Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4457   2008. 07. 01. kedd 15:38
Phate2 Phate2
jó húsban vannak
#4456   2008. 07. 01. kedd 13:52
X Törölt felhasználó (154661)
hát én ilyen növel mit a képen van nem feküdnék össze az vbiztos! gusztustalan
#4455   2008. 06. 30. hétfő 18:15
fantasy631 fantasy631
szerintem a vidámabb a jó! azt tükrözi hogy vidám és játékos, lehet vele játszani smile pl a melleivel... nyes
#4454   2008. 06. 30. hétfő 08:25
MrEnigma MrEnigma
Nem tudom, nekem pont ettől a durcás arckifejezéstől lesz szexi. smile
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 09:53
Ez az, csak miért néz olyan morcosan. Jók a cickói nagyok. Van még ilyen?
#4453   2008. 06. 28. szombat 21:26
fantasy631 fantasy631
ez a csaj tökéletes smile ohh ha rámfeküdne... nyes
#4452   2008. 06. 22. vasárnap 09:54
Denipapa Denipapa
Hát nem tudom, nekem ők már túl ducik.
Általában úgy nézem, hogy nekem az olyan csajok jönnek be, akiknek a magasságából le kell vonni 105-öt, vagy 110-et és az lesz kilogrammban az ideális testsúly. Legalábis ez csak az én véleményem.
De kinek a pap, kinek a papné....nekem a lánya smile Szép napot mindenkinek!
#4451   2008. 06. 22. vasárnap 09:53
kandurmarci kandurmarci
Ez az, csak miért néz olyan morcosan. Jók a cickói nagyok. Van még ilyen?
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 21. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 23:33
Kérésedre válaszul néhány jobb képe.
A többi szerintem kevésbé jobb, bár ha jól keresel a google-vel, akkor megtalálod. Igaz, nem egyszerü smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

ui:
Az egész "ducis dolog" mindenkinek viszonyítás kérdése. Egy pálcika nőket kedvelő srácnak +1 kg a z "asszonyán" is lehet már visszataszító. Nekünk meg ugye pont az jön be, ahol a magasság/testsúly arány kicsit eltér a megszokottól, a formásabb, dúsabb, szexibb irányba...
Ez egyénenként változó, ám senkinél sem igazán meghatározható.
Pl: én is találhatok egy 80kg-s csajt ducinak, ámde szexinek, ha kicsit alacsonyabb, ámbár a domborulatai a helyén, illetve szépen szem előtt vannak smile De ugyanúgy találhatok, egy 110kg csajt is szexinek, ha kicsit magasabb stb...
Remélem viszonylag kivehető, amit mondani szerettem volna.

A lényeg, hogy duci lányok legyetek elégedettek önmagatokkal, ha szerettek így élni, kicsit villantsátok meg amitek van, és akkor mindenki (legalábbis aki számít smile ) szexinek, vonzónak fog titeket találni!
Hajrá duci csajok! smile
#4450   2008. 06. 21. szombat 23:33
Guest575 Guest575
Kérésedre válaszul néhány jobb képe.
A többi szerintem kevésbé jobb, bár ha jól keresel a google-vel, akkor megtalálod. Igaz, nem egyszerü smile

ui:
Az egész "ducis dolog" mindenkinek viszonyítás kérdése. Egy pálcika nőket kedvelő srácnak +1 kg a z "asszonyán" is lehet már visszataszító. Nekünk meg ugye pont az jön be, ahol a magasság/testsúly arány kicsit eltér a megszokottól, a formásabb, dúsabb, szexibb irányba...
Ez egyénenként változó, ám senkinél sem igazán meghatározható.
Pl: én is találhatok egy 80kg-s csajt ducinak, ámde szexinek, ha kicsit alacsonyabb, ámbár a domborulatai a helyén, illetve szépen szem előtt vannak smile De ugyanúgy találhatok, egy 110kg csajt is szexinek, ha kicsit magasabb stb...
Remélem viszonylag kivehető, amit mondani szerettem volna.

