királyság

Kinek a papp,kinek a pappné.Minden embernek más az ízlése.Nekem speciel tetszenek molett csajok,hölgyek.Az én asszonyom is ilyen.Ímádom!
na végre... imádlak titeket!!! végre valaki, aki szereti az ilyen tipusú nőket...

Barátaim,drága ,régi ismerősök!!!! Egyébként nem haltam meg,csak bevallom hűtlenné váltam egykori topicomhoz. Más vizekre eveztem,most máshol nyomatom a témát. Állítom,hogy sokaknak mond valamit az a blog cím,hogy: "SZERETEM A HÁJAS CSAJOKAT". Ugyan ki más lenne a szerző,mint én Ilovechubby,azaz fatgirlsfriend....Szeretem a hájas csajokat!
Most pedig jön egy kis ajándék tőlem,mert nagyon fukar voltam az elmúlt időben:

(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 22:45
Most pedig jön egy kis ajándék tőlem,mert nagyon fukar voltam az elmúlt időben:

Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Nagyon szexik vagytok husisabb csajok!
Föleg az én kicsi vadmacskám

Lehet nem olyan jó, mint az elözö sorozat, de hátha valakinek tetszik...

Igen!Legyen de ne annyi hogy az már túlzott legyen. Sokkal szebb látvány és megmarkolni is kellemesebb mint egy csontkollekciót.
Egy igazi nőiesen telt nőnél nincs szebb!
Egy igazi nő az 70-90 kg nagy fenekű vastag combú nagy mellű!!!Nálam a megfelelő mell méret az a D kosártól kezdődik,és onnantól felfelé.Ha nincs is nagy melle egy telt nőnek,de a vastag húsos combok legalább annyira kikészítenek mint a nagy mell nagy fenék...Amúgy voltam már 108kg-os nővel is és ezerszer jobb volt mint egy 45-50kg.
Szia az én párom 165cm magas és 47kg volt ,nagyon csini nö volt akkor is ! De nekem sovány volt honapokon söt éveken át könyörögtem neki hogy hizzon meg végül sikerüt felszedett 10-kilót s igy lett gyönyörü imádom a gömbölyü fenekét a hasát ,igen a hasát a kicsi hájat rajta mert az is szép !!! Ja és nem mellesleg utálom az anorexiás nöket..
(Ez egy válasz Kedvespar üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 00:07

Sziasztok!
Lányként úgy érzem,hogy írhatok ebbe a topikba,bár ez ffi felségterület
De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi
És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz
Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat
sziasztok

fullra bi

Gyerekek ez a csaj nagyon szexi!!!!!! Imádom az ilyen húsos nőket!!!
Öregem, ez egy istennő! Ennyi husi minimum kell egy csajra.
Szeretem mikor a barátnöm is hasonlóan pózol nekem, bár sajnos az utolsó 3 képen lévöket még nem mutatta, de remélem ami késik nem múlik
Ö is hasonlóan husis, kb pont ennyire, hasonlóan sötét a haja, és imádom, mikor így huncutkodik nekem

Hajrá husi csajok!

Ö is hasonlóan husis, kb pont ennyire, hasonlóan sötét a haja, és imádom, mikor így huncutkodik nekem

Hajrá husi csajok!

Sziasztok!
De én egy lánykedvelő lány vagyok-azaz bevallom :
fullra bi
És maximálisan egyetértek az előttem szólókkal,hogy egy nőn igenis legyen mit fogni! Több dolog miatt is! Egyrész esztétikailag sem egy gyönyörűség a biológia óráról szabadult oktatási segédeszköz
Másrészt a média ,a közélet,a divat mind úgy diktálja,hogy egy nő legyen 50 kg és hordjon 34-es(xs) ,esetleg 36-os(s) ruhát!Ti el sem tudjátok,hogy ez milyen szinten hat a nőkre,főleg tudat alatt..figyeljétek meg szinte minden csaj-beleértve magamat is- a diétáról,fogyásról beszél vagy éppen panaszkodik:( Én 167 cm-hez 56 kg vagyok ..mindenki döntse el,hogy melyik kategóriába tartozok,sokak szerint husis..(ezt a mők mondják rám) a ffiak szerint meg isteni alakom van(ehhez a sport is hozzájárult,hisz versenytáncos volatm,de akkor még 52-53 kg volt a súlyom).Ezért kérlek Titeket férfiakat,hogy erősítsétek meg a barátnőitekben a hitet,hogy igenis csinik,kívánatosak,sexik..sőt 10000000X jobban néznek ki mint egy 49 kg-os nőci.Ne legyenek lelki betegek,és ne fogyókúrázzanak ,mert azzal nagyon tönkre tudják tenni magukat
sziasztok

fullra bi

...kinek a paplan

Itt nem a dagadt csajokról van szó hanem nőiesen teltekről. A dagi csajok külön kategória olyan mint a fogpiszkamuffok
Tudjátok kinek a pap....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31

Törölt felhasználó (326259)

Helló!
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....
nem tudom de nekem ez nem számit izgató dolognak
de akinek tetcik akor anak mindent bele
Kérem valaki győzzőn meg arol hogy mi jó abban hogy a csajon csüngg a zsír és a melle az a térdeit ütni....

Jahh hát..... nekem beka a topic nevéröl nem ez ugrott be de az ténleg jó h h van valami a csajon csak ahogy mondtad 150 cm magas és 150 kiló az nem jo. ojan áááá

Azért a kis husikat ne keverjük össze a bálnákkal.
Én alapvetően inkább azt mondom, h 1 nő legyen nőies (legyen feneke, dereka, csípője, melle). A ruhafogas típusoktól kiráz a hideg, de ugyanakkor a kövér (értsd 150 cm és 150 kg) csajokat nem szeretem. A "husika" szó nagyon kifejező arra a dologra, amiről beszélek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:31

Törölt felhasználó (326259)

Helló!

Helló!

Na! Mi van, haldoklik a topic?
hol gusztustalan ő??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 13:52
Törölt felhasználó (154661)

hát én ilyen növel mit a képen van nem feküdnék össze az vbiztos! gusztustalan