Kedves kisangyalka! Hidd el addíg jó,míg nem jössz divatba. Így sokkal különlegesebb maradsz. Engem speciel cseppet sem érdekel,hogy más nőnek tetszem-e vagy sem. Mondjuk tudom,hogy a többségnek tetszem. Ha boldog vagyok a párommal és szeret engem,akkor aztán cseppet sem izgat,hogy most divatos vagyok-e vagy sem. Ő szeressen,ez a lényeg. Nem szeretnék divatosan nélküle élni.[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/060510/bb_kerriemerrie_apr1404_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG ]
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 10. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 18:10

Itt a forumon termeszetesen nem lehet nagyot alakitani, de en konkretan arra gondoltam hogy sajna a pasik tobbsege fel az ilyen noktol. Bar nem tudom milyen alapon, hisz neha en is sajnalom az 45-50 kilos csajokat mikor egy oriasi pasi becserkeszi oket, de abbol nincs a tarsadalomnak komplexusa, hisz a ferfira nincsenek konvenciok rahuzva alak szempontjabol.A kulonckodest pedig sajnalom, mert a pasik sokszor nem boldogok es nem tudjak miert, vagy ki adna meg nekik az oromot, meg ha gyonyoru szep pici baratnojuk is van. Egyebkent van parom. De rajta kivul senki nem akar elfogadni, mert ugyebar nem vagyok sorozatgyartmany, hat ez van, nem igaz? Talan mi sose jovunk divatba...
Itt a forumon termeszetesen nem lehet nagyot alakitani, de en konkretan arra gondoltam hogy sajna a pasik tobbsege fel az ilyen noktol. Bar nem tudom milyen alapon, hisz neha en is sajnalom az 45-50 kilos csajokat mikor egy oriasi pasi becserkeszi oket, de abbol nincs a tarsadalomnak komplexusa, hisz a ferfira nincsenek konvenciok rahuzva alak szempontjabol.A kulonckodest pedig sajnalom, mert a pasik sokszor nem boldogok es nem tudjak miert, vagy ki adna meg nekik az oromot, meg ha gyonyoru szep pici baratnojuk is van. Egyebkent van parom. De rajta kivul senki nem akar elfogadni, mert ugyebar nem vagyok sorozatgyartmany, hat ez van, nem igaz? Talan mi sose jovunk divatba...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 10. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 17:40

Kedves kisangyalka! Nem is a különcködés miatt vagyok a telt barátnőmmel.Szívből szeretem és megvédem bárkitől ha kell. Ezt a titulust mások aggasztják rám,azok akik azt mondják magukról,hogy elfogadott átlagízlésű emberek. Én meg erre azt válaszolom: Jó,akkor én meg maradok különc a szemetekben és ha kell unszimpatikus is. Inkább,mint hogy feladjam a saját ízlésem.
mivel már van párom ezért csak fütyülnék utánad az utcán de nem szolitanálak már le:)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 10. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 10. szerda 16:20
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 10. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel en is husos csajoka vagyok, gondolom mar hozzaszolok a temahoz. Reszben orulok hogy volt pasi aki ezt a dolgot egyaltalan szoba hozta, de!Nehogy mar csak a kulonckodes miatt akarjatok husis csajjal lenni!Ez nagyon fontos. Es jo hogy akad pasi aki bevallana ilyen csajt, de en meg az eletben nem lettem leszolitva hogy hat milyen helyes dundika,ismerkedjunk meg.Szoval szeritem nem csak a szajat kell jaratni, hanem lepni is uraim. :-)))Szoval varom a szavazas tovabbi fejlemenyeit...Kivancsi vagyok ki lep meg be a husis nok tamogatoinak klubbjaba. Ja es ami nagyon fontos, egy no akkor is lehet szep es kivanatos ha nem epp a kor kovetelmenyienek megfelelo meretu, csak a megfelelo ferfi kell hozza, aki mellett kinyilhat:-)
Na végre megint egy érintett hozzászóló! Egyetértek a véleményével hölgyem, de azért azt ne felejtsük el, hogy egy ilyen virtuális térben, mint a fórum, a szövegelésen és a képfeltöltésen kívül mást itt nem lehet tenni. Eleinte én sem igazán vallottam be (talán magamnak sem), hogy a testesebb nők iránt érzek vonzalmat. Néhány "vékonyabb" eset után kezdett világossá válni a dolog, azóta már nincsen ezzel problémám. (bár a környezetem néha furcsálja, néha nevetnek rajta-na és). Bár most nincsen barátnőm, de ennek más oka van. A különcködés pedig sajnos valós, de erről szerintem nem mi tehetünk, hanem a "kor követelményei". Kívánom,hogy találja meg kisasszony a azt a férfit, aki mellett teljesebb életet élhet (persze csak ha még nincsen ilyen).

Mivel en is husos csajoka vagyok, gondolom mar hozzaszolok a temahoz. Reszben orulok hogy volt pasi aki ezt a dolgot egyaltalan szoba hozta, de!Nehogy mar csak a kulonckodes miatt akarjatok husis csajjal lenni!Ez nagyon fontos. Es jo hogy akad pasi aki bevallana ilyen csajt, de en meg az eletben nem lettem leszolitva hogy hat milyen helyes dundika,ismerkedjunk meg.Szoval szeritem nem csak a szajat kell jaratni, hanem lepni is uraim. :-)))Szoval varom a szavazas tovabbi fejlemenyeit...Kivancsi vagyok ki lep meg be a husis nok tamogatoinak klubbjaba. Ja es ami nagyon fontos, egy no akkor is lehet szep es kivanatos ha nem epp a kor kovetelmenyienek megfelelo meretu, csak a megfelelo ferfi kell hozza, aki mellett kinyilhat:-)
Kedves kisangyalka! Nem is a különcködés miatt vagyok a telt barátnőmmel.Szívből szeretem és megvédem bárkitől ha kell. Ezt a titulust mások aggasztják rám,azok akik azt mondják magukról,hogy elfogadott átlagízlésű emberek. Én meg erre azt válaszolom: Jó,akkor én meg maradok különc a szemetekben és ha kell unszimpatikus is. Inkább,mint hogy feladjam a saját ízlésem.

Kedves Lion74 ! Engem is megnyugtat,hogy maradok különc néhány kedves hasonízlésű barátommal,mit egy bazi nagy átlagízlésű valaki.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2006. 05. 09. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vagyok a magam ura (Veszedelmes viszonyok után szabadon)
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 09. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ilyenre nincs időd?! Ejnye-bejnye!!!!
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 09. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 09. kedd 17:59

Ma egy olyan szép husos lánnyal találkoztam, hogy csak na! Kár hogy sietnem kellett. A rhdt életbe

Ma egy olyan szép husos lánnyal találkoztam, hogy csak na! Kár hogy sietnem kellett. A rhdt életbe

Dagidugi...nyami-nyami:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért az megnyugtató hogy a 2/3-a normál ill sportosra szavaz

Gyerünk mindenki! Tessék szavazni a dagi vagy a telt nőkre! Ne maradjanak szégyenben! Ennél a néhány százaléknál többet érdemelnek.