szia én szivessen megismerkednék veled
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 21:09

kisangyalkának teljesen igaza van.Mintha mi már emberek se lennénk néha vagy valakiknél.Nálunk a családba mindenki tulsulyos volt:apám,anyám,nagyszülök.Én is az vagyok sajnos.Bár mostanában viszonylag jol kijövök magammal,csak a combjaimat tartom túlontúl vastagnak.Arcom helyes,de egy visszahúzodó tipus vagyok a tulsuly mellett,amiből elég nehéz kitörni.
Veszprém megyei duci lánnyal ismerkednék én balatonfüredi vagyok msn coyote@axelero.hu
Ertem, hat vegulis mindenkinek mas tetszik. De valahol azert sajnalom hogy az olyan csajok mint akar en is, taszito peldakent szolgalnak masoknak. Talan szerencsem van hogy a parom nem igy gondolja. Viszont azt hozzatennem, hogy az esztetika kerdese az adott test megjelenitesetol is fugg, szerińtem lehet nem csak duci csajokrol erotikusan esztetikus kepet csinalni, csak sajna ezzel senki nem foglalkozik komolyabban. Es pont ezert elrettentoek a fotok.
kisangyalkának teljesen igaza van.Mintha mi már emberek se lennénk néha vagy valakiknél.Nálunk a családba mindenki tulsulyos volt:apám,anyám,nagyszülök.Én is az vagyok sajnos.Bár mostanában viszonylag jol kijövök magammal,csak a combjaimat tartom túlontúl vastagnak.Arcom helyes,de egy visszahúzodó tipus vagyok a tulsuly mellett,amiből elég nehéz kitörni.
Kedves kisangyalka!
Senki sem nézi le a kövér nőket! Én csak utalni akartam arra,hogy különbség van telt,duci és elhízott közt. Mivel a topic címe az izgató jelzővel indul,így itt most nem fogalkozunk az egészségügyi aspektusokkal és egyéb lelki tényezőkkel. Itt most sexuális értelemben vizsgáljuk a teltség és a túlsúly erotikus vagy nem erotikus voltát. Nem lenne szerencsés 100 vagy akár még több kg súllyal rendelkező nők képét feltölteni,mert itt a felesleget esztétikusan pozitív fennhanggal akarom "reklámozni". Nem akarok taszító pl.-at bemutatni. Mert az már tényleg egészségtelen és nagyon kevesek számára izgató,mint ahogy nekekem sem az. Én az ilyen testeket tartom még vonzóan ducinak:
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 19:54
Senki sem nézi le a kövér nőket! Én csak utalni akartam arra,hogy különbség van telt,duci és elhízott közt. Mivel a topic címe az izgató jelzővel indul,így itt most nem fogalkozunk az egészségügyi aspektusokkal és egyéb lelki tényezőkkel. Itt most sexuális értelemben vizsgáljuk a teltség és a túlsúly erotikus vagy nem erotikus voltát. Nem lenne szerencsés 100 vagy akár még több kg súllyal rendelkező nők képét feltölteni,mert itt a felesleget esztétikusan pozitív fennhanggal akarom "reklámozni". Nem akarok taszító pl.-at bemutatni. Mert az már tényleg egészségtelen és nagyon kevesek számára izgató,mint ahogy nekekem sem az. Én az ilyen testeket tartom még vonzóan ducinak:

Nezd, en sem vagyok kicsit dundi, tobb mint 80kg, sot lehet hogy mar a te altalad megfogalmazott kover no kategoriajaba tartoznek, bar szerencsere meg igy is formasnak mondanam magam, ugyanis szep keres a popsim meg a hasim, de attol meg no vagyok. Helyes pofival meg minden, de azt viszont sertonek erzem hogy a mar dunditol epp husisabb nok, teljesen le vannak irva. Merthogy kover disznok. Volt mar ilyen titulus is. Hat kerdem en, ha egyik oldalon elfogadjak a ferfiak a kicsit husisabb noket, miert nezik le a tenyleg duci holgyeket?Es arra sokszor senki nem gondol, hogy esetleg azok a szegeny nok, akik tenyleg aranytalanok, esetleg egeszsegugyi gonddal kuszkodnek. Szoval ne csak mindig egyik oldalat nezzuk a dolognak, hanem gondoljuk mar at kirol mit mondunk, mert esetleg rosszul eshet valakinek. Aki pedig nem ert velem egyet, hat sajnalom.
Nezd, en sem vagyok kicsit dundi, tobb mint 80kg, sot lehet hogy mar a te altalad megfogalmazott kover no kategoriajaba tartoznek, bar szerencsere meg igy is formasnak mondanam magam, ugyanis szep keres a popsim meg a hasim, de attol meg no vagyok. Helyes pofival meg minden, de azt viszont sertonek erzem hogy a mar dunditol epp husisabb nok, teljesen le vannak irva. Merthogy kover disznok. Volt mar ilyen titulus is. Hat kerdem en, ha egyik oldalon elfogadjak a ferfiak a kicsit husisabb noket, miert nezik le a tenyleg duci holgyeket?Es arra sokszor senki nem gondol, hogy esetleg azok a szegeny nok, akik tenyleg aranytalanok, esetleg egeszsegugyi gonddal kuszkodnek. Szoval ne csak mindig egyik oldalat nezzuk a dolognak, hanem gondoljuk mar at kirol mit mondunk, mert esetleg rosszul eshet valakinek. Aki pedig nem ert velem egyet, hat sajnalom.
Igazad van kisangyalka! Akárhányszor próbálom elmagyarázni,sokan mégsem képesek megérteni,hogy a dundi telt lányok nem egyenlőek a formátlanul elhízott nőkkel. A különbség,hogy míg az előbbieknél a súlyfelesleg esztétikusan oszlik el a testen és az arányok változatlanul megmaradnak,addíg az utóbbi esetben egy helyre koncentrálódik a zsír nagy része.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 18:35

Csatalakozom Rambikahoz, ritka akinek folyos melle van, arrol is senki nem tehet A duci csajoknak igenis szep melle szokott lenni, kerek es nagy, de aki a mikroszkopikus cicikert rajong es dagadeknak nezi a dundikakat mit keres ezen az oldalon??
Csatalakozom Rambikahoz, ritka akinek folyos melle van, arrol is senki nem tehet A duci csajoknak igenis szep melle szokott lenni, kerek es nagy, de aki a mikroszkopikus cicikert rajong es dagadeknak nezi a dundikakat mit keres ezen az oldalon??
először is bánto kifejezés a ¨dagadék¨,másodszor meg nekem nagyon is tenyérbemászo,kemény melleim vannak a 85kg-om ellenére

Olyan kis aranyos szerintem. Még "kislány szinte".
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgató a tekintete....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mindegyiknek folyós.

Húú b+.....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Elhiszem. Gesundheit!
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060511/ihiu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/I MG]
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Demeg...nám...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)