A lényeg, hogy duci lányok legyetek elégedettek önmagatokkal, ha szerettek így élni, kicsit villantsátok meg amitek van, és akkor mindenki (legalábbis aki számít smile ) szexinek, vonzónak fog titeket találni!
Hajrá duci csajok! smile
(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2008. 06. 21. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 21. szombat 15:49
erről a csajról kéne még kép smile nagyon szexyi nyes
#4449   2008. 06. 21. szombat 17:50
vica30 vica30
Én kívül esek a határaitokon, nem vagyok 110, csak 80, de én ducinak tartom magam. Ettől függetlenül minden pózban képes vagyok, és szeretek is szexelni. Szerintem az kifejezetten tetszik a pasiknak, ha van mit fogniuk rajtunk, nem nyomja őket a csontunk.
#4448   2008. 06. 21. szombat 15:49
fantasy631 fantasy631
erről a csajról kéne még kép smile nagyon szexyi nyes
#4447   2008. 06. 18. szerda 10:03
MrEnigma MrEnigma
"hidd el vannak olyan pózok hogy 10-12cm-es szerszámmal is öröm a szex mindkét fél részére."
Tapasztalatból tudom.
A bohóc nem alkarnyi és ex barátnők közt van egy igencsak teli lányka. smile Hozzátenném az ágyban eddig a legjobb. wink Bevállalós, van fantáziája, és tud adni. De ettől még egy vékonyabb lánnyal kényelmesebb. Azért ha ő meglovagol bár jó de egy kicsit kivesz az emberből.
Az egészségi állapot túlsúly tükrében. Ebbe ne menjünk bele, mert nem a témához tartozó. Magam részéről pont ezért kezdtem agresszív fogyókurába, mert nem akaródzik idő előtt vérnyomásproblémák később szívbajok következtében megrövidíteni az életemet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 06. 16. hétfő 17:03
Kedves MrEnigma! Teljesen igazad van a telt lányok nem tudnak minden pózban szeretkezni vagy mundjunk inkább dagit és legyen ez 100,-kg sőt még több. Vigyázni kell mert az extrém túlsúly vérnyomás problémákkal járhat. De ha ezeket a szempontokat figyelembe veszed hidd el vannak olyan pózok hogy 10-12cm-es szerszámmal is öröm a szex mindkét fél részére. Vendégeim nagy részének lényegesen vékonyabb felesége-élettársa van és mégis vonza őket az én bő 130.-kg testem. Szerencsére sokan vagyunk és sokfélék mindenki megtalálhatja azt a külalakot amire vágyik. Szerintem ha vonzalom (van mégha egy órára is) akkor megpróbálja mindkét fél a tőle telhető maximumot nyújtani akkor a gyönyör nem marad el. De igazad van az extra dagi nőknek vannak korlátaik ahogy a férfiaknak is. Legyen nagyon szép estéd!
#4446   2008. 06. 17. kedd 08:55
kandurmarci kandurmarci
De miért takarja el a melleit? A bimbókkal együtt, teljes nagyságában szeretném látni. (S nemcsak látni.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 17. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43750)
2008. 06. 17. kedd 08:19
Ez egy gyönyörüüüség nyes
#4445   2008. 06. 17. kedd 08:19
X Törölt felhasználó (43750)
Ez egy gyönyörüüüség nyes
#4444   2008. 06. 17. kedd 00:12
Guest575 Guest575
Ez se rossz arány smile

#4443   2008. 06. 16. hétfő 23:56
Guest575 Guest575
Ok, akkor kevesebb, legyen amit te mondasz.
Sajna ránézésre nem nagyon tudom megállapítani a súlyt, meg egyébként sem fontos.
Akkor maradjunk annyiban, hogy a képeken szereplő hölgyek tökéletesek számomra (is) alak szempontjából. Szóval nálam az ennyire kerekded, formás idomok a befutók. smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 10:40
110-150 között???
Szerintem az még bőven rengeteg.
Szerénytelen megáltásom szerint 160-170-es magassághoz a divat által preferált 40-50 kg helyett a 60-80 a jó. Esetleg még 90 ha 170-es magasság körül mozog és előnyösen osztlik el rajta a plussz. Afölött már kezd veszíteni mind az esztétikai értékéből, a szex közbeni alkalmazkodóképességből, és az egészségi állapot is ilyen mértékű elhízásnál már odafigyelést igényel.

