15 évesen menj az iskolába és ott leskelődj a lányok szoknyája alá!!
(Ez egy válasz 94Bence94 üzenetére (2008. 11. 01. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Hu itt aztan vannak sonkák!
Ha tetszik a dolog,ezt imádni fogod:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 01. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 21:01

Törölt felhasználó (382236)

A feleségem is majdnem így néz ki , rajta egy kicsit több háj van . Imádom , és szeretek vele lenni . A sex az valami fantasztikus vele . És hiába hájas , de imádja a sexet . És ért is hozzá nem csak beszél róla . Szeretem a kis fodrocskáit , és élvezek vele minden egyes percet .
A feleségem is majdnem így néz ki , rajta egy kicsit több háj van . Imádom , és szeretek vele lenni . A sex az valami fantasztikus vele . És hiába hájas , de imádja a sexet . És ért is hozzá nem csak beszél róla . Szeretem a kis fodrocskáit , és élvezek vele minden egyes percet .
Tényleg jó a néni, és Arni elég jól nézett itt ki...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 10. 29. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 21:43

A példakép és a nőideál. Egymás kontrasztjai. Ez az én világom. Inkább hajlok a szélsőségek felé,mint a kompromisszumos és átlagos megoldásokra. A langyos,felszínes dolgok nem hoznak lázba.

A példakép és a nőideál. Egymás kontrasztjai. Ez az én világom. Inkább hajlok a szélsőségek felé,mint a kompromisszumos és átlagos megoldásokra. A langyos,felszínes dolgok nem hoznak lázba.

Ebben az is benne van, hogy a pasik szeretnek villogni, valamint a nagykufferrel szégyen utazni...Az emberek sokkal többet törődnek azzal, hogy megfeleljenek a környezetüknek, mint amennyit kellene. A hozzászólásokról meg annyit mondanék, és nem akarok itt senkit megbántani, hogy a legtöbbet a 17 éves kiéhezett kölykök írják, akik még maguknak se mernék bevallani, hogy tetszik egy dagi lány, mert ugye mit szólnának a haverok...A vékony nőkben csak azt nem csípem, hogy azt hiszik, hogy ha egy bizonyos kiló alatt van akkor már szép, valamint azt hiszi, hogy ez önmagában elég. Persze vannak kivételek, volt olyan vékony csajom aki nagyon tuti volt mindenben, volt béna kövér, és béna sovány, meg tökéletes dagi is. Szóval aztmondom nem a méret a lényeg. (csak jó húsos legyen)
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 20:35

Azt eldönteni, hogy jobban vagy rosszabbul néznek ki nem lehet, mert mindekinek más a szép és formás. De azt azért nem hinném, hogy akár pl itt a gg-n egy vékony lány fotóihoz érkező többszáz pozitiv hozzászólás, mind egy divatdiktátor által megteremtett nőideál alapján születik. Mi magyar srácok/férfiak írunk annyi pozitiv hozzászólást és jóval kevesebbet egy telt/kövér lány képeihez. Nekem is vannak/voltak/lesznek teltebb lányismerőseim, akik nem direkt kövérek hanem egyszerűen szeretnek enni, de ugyanakkor kissé elszomorodnak mikor a pasikról van szó mert arra panaszkodnak, hogy a telt lányokat sokkal kevesebb pasi szereti, mint a vékonyabb, vagy normál testalkatúakat. Ez most nem egy országos felmérés, csak és kizárólag az én baráti köröm. Olyan is van pl aki a strandra se mer kimenni és levetkőzni. Nyilvánvalóan ha a pasik 90%-a a molettebb alkatot szeretné, akkor nem lennének gátlásai. Persze nem kötelező megfelelni a pasiideálnak, aki teltebben érzi jól magát, akkor az úgy jó ahogy van, az a hölgy is meg fogja lelni élete párját.
Én azzal tökéletesen tisztában vagyok,hogy a teltebb lányokat kevesebben kedvelik,mint a vékonyakat. De pont ettől érzem magam és a nőideálomat is érdekesebbnek,mint amilyen az átlag. De úgy általában semmiben sem követem a divatot és nem osztom a többség véleményét. Aki ismer az tudja,hogy eléggé karakán, befolyásolhatatlan, mondhatni különc személyiség vagyok. Ennek ellenére még sincs sok konfliktusom az életben,mert már az elején elkönyvelnek úgy,hogy jobb,ha nem piszkálnak,mert nem sokra mennek vele. Szóval engem nem bánt meg,ha más a többi férfi ízlése,mert meggyőződésem,hogy nekem van a legjobb. Tudom ehhez nagyfokú önteltség kell,de én ilyen vagyok. Tökéletesen szerénytelen és hiszek abban,hogy a többség téved gyakrabban,mint én. Ettől függetlenül engem cseppet sem zavar,ha valaki csak a vékony,sportos lányokat kedveli és nem zavarnak maguk a vékony lányok sem. Nem ellenük irányul a nézetem. Hanem a teltebb lányokat akarom felértékelni. Ennyi. Nekem van egy és tudom,hogy az igazi őrült szex nálam csak ilyen lánnyal működik....
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 20:35

Azt eldönteni, hogy jobban vagy rosszabbul néznek ki nem lehet, mert mindekinek más a szép és formás. De azt azért nem hinném, hogy akár pl itt a gg-n egy vékony lány fotóihoz érkező többszáz pozitiv hozzászólás, mind egy divatdiktátor által megteremtett nőideál alapján születik. Mi magyar srácok/férfiak írunk annyi pozitiv hozzászólást és jóval kevesebbet egy telt/kövér lány képeihez. Nekem is vannak/voltak/lesznek teltebb lányismerőseim, akik nem direkt kövérek hanem egyszerűