Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 234 235 236 237 238 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#397   2006. 05. 11. csütörtök 21:28
coyote73 coyote73
szia én szivessen megismerkednék veled
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 21:09
kisangyalkának teljesen igaza van.Mintha mi már emberek se lennénk néha vagy valakiknél.Nálunk a családba mindenki tulsulyos volt:apám,anyám,nagyszülök.Én is az vagyok sajnos.Bár mostanában viszonylag jol kijövök magammal,csak a combjaimat tartom túlontúl vastagnak.Arcom helyes,de egy visszahúzodó tipus vagyok a tulsuly mellett,amiből elég nehéz kitörni.
#396   2006. 05. 11. csütörtök 21:26
coyote73 coyote73
Veszprém megyei duci lánnyal ismerkednék én balatonfüredi vagyok msn coyote@axelero.hu
#395   2006. 05. 11. csütörtök 21:25
kisangyalka kisangyalka
Ertem, hat vegulis mindenkinek mas tetszik. De valahol azert sajnalom hogy az olyan csajok mint akar en is, taszito peldakent szolgalnak masoknak. Talan szerencsem van hogy a parom nem igy gondolja. Viszont azt hozzatennem, hogy az esztetika kerdese az adott test megjelenitesetol is fugg, szerińtem lehet nem csak duci csajokrol erotikusan esztetikus kepet csinalni, csak sajna ezzel senki nem foglalkozik komolyabban. Es pont ezert elrettentoek a fotok.
#394   2006. 05. 11. csütörtök 21:09
Rambika14 Rambika14
kisangyalkának teljesen igaza van.Mintha mi már emberek se lennénk néha vagy valakiknél.Nálunk a családba mindenki tulsulyos volt:apám,anyám,nagyszülök.Én is az vagyok sajnos.Bár mostanában viszonylag jol kijövök magammal,csak a combjaimat tartom túlontúl vastagnak.Arcom helyes,de egy visszahúzodó tipus vagyok a tulsuly mellett,amiből elég nehéz kitörni.
#393   2006. 05. 11. csütörtök 21:00
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Kedves kisangyalka!
Senki sem nézi le a kövér nőket! Én csak utalni akartam arra,hogy különbség van telt,duci és elhízott közt. Mivel a topic címe az izgató jelzővel indul,így itt most nem fogalkozunk az egészségügyi aspektusokkal és egyéb lelki tényezőkkel. Itt most sexuális értelemben vizsgáljuk a teltség és a túlsúly erotikus vagy nem erotikus voltát. Nem lenne szerencsés 100 vagy akár még több kg súllyal rendelkező nők képét feltölteni,mert itt a felesleget esztétikusan pozitív fennhanggal akarom "reklámozni". Nem akarok taszító pl.-at bemutatni. Mert az már tényleg egészségtelen és nagyon kevesek számára izgató,mint ahogy nekekem sem az. Én az ilyen testeket tartom még vonzóan ducinak:
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 19:54
Nezd, en sem vagyok kicsit dundi, tobb mint 80kg, sot lehet hogy mar a te altalad megfogalmazott kover no kategoriajaba tartoznek, bar szerencsere meg igy is formasnak mondanam magam, ugyanis szep keres a popsim meg a hasim, de attol meg no vagyok. Helyes pofival meg minden, de azt viszont sertonek erzem hogy a mar dunditol epp husisabb nok, teljesen le vannak irva. Merthogy kover disznok. Volt mar ilyen titulus is. Hat kerdem en, ha egyik oldalon elfogadjak a ferfiak a kicsit husisabb noket, miert nezik le a tenyleg duci holgyeket?Es arra sokszor senki nem gondol, hogy esetleg azok a szegeny nok, akik tenyleg aranytalanok, esetleg egeszsegugyi gonddal kuszkodnek. Szoval ne csak mindig egyik oldalat nezzuk a dolognak, hanem gondoljuk mar at kirol mit mondunk, mert esetleg rosszul eshet valakinek. Aki pedig nem ert velem egyet, hat sajnalom.
#392   2006. 05. 11. csütörtök 19:54
kisangyalka kisangyalka
Nezd, en sem vagyok kicsit dundi, tobb mint 80kg, sot lehet hogy mar a te altalad megfogalmazott kover no kategoriajaba tartoznek, bar szerencsere meg igy is formasnak mondanam magam, ugyanis szep keres a popsim meg a hasim, de attol meg no vagyok. Helyes pofival meg minden, de azt viszont sertonek erzem hogy a mar dunditol epp husisabb nok, teljesen le vannak irva. Merthogy kover disznok. Volt mar ilyen titulus is. Hat kerdem en, ha egyik oldalon elfogadjak a ferfiak a kicsit husisabb noket, miert nezik le a tenyleg duci holgyeket?Es arra sokszor senki nem gondol, hogy esetleg azok a szegeny nok, akik tenyleg aranytalanok, esetleg egeszsegugyi gonddal kuszkodnek. Szoval ne csak mindig egyik oldalat nezzuk a dolognak, hanem gondoljuk mar at kirol mit mondunk, mert esetleg rosszul eshet valakinek. Aki pedig nem ert velem egyet, hat sajnalom.
#391   2006. 05. 11. csütörtök 19:36
Igazad van kisangyalka! Akárhányszor próbálom elmagyarázni,sokan mégsem képesek megérteni,hogy a dundi telt lányok nem egyenlőek a formátlanul elhízott nőkkel. A különbség,hogy míg az előbbieknél a súlyfelesleg esztétikusan oszlik el a testen és az arányok változatlanul megmaradnak,addíg az utóbbi esetben egy helyre koncentrálódik a zsír nagy része.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 18:35
Csatalakozom Rambikahoz, ritka akinek folyos melle van, arrol is senki nem tehet A duci csajoknak igenis szep melle szokott lenni, kerek es nagy, de aki a mikroszkopikus cicikert rajong es dagadeknak nezi a dundikakat mit keres ezen az oldalon??
#390   2006. 05. 11. csütörtök 18:35
kisangyalka kisangyalka
Csatalakozom Rambikahoz, ritka akinek folyos melle van, arrol is senki nem tehet A duci csajoknak igenis szep melle szokott lenni, kerek es nagy, de aki a mikroszkopikus cicikert rajong es dagadeknak nezi a dundikakat mit keres ezen az oldalon??
#389   2006. 05. 11. csütörtök 18:25
Rambika14 Rambika14
először is bánto kifejezés a ¨dagadék¨,másodszor meg nekem nagyon is tenyérbemászo,kemény melleim vannak a 85kg-om ellenére
#388   2006. 05. 11. csütörtök 17:00
#387   2006. 05. 11. csütörtök 16:12
Olyan kis aranyos szerintem. Még "kislány szinte".
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 16:03
Izgató a tekintete....
#386   2006. 05. 11. csütörtök 16:03
Valaki aki vad Valaki aki vad
Izgató a tekintete....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 16:01
Nem mindegyiknek folyós.
#385   2006. 05. 11. csütörtök 16:01
Nem mindegyiknek folyós.
#384   2006. 05. 11. csütörtök 15:47
#383   2006. 05. 11. csütörtök 15:39
#382   2006. 05. 11. csütörtök 15:36
#381   2006. 05. 11. csütörtök 15:35
Elhiszem. Gesundheit! nyes finom [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060511/ihiu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/I MG]
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 15:32
Demeg...nám...
#380   2006. 05. 11. csütörtök 15:32
#379   2006. 05. 11. csütörtök 15:30
#378   2006. 05. 11. csütörtök 15:28

... 234 235 236 237 238 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!