Kiegészítés: Mielőtt még a lányok megtámadnának, hogy miféle elvárásaink vannak és egyáltalán mi pasik hogy nézünk ki? Egy elhízott férfira is áll a fenti, igaz a magasság súly arány más, bár a súly nem is a legjobb, mert függ az alkattól csontozattól, inkább méreteket kéne megadnom de az jóval nehezebb. :S
#4442   2008. 06. 16. hétfő 17:03
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves MrEnigma! Teljesen igazad van a telt lányok nem tudnak minden pózban szeretkezni vagy mundjunk inkább dagit és legyen ez 100,-kg sőt még több. Vigyázni kell mert az extrém túlsúly vérnyomás problémákkal járhat. De ha ezeket a szempontokat figyelembe veszed hidd el vannak olyan pózok hogy 10-12cm-es szerszámmal is öröm a szex mindkét fél részére. Vendégeim nagy részének lényegesen vékonyabb felesége-élettársa van és mégis vonza őket az én bő 130.-kg testem. Szerencsére sokan vagyunk és sokfélék mindenki megtalálhatja azt a külalakot amire vágyik. Szerintem ha vonzalom (van mégha egy órára is) akkor megpróbálja mindkét fél a tőle telhető maximumot nyújtani akkor a gyönyör nem marad el. De igazad van az extra dagi nőknek vannak korlátaik ahogy a férfiaknak is. Legyen nagyon szép estéd!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 14. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 20:04
Ha így látod akkor nem is kell tovább fórumoznod, ezzel megkíméled a fórumot a hozzád hasonló semmitmondó hozzászólástól, majd az ezekre érkező szintén lényegében offtopic reakciótól.

Egyébként legutóbbi esetem után azt kell mondjam. A telt lányok csinosak, nekem tetszenek, de személyszerint nekem (ami nem általános értelem, hanem ÉÉÉN, mondom ezt azért hátha valaki nem fogná fel a szavak értelmét, hogy "személyszerint nekem") az ágyban a vékonyabb lányok hmm... kényelmesebbek. A szex minősége nem változik, de a milyensége igen. És ebben az egy esetben egy bizonyos alkaton felül azt kell mondjam, van akinek esetleg nem annyira ok. Mégegyszer a félreértések miatt, a telt lányok igenis dögösek és csábítóak worship de a vékonyabb (NEM ANOREXIÁS CSONTKOLLEKCIÓK AKIK MÁR SZÚRNAK OLYAN VÉKONYAK, MEG A SZEMÉREMCSONTJUKTÓL MEGFÁJDUL AZ ENYÉM HEVESEBB SZEX KÖZBEN, HANEM A TELTNÉL VÉKONYABBAK!), tehát ezen lányok személyszerint nekem az ágyban a szex milyenségével az élvezeti értéket egy kicsit javítják.
Na ezt ki hogy látja?
Aki most lefikázna, hogy ha nem jönnek be a molett lányok akkor mit keresek itt, azok olvassák el mégegyszer ahozzászólásomat, és mégegyszer és mégegyszer amíg a végére érve NEM az lesz az első gondolatuk, hogy szerintük én nem szeretem a husi lányokat. wink
#4441   2008. 06. 16. hétfő 16:21
MrEnigma MrEnigma
Nyugtass meg hogy a duci lányoknak is jó volt nem csak neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42315)
2008. 06. 16. hétfő 13:15
hat gimiben volt volt egy csaj akin lattam hogy sose kapja meg, aztan elhivtam fagyizni meg ilyesmi es majdnem folajanlottam neki hogy en szivesen. de megertette szavak nelkul, aztan elmomdta bartnoinek es elterjedt a suliban hogy duci csajoknak nalam barmit szabad. aztan jo volt mert nem kelett csajok utan jarni, mert jottek ok maguktol.
#4440   2008. 06. 16. hétfő 13:15
X Törölt felhasználó (42315)
hat gimiben volt volt egy csaj akin lattam hogy sose kapja meg, aztan elhivtam fagyizni meg ilyesmi es majdnem folajanlottam neki hogy en szivesen. de megertette szavak nelkul, aztan elmomdta bartnoinek es elterjedt a suliban hogy duci csajoknak nalam barmit szabad. aztan jo volt mert nem kelett csajok utan jarni, mert jottek ok maguktol.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 10:40
110-150 között???
Szerénytelen megáltásom szerint 160-170-es magassághoz a divat által preferált 40-50 kg helyett a 60-80 a jó. Esetleg még 90 ha 170-es magasság körül mozog és előnyösen osztlik el rajta a plussz. Afölött már kezd veszíteni mind az esztétikai értékéből, a szex közbeni alkalmazkodóképességből, és az egészségi állapot is ilyen mértékű elhízásnál már odafigyelést igényel.

