(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2010. 12. 14. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg az a szerencse,hogy nem egyformák az igények. De azért sokan szeretnék,ha kizárólag vékony,izmos nőkből állna a világ. Sokan szeretnék,ha igaz lenne,hogy az igényes pasik csakis a vékony nőket szeretik. De ez sose lesz igaz!!
Király! Köszi!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 12. 14. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen. Pont az ilyen lányok az izgatóak
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2010. 12. 14. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 13:09
Tényleg az a szerencse,hogy nem egyformák az igények. De azért sokan szeretnék,ha kizárólag vékony,izmos nőkből állna a világ. Sokan szeretnék,ha igaz lenne,hogy az igényes pasik csakis a vékony nőket szeretik. De ez sose lesz igaz!!
Föleg az a jó ha szép feszes a bőre!Mint pl az alsó képen!!
Ha pl ilyen telt egy nő és nem ilyen szép a bőre,teljesen más az összhatás!!!
Szerintem legalábbis!!
Amugy izgató ha van a lányokon háj,csak nem mindegy mennyi!!
Meg a fontos,hogy arányos legyen.Ez a leglényegesebb szerintem.
Szerintem legalábbis!!
ez így van ahogy mondod
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 14. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 18:33
Föleg az a jó ha szép feszes a bőre!Mint pl az alsó képen!!
Szerintem legalábbis!!
Szerintem legalábbis!!
Sziasztok !
Nekem tetszenek a telt nők és szeretem ha van mit fogni. Nincs is jobb mint egy nagy kerek popsis nagy mellű telt nő , főleg ha még csupaszra borotvált is.
Szerintem egy nő akkor igazán nőies és szexuálisan vonzó számomra ha husisan telt.
Bár mindenkinek más az ízlése .....
Nekem tetszenek a telt nők és szeretem ha van mit fogni. Nincs is jobb mint egy nagy kerek popsis nagy mellű telt nő , főleg ha még csupaszra borotvált is.
Szerintem egy nő akkor igazán nőies és szexuálisan vonzó számomra ha husisan telt.
Bár mindenkinek más az ízlése .....
csatlakozom így igaz
A véleményünk megegyzik,, csak az a kár, hogy kevés kép van fent a párodról. Remélem lesz folytatás. Tényleg nagyon sexy hölgy lehet.
nem vagyok vékony de nem érzem magamat izgatónak !
az alábbi hozzászólások szerint van esélyem ?
Engem nem igazán hoz lázba ha a lányokon van háj!
Szerintem, korunk népbetegsége az elhizás a lustaság és ezt a lányok tudják velünk a legjobban megetetni!
Igazán izgato, ha van mit fogni háj nélkül!!!!!
Szerintem, korunk népbetegsége az elhizás a lustaság és ezt a lányok tudják velünk a legjobban megetetni!
Egy dolog az elhízás és más dolog a dundiság. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Ez kb. olyan,mint a tűz. Ha mellé ülsz,akkor meleget ad,ha beleülsz elégsz.
10-20 kiló plusz és 50 kiló plusz nem ugyanaz. Egy dundi lány szuper erotikus....!

(Ez egy válasz WWWektor üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 23:06
10-20 kiló plusz és 50 kiló plusz nem ugyanaz. Egy dundi lány szuper erotikus....!

(Ez egy válasz WWWektor üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nem igazán hoz lázba ha a lányokon van háj!
Szerintem biztosan. Van itt nagyon sok ember, aki lehet pont a Te formáidra bukik és él-halna azért hogy megérinthessen!
(Ez egy válasz mufflinca üzenetére (2010. 12. 19. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 19. vasárnap 22:26
nem vagyok vékony de nem érzem magamat izgatónak !
tuti képek
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2010. 12. 20. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 20. hétfő 00:02
Egy dolog az elhízás és más dolog a dundiság. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Ez kb. olyan,mint a tűz. Ha mellé ülsz,akkor meleget ad,ha beleülsz elégsz.

Az utolsó három kép az nagyon ott van
A vibris csajnak izgató husis puncija van...hmm
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2010. 12. 20. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 20. hétfő 00:02

egyetértek hasonló a pároméhoz mármint a punci
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2010. 12. 20. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 20. hétfő 20:12
Az utolsó három kép az nagyon ott van
Akkor ezek szerint abszolút egyezik az ízlésünk
Szerencsémre a párom alkata is hasonló. Nem láthatunk képeket a párodról az amatőrök között?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 20. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 20. hétfő 20:17
Szerencsémre a párom alkata is hasonló. Nem láthatunk képeket a párodról az amatőrök között?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 20. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (783326)
egyetértek hasonló a pároméhoz mármint a punci
Kis csöcs, nagy segg párosítás nekem nem jön be. Szerintem sokkal izgatóbb egy szép kerek popsi és nagy cicik párosítása. A punci nem fontos, hogy néger vagy barna legyen, hanem inkább husis. A nedvességben, lucskosságban, sikításban abszolút egyetértek Veled
Jól mondod, ha egy husos, duci csajnak kis mellei vannak, az nem épp jó párosítás, mert akkor már eltolódnak az arányok. Hálistennek a legtöbb duci csajnak a csecsei is meg vannak hízva (+valamiért az arcuk is szép) és épp ezért válnak sok férfi szemében kívánatossá.
Ellenben egy vékony csaj simán nézhet ki jól , szexisen kis mellekkel is, mert attól még nem lesz aránytalan. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2010. 12. 22. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 22. szerda 18:53
Ellenben egy vékony csaj simán nézhet ki jól , szexisen kis mellekkel is, mert attól még nem lesz aránytalan. (Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2010. 12. 22. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis csöcs, nagy segg párosítás nekem nem jön be. Szerintem sokkal izgatóbb egy szép kerek popsi és nagy cicik párosítása. A punci nem fontos, hogy néger vagy barna legyen, hanem inkább husis. A nedvességben, lucskosságban, sikításban abszolút egyetértek Veled
Szerintem is egy telt csajnak az arányos ha nagyobb cicije van, de nekem a nagy popsi is bejön egy csinos kerek pofival. Nekem inkább az nem tetszik ha egy telt csajnak szőrös a nunija , hamár husis az a nuni akkor legyen csupasz vagy valami vékony csík.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 12. 22. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 22. szerda 21:05
Jól mondod, ha egy husos, duci csajnak kis mellei vannak, az nem épp jó párosítás, mert akkor már eltolódnak az arányok. Hálistennek a legtöbb duci csajnak a csecsei is meg vannak hízva (+valamiért az arcuk is szép) és épp ezért válnak sok férfi szemében kívánatossá.
Ellenben egy vékony csaj simán nézhet ki jól , szexisen kis mellekkel is, mert attól még nem lesz aránytalan.
Ellenben egy vékony csaj simán nézhet ki jól , szexisen kis mellekkel is, mert attól még nem lesz aránytalan.

fatgirlsfriend

HPeti1983
Liliana