Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4477   2008. 10. 13. hétfő 20:51
Marca Marca VIP
királyság smile
#4476   2008. 10. 13. hétfő 20:43
roofero roofero
Kinek a papp,kinek a pappné.Minden embernek más az ízlése.Nekem speciel tetszenek molett csajok,hölgyek.Az én asszonyom is ilyen.Ímádom!
#4475   2008. 10. 13. hétfő 18:34
Marca Marca VIP
na végre... imádlak titeket!!! végre valaki, aki szereti az ilyen tipusú nőket... smile smile smile smile
#4474   2008. 10. 12. vasárnap 22:55
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Barátaim,drága ,régi ismerősök!!!! Egyébként nem haltam meg,csak bevallom hűtlenné váltam egykori topicomhoz. Más vizekre eveztem,most máshol nyomatom a témát. Állítom,hogy sokaknak mond valamit az a blog cím,hogy: "SZERETEM A HÁJAS CSAJOKAT". Ugyan ki más lenne a szerző,mint én Ilovechubby,azaz fatgirlsfriend....Szeretem a hájas csajokat!

Most pedig jön egy kis ajándék tőlem,mert nagyon fukar voltam az elmúlt időben:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 22:45
Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Nagyon szexik vagytok husisabb csajok!
Föleg az én kicsi vadmacskám smile
#4473   2008. 09. 28. vasárnap 22:45
Guest575 Guest575
Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Nagyon szexik vagytok husisabb csajok!
Föleg az én kicsi vadmacskám smile
#4472   2008. 09. 26. péntek 08:40
arkamgyal arkamgyal
Igen!Legyen de ne annyi hogy az már túlzott legyen. Sokkal szebb látvány és megmarkolni is kellemesebb mint egy csontkollekciót.
#4471   2008. 09. 25. csütörtök 16:23
X Törölt felhasználó (293386)
Egy igazi nőiesen telt nőnél nincs szebb!
#4470   2008. 09. 09. kedd 23:29
devergo007 devergo007
Egy igazi nő az 70-90 kg nagy fenekű vastag combú nagy mellű!!!Nálam a megfelelő mell méret az a D kosártól kezdődik,és onnantól felfelé.Ha nincs is nagy melle egy telt nőnek,de a vastag húsos combok legalább annyira kikészítenek mint a nagy mell nagy fenék...Amúgy voltam már 108kg-os nővel is és ezerszer jobb volt mint egy 45-50kg.
#4469   2008. 09. 08. hétfő 07:35
X Törölt felhasználó (210833) VIP
Szia az én párom 165cm magas és 47kg volt ,nagyon csini nö volt akkor is ! De nekem sovány volt honapokon söt éveken át könyörögtem neki hogy hizzon meg végül sikerüt felszedett 10-kilót s igy lett gyönyörü imádom a gömbölyü fenekét a hasát ,igen a hasát a kicsi hájat rajta mert az is szép !!! Ja és nem mellesleg utálom az anorexiás nöket..
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 00:07
Sziasztok!
Lányként úgy érzem,hogy írhatok ebbe a topikba,bár ez ffi felségterület smile De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi smile És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz smile Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat smile smile sziasztok
#4468   2008. 09. 08. hétfő 00:15
X Törölt felhasználó (118959) VIP
Gyerekek ez a csaj nagyon szexi!!!!!! Imádom az ilyen húsos nőket!!!
#4467   2008. 09. 06. szombat 01:08
X Törölt felhasználó (347583)
Öregem, ez egy istennő! Ennyi husi minimum kell egy csajra.
#4466   2008. 09. 05. péntek 23:26
Guest575 Guest575
Szeretem mikor a barátnöm is hasonlóan pózol nekem, bár sajnos az utolsó 3 képen lévöket még nem mutatta, de remélem ami késik nem múlik smile
Ö is hasonlóan husis, kb pont ennyire, hasonlóan sötét a haja, és imádom, mikor így huncutkodik nekem smile

Hajrá husi csajok! smile
#4465   2008. 08. 18. hétfő 00:07
Kedvespar Kedvespar
Sziasztok!
Lányként úgy érzem,hogy írhatok ebbe a topikba,bár ez ffi felségterület smile De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi smile És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz smile Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat smile smile sziasztok
#4464   2008. 08. 06. szerda 22:35
fantasy631 fantasy631
...kinek a paplan smile
#4463   2008. 07. 30. szerda 22:58
Pisziszisza Pisziszisza
Itt nem a dagadt csajokról van szó hanem nőiesen teltekről. A dagi csajok külön kategória olyan mint a fogpiszkamuffok bee1 Tudjátok kinek a pap.... finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (326259)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31
Helló!
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....

nem tudom de nekem ez nem számit izgató dolognak shakehead

de akinek tetcik akor anak mindent bele nyes wink
#4462   2008. 07. 29. kedd 09:28
X Törölt felhasználó (326259)
Jahh hát..... nekem beka a topic nevéröl nem ez ugrott be de az ténleg jó h h van valami a csajon csak ahogy mondtad 150 cm magas és 150 kiló az nem jo. ojan áááá wow3
#4461   2008. 07. 25. péntek 00:27
UndokBeka UndokBeka
Azért a kis husikat ne keverjük össze a bálnákkal. smile Én alapvetően inkább azt mondom, h 1 nő legyen nőies (legyen feneke, dereka, csípője, melle). A ruhafogas típusoktól kiráz a hideg, de ugyanakkor a kövér (értsd 150 cm és 150 kg) csajokat nem szeretem. A "husika" szó nagyon kifejező arra a dologra, amiről beszélek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (326259)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31
Helló!
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....

#4460   2008. 07. 24. csütörtök 20:31
X Törölt felhasználó (326259)
Helló!

#4459   2008. 07. 24. csütörtök 20:08
punkye2 punkye2
Na! Mi van, haldoklik a topic?
#4458   2008. 07. 02. szerda 06:51
fantasy631 fantasy631
hol gusztustalan ő??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (154661)
2008. 07. 01. kedd 13:52
hát én ilyen növel mit a képen van nem feküdnék össze az vbiztos! gusztustalan

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!