Kiegészítés: Mielőtt még a lányok megtámadnának, hogy miféle elvárásaink vannak és egyáltalán mi pasik hogy nézünk ki? Egy elhízott férfira is áll a fenti, igaz a magasság súly arány más, bár a súly nem is a legjobb, mert függ az alkattól csontozattól, inkább méreteket kéne megadnom de az jóval nehezebb. :S
#4439   2008. 06. 16. hétfő 10:40
MrEnigma MrEnigma
110-150 között???

(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 06. 14. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 23:08
Ezzel teljesen egyet kell értsek.
Senkit nem szeretnék megsérteni, de nálam sem a 160+ a nyerö, hanem a kellemes telt, formás idomok, tehát mondjuk kb 110-150 között. Azaz az, amikor jól áll a lenyzónak/hölgynek az a kis súlyfelesleg, és csak vonzóbbá, és vadítóbbá teszi. Föleg akkor, ha ő is valóban így jól érzi magát a bőrében.
(Kb ilyen képeket is próbáltam berakni)
#4438   2008. 06. 14. szombat 23:08
Guest575 Guest575
Ezzel teljesen egyet kell értsek.
Senkit nem szeretnék megsérteni, de nálam sem a 160+ a nyerö, hanem a kellemes telt, formás idomok, tehát mondjuk kb 110-150 között. Azaz az, amikor jól áll a lenyzónak/hölgynek az a kis súlyfelesleg, és csak vonzóbbá, és vadítóbbá teszi. Föleg akkor, ha ő is valóban így jól érzi magát a bőrében.
(Kb ilyen képeket is próbáltam berakni)
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 14. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 14. szombat 20:04
Ha így látod akkor nem is kell tovább fórumoznod, ezzel megkíméled a fórumot a hozzád hasonló semmitmondó hozzászólástól, majd az ezekre érkező szintén lényegében offtopic reakciótól.

Egyébként legutóbbi esetem után azt kell mondjam. A telt lányok csinosak, nekem tetszenek, de személyszerint nekem (ami nem általános értelem, hanem ÉÉÉN, mondom ezt azért hátha valaki nem fogná fel a szavak értelmét, hogy "személyszerint nekem") az ágyban a vékonyabb lányok hmm... kényelmesebbek. A szex minősége nem változik, de a milyensége igen. És ebben az egy esetben egy bizonyos alkaton felül azt kell mondjam, van akinek esetleg nem annyira ok. Mégegyszer a félreértések miatt, a telt lányok igenis dögösek és csábítóak worship de a vékonyabb (NEM ANOREXIÁS CSONTKOLLEKCIÓK AKIK MÁR SZÚRNAK OLYAN VÉKONYAK, MEG A SZEMÉREMCSONTJUKTÓL MEGFÁJDUL AZ ENYÉM HEVESEBB SZEX KÖZBEN, HANEM A TELTNÉL VÉKONYABBAK!), tehát ezen lányok személyszerint nekem az ágyban a szex milyenségével az élvezeti értéket egy kicsit javítják.
Na ezt ki hogy látja?
Aki most lefikázna, hogy ha nem jönnek be a molett lányok akkor mit keresek itt, azok olvassák el mégegyszer ahozzászólásomat, és mégegyszer és mégegyszer amíg a végére érve NEM az lesz az első gondolatuk, hogy szerintük én nem szeretem a husi lányokat. wink

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!