Ugye a topic címében feltett kérdésre nem kötelező igennel válaszolni?
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt örömmel halljuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:52

Törölt felhasználó (167773)

Amúgy engem tényleg nem izgat,de egy ízlésem szabta határig nem is zavar.
Amúgy engem tényleg nem izgat,de egy ízlésem szabta határig nem is zavar.
Látod,én is ezt feltételeztem .De te rögtön letámadtál.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
nem gond, szerintem nem sértődött meg senki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:48

Bocsáss meg,ha tényleg így gondolnám,nem írnám meg.Annyira nem vagyok brutális.Pusztán egy kis mosolyt akartam az arcotokra csalni.
Bocsáss meg,ha tényleg így gondolnám,nem írnám meg.Annyira nem vagyok brutális.Pusztán egy kis mosolyt akartam az arcotokra csalni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:39

akkor ezt a fórumot ne látogasd túl sűrűn, de köszönjük a hozzászólásodat

milyen problémára gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:43
Törölt felhasználó (100496)

Kóros elhízás: kóros kövérség, az egészséget károsító mértékű zsírszövet-lerakódás.
A lejjeb látható hölgynek valószínűleg lesznek, vagy már vannak is egészségügyi problémái... Nem azt mondom, hogy gáz ha ez tetszik valakinek, csak azt, hogy ezek az emberek is csakúgy mint az anorexiások "betegek"...
A lejjeb látható hölgynek valószínűleg lesznek, vagy már vannak is egészségügyi problémái... Nem azt mondom, hogy gáz ha ez tetszik valakinek, csak azt, hogy ezek az emberek is csakúgy mint az anorexiások "betegek"...
Kóros elhízás: kóros kövérség, az egészséget károsító mértékű zsírszövet-lerakódás.
akkor ezt a fórumot ne látogasd túl sűrűn, de köszönjük a hozzászólásodat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 17:38

Szerintem izgató ha a lányokon van háj.A kannibáloknak.
Szerintem izgató ha a lányokon van háj.A kannibáloknak.
a kóros elhízás ennél később kezdődik,BMI tekintetében mi a túlsúlyos és elhízott körökben/határán mozgunk,a kórosság később kezdődik
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 15:44

De nem csak az anorexia meg a bulémia betegség, hanem a kóros elhízás is... Ha valakin már ennyi felesleg van az nem normális, és legalább annyira természetellenes mint az anorexiás modellek. Az arany középutat kell megtalálni.
ez igaz... teljes mértékben egyetértek veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 15:44

De nem csak az anorexia meg a bulémia betegség, hanem a kóros elhízás is... Ha valakin már ennyi felesleg van az nem normális, és legalább annyira természetellenes mint az anorexiás modellek. Az arany középutat kell megtalálni.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 14:34

egyébként a mostani világ, ahol csak az a szép, aki vékony, karcsú, stb.. rengeteg nőnek teszi tönkre az életét...fiatal lányok tucatjai lesznek bulémiásak és anorexiásak csak azért, hogy az olyan férfiaknak tetszenek, akik talán meg sem érdemelnének egy normális nőt.
Tudjátok mit?! Én sem szeretem a kigyúrt pasikat, mert természet ellenesek. De egy olyan fickót, aki kicsit macis, és van egy aranyos dombocsaka hasa, azt nagyon bírom.. Tehát a nők se mindig a botsáska pasikra buknak...Ezért is bírom az olyan fiúkat/férfiakat, akik a nyíltan vállalják, hogy ők a ducibb lányokat szeretik... mert igenis vannak ilyenek!
Tudjátok mit?! Én sem szeretem a kigyúrt pasikat, mert természet ellenesek. De egy olyan fickót, aki kicsit macis, és van egy aranyos dombocsaka hasa, azt nagyon bírom.. Tehát a nők se mindig a botsáska pasikra buknak...Ezért is bírom az olyan fiúkat/férfiakat, akik a nyíltan vállalják, hogy ők a ducibb lányokat szeretik... mert igenis vannak ilyenek!
Szia Marca,
Tetszett a hozzászólásod. Mindig is a telt hölgyekért rajongtam a kerek formák miatt. A leírtak alapján Te is formásan telt vagy? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 14:34
Tetszett a hozzászólásod. Mindig is a telt hölgyekért rajongtam a kerek formák miatt. A leírtak alapján Te is formásan telt vagy? (Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként a mostani világ, ahol csak az a szép, aki vékony, karcsú, stb.. rengeteg nőnek teszi tönkre az életét...fiatal lányok tucatjai lesznek bulémiásak és anorexiásak csak azért, hogy az olyan férfiaknak tetszenek, akik talán meg sem érdemelnének egy normális nőt.
Van egy ilyen mondas: NAGY TEST NAGY ELVEZET...!
Ha egyedül van az ember, mi mást tehet?
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2008. 10. 25. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem ezek a nők a legizgatóbbak!
Nekem meg ilyet írt fel az orvos csak az asszony elvette a receptet.
Csapra vernéd?
(Ez egy válasz frencs üzenetére (2008. 10. 25. szombat 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 23:28

Ez a te véleményed. Az enyém meg az, hogy egy ilyen hordóval szívesen eltölteném az időt.