Én gerjedek a zsírra. Eszméletlenül szép arcú,illatos,igényes,okos,művelt barátnőm van. Ugyanakkor van nagy popsija,vaskos combikája és húrkás pocija. A világért sem mondanám neki,hogy adjon le 10 kg-ot. Elveszítené az egyéniségét és a sexuális kisugárzása is elapadna.
430,425,413,407
Imádom az ilyen nőket! IS!
Imádom az ilyen nőket! IS!
Én a Hölgyet választom!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az igaz, hogy nem egy nubiai táncosnő de attol még nagyon meglehetne
(Ez egy válasz frances üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 12:44

Csak a legbrutálisabb kefélés esetén jutna eszembe hájas csajjal kezdeni. Azokat legalább jól el lehet fenekelni.

ha téged a kacsa izgat??? egészségedre
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 13:47

Pedíg már kezdtem azthinni,hogy a kis vadkácsa és a didikirálynő közt kell eldönteni,hogy melyik erotikusabb.

Pedíg már kezdtem azthinni,hogy a kis vadkácsa és a didikirálynő közt kell eldönteni,hogy melyik erotikusabb.
a nőt nézd aza lényeg
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 13:32
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú ez valami találós kérdés? Még nem jöttem rá,gondolkodom.

Hú ez valami találós kérdés? Még nem jöttem rá,gondolkodom.
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

nem a karika a vizben a lényeg ha jól gondolom...

Hát ez nagy kár! Én mindíg a "legbrutálisabb kefélés"-re gondolok,ha szeretkezni akarok.
(Ez egy válasz frances üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 12:44

Csak a legbrutálisabb kefélés esetén jutna eszembe hájas csajjal kezdeni. Azokat legalább jól el lehet fenekelni.
ja majdnem elfelejtettem !
Ebben a témában meg kellene kétdezni Rubens-t
Ebben a témában meg kellene kétdezni Rubens-t
egy nőn igenis legyen mit fogni/ez csak külsőség ami lehet megtévesztő is/
lehet egy nő bármilyen atraktiv ha lélekben üres.
viszont az "atraktiv" is relatív ebben az esetben.
Szóval embere válogatja.
lehet egy nő bármilyen atraktiv ha lélekben üres.
viszont az "atraktiv" is relatív ebben az esetben.
Szóval embere válogatja.

Ő nagyon tetszik!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 10. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 20:08
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 10. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Rambika14! Arra nagyon oda kell figyelni,hogy a felszínes,éretlen suhanc srácokat nagyívben elkerüld. Fontos,hogy próbálj olyan fiúk után nézni,akik az első randevún nem a testiségről kezdenek hablatyolni,hanem,mint emberre is kíváncsiak rád. Én viszont nem érzem magam alacsonyabb rendű férfinak azért,mert a husibb lányokat szeretem. Elég nagy az önbizalmam,hogy inkább érezzem magam felsőbbrendűnek,mint hátrányosnak. Minden csak nézőpont kérdése. A trendeket ismerni kell,de nem szabad fenntartás nélkül követni őket,mert odavész a személyiség...

Kedves Rambika14! Arra nagyon oda kell figyelni,hogy a felszínes,éretlen suhanc srácokat nagyívben elkerüld. Fontos,hogy próbálj olyan fiúk után nézni,akik az első randevún nem a testiségről kezdenek hablatyolni,hanem,mint emberre is kíváncsiak rád. Én viszont nem érzem magam alacsonyabb rendű férfinak azért,mert a husibb lányokat szeretem. Elég nagy az önbizalmam,hogy inkább érezzem magam felsőbbrendűnek,mint hátrányosnak. Minden csak nézőpont kérdése. A trendeket ismerni kell,de nem szabad fenntartás nélkül követni őket,mert odavész a személyiség...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 10. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 19:55

szerintem a mai társadalom vhogy nem fogadja el a ducikat.Miért? mert nem trendi,ha vki nem éri át a barátnője derekát? Én arra törekszem,hogy a leendő barátomat a belsőm fogja meg,és az alakom ellenére is szeressen és boldog legyen velem.Nekem komoly hátrányom van az alakommal,mert nagyon nincs önbizalmam,hiába mondják mások,hogy probálkozzam.Kisebbségnek érzem magam,és minden egyes gondolatom az utcán az,hogy ki mit gondol rolam,hogy milyen dagadt.Örülnék neki ha legalább egyszer odajönne hozzám vki.Legalább egyszer.Azt inkább ne emlitsem,hogy milyen vágyaim vannak,amik így soha nem fognak teljesülni.
Rambika, szerintem itt nem csak arrol van szo hogy a pasik eloiteleteik miatt nem szolitanak le, sokszor ok is batortalanok, sokan meg a csajra varnak, hogy nekik ne kelljen teperniuk.Es a vagyaid teljesulnek csak meg ezek szerint a neked szant pasi nincs a kepben. :-)De aggodni nem kell. Gatlasai meg szerintem mindenkinek vannak, akinek meg nincs, az vagy letagadja vagy tokeletesen megeledett magaval, vagyis bekepzelt. Bar ez csak az en szemelyes velemenyem
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 10. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 19:55

szerintem a mai társadalom vhogy nem fogadja el a ducikat.Miért? mert nem trendi,ha vki nem éri át a barátnője derekát? Én arra törekszem,hogy a leendő barátomat a belsőm fogja meg,és az alakom ellenére is szeressen és boldog legyen velem.Nekem komoly hátrányom van az alakommal,mert nagyon nincs önbizalmam,hiába mondják mások,hogy probálkozzam.Kisebbségnek érzem magam,és minden egyes gondolatom az utcán az,hogy ki mit gondol rolam,hogy milyen dagadt.Örülnék neki ha legalább egyszer odajönne hozzám vki.Legalább egyszer.Azt inkább ne emlitsem,hogy milyen vágyaim vannak,amik így soha nem fognak teljesülni.