Ha egyedül van az ember, mi mást tehet?
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2008. 10. 25. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Van egy ilyen mondas: NAGY TEST NAGY ELVEZET...!
egyébként a mostani világ, ahol csak az a szép, aki vékony, karcsú, stb.. rengeteg nőnek teszi tönkre az életét...fiatal lányok tucatjai lesznek bulémiásak és anorexiásak csak azért, hogy az olyan férfiaknak tetszenek, akik talán meg sem érdemelnének egy normális nőt.
Tudjátok mit?! Én sem szeretem a kigyúrt pasikat, mert természet ellenesek. De egy olyan fickót, aki kicsit macis, és van egy aranyos dombocsaka hasa, azt nagyon bírom.. Tehát a nők se mindig a botsáska pasikra buknak...Ezért is bírom az olyan fiúkat/férfiakat, akik a nyíltan vállalják, hogy ők a ducibb lányokat szeretik... mert igenis vannak ilyenek!
Tudjátok mit?! Én sem szeretem a kigyúrt pasikat, mert természet ellenesek. De egy olyan fickót, aki kicsit macis, és van egy aranyos dombocsaka hasa, azt nagyon bírom.. Tehát a nők se mindig a botsáska pasikra buknak...Ezért is bírom az olyan fiúkat/férfiakat, akik a nyíltan vállalják, hogy ők a ducibb lányokat szeretik... mert igenis vannak ilyenek!
Szia Marca,
Tetszett a hozzászólásod. Mindig is a telt hölgyekért rajongtam a kerek formák miatt. A leírtak alapján Te is formásan telt vagy? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 14:34
Tetszett a hozzászólásod. Mindig is a telt hölgyekért rajongtam a kerek formák miatt. A leírtak alapján Te is formásan telt vagy? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként a mostani világ, ahol csak az a szép, aki vékony, karcsú, stb.. rengeteg nőnek teszi tönkre az életét...fiatal lányok tucatjai lesznek bulémiásak és anorexiásak csak azért, hogy az olyan férfiaknak tetszenek, akik talán meg sem érdemelnének egy normális nőt.
De nem csak az anorexia meg a bulémia betegség, hanem a kóros elhízás is... Ha valakin már ennyi felesleg van az nem normális, és legalább annyira természetellenes mint az anorexiás modellek. Az arany középutat kell megtalálni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 14:34

ez igaz... teljes mértékben egyetértek veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 15:44
Törölt felhasználó (100496)

De nem csak az anorexia meg a bulémia betegség, hanem a kóros elhízás is... Ha valakin már ennyi felesleg van az nem normális, és legalább annyira természetellenes mint az anorexiás modellek. Az arany középutat kell megtalálni.
a kóros elhízás ennél később kezdődik,BMI tekintetében mi a túlsúlyos és elhízott körökben/határán mozgunk,a kórosság később kezdődik
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 15:44

Szerintem izgató ha a lányokon van háj.A kannibáloknak.
akkor ezt a fórumot ne látogasd túl sűrűn, de köszönjük a hozzászólásodat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:38

Törölt felhasználó (167773)

Szerintem izgató ha a lányokon van háj.A kannibáloknak.
Kóros elhízás: kóros kövérség, az egészséget károsító mértékű zsírszövet-lerakódás.
A lejjeb látható hölgynek valószínűleg lesznek, vagy már vannak is egészségügyi problémái... Nem azt mondom, hogy gáz ha ez tetszik valakinek, csak azt, hogy ezek az emberek is csakúgy mint az anorexiások "betegek"...
A lejjeb látható hölgynek valószínűleg lesznek, vagy már vannak is egészségügyi problémái... Nem azt mondom, hogy gáz ha ez tetszik valakinek, csak azt, hogy ezek az emberek is csakúgy mint az anorexiások "betegek"...
milyen problémára gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:43

Kóros elhízás: kóros kövérség, az egészséget károsító mértékű zsírszövet-lerakódás.
Bocsáss meg,ha tényleg így gondolnám,nem írnám meg.Annyira nem vagyok brutális.Pusztán egy kis mosolyt akartam az arcotokra csalni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:39

akkor ezt a fórumot ne látogasd túl sűrűn, de köszönjük a hozzászólásodat

nem gond, szerintem nem sértődött meg senki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:48

Bocsáss meg,ha tényleg így gondolnám,nem írnám meg.Annyira nem vagyok brutális.Pusztán egy kis mosolyt akartam az arcotokra csalni.
Látod,én is ezt feltételeztem .De te rögtön letámadtál.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy engem tényleg nem izgat,de egy ízlésem szabta határig nem is zavar.
ezt örömmel halljuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:52

Amúgy engem tényleg nem izgat,de egy ízlésem szabta határig nem is zavar.
Ugye a topic címében feltett kérdésre nem kötelező igennel válaszolni?
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Rambi,
Rég láttam írásodat ebben a témában. Újabb képeid nem készültek véletlenül?
Pussz (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 16:14
Rég láttam írásodat ebben a témában. Újabb képeid nem készültek véletlenül?
Pussz (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

a kóros elhízás ennél később kezdődik,BMI tekintetében mi a túlsúlyos és elhízott körökben/határán mozgunk,a kórosság később kezdődik
jánoska bogaram! ez itt nem chat szoba, és létezik hsz módosítási gomb, használd kérlek!
és ha téged nem izgatnak a hájas lányok, akkor írd le röviden, tömören, aztán fáradj ki a szobából...itt nincs szükségük világmegváltásra a hájas lányoknak, és nem is a a dietetikus szobában vagyunk
(csak összehasonlításképpen: a smoking fetishben sem szoktatunk le senkit a cigiről, nem az a topic célja)
és ha téged nem izgatnak a hájas lányok, akkor írd le röviden, tömören, aztán fáradj ki a szobából...itt nincs szükségük világmegváltásra a hájas lányoknak, és nem is a a dietetikus szobában vagyunk

(csak összehasonlításképpen: a smoking fetishben sem szoktatunk le senkit a cigiről, nem az a topic célja)
Tudom hogy nem chat szoba.Azért ahogy elnézem a topicokat,vannak akik ezt nálam még kevésbé tudják.De vettem az adást főnökasszony.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 20:02

jánoska bogaram! ez itt nem chat szoba, és létezik hsz módosítási gomb, használd kérlek!