekem, es amint en is vegeztem, kaphatsz te is, hm?
most epp akadna egy kis dolgom, de nyugisan kuldhetsz nekem, es amint en is vegeztem, kaphatsz te is, hm?
szeretnélek meg ismerni
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
csak ugy
marmint?milyen celbol?
kép csere?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
sziooooo
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 16:46
Törölt felhasználó (22660)

szia drága!!!
szia drága!!!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Elküldve oda is!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek! Nagyon sok negatívummal jár, ha az az ember, aki írásaiban megmutatkozik nyilvánosan (adott esetben itt a fórumban), később fotóval "mellékeli" önmagát pont egy olyan témakör kapcsán, ahol annyira szélsőségesen oszlanak meg a vélemények! Én biztos nem fogok ide feltenni, nem adok okot a nyálas, éretlen kis suhancoknak, hogy röhögésük tárgya legyek!
Természetesen, ha "összemlegedik" az ember valakivel, akár virtuálisan is és tudja, hogy értelmesen, felnőtt módon képes kezelni a témát ás a duci nőkhöz vonzódik, akkor egész más színezete van a dolognak! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:49
Természetesen, ha "összemlegedik" az ember valakivel, akár virtuálisan is és tudja, hogy értelmesen, felnőtt módon képes kezelni a témát ás a duci nőkhöz vonzódik, akkor egész más színezete van a dolognak! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Az nem baj, de szerintem nem jo ha az ember felteszi magat a netre. Miert kellene mindenkinek latnia?Aki erdemes ra kap kepet, aki nem annak meg mindegy:-)Kulonben meg itt foleg Rambika meg en fordulunk meg, a tobbi csajoka hallgat vagy nem is nez be ide.
na jo, nem jott meg. Akkor mas cim: bee@stonline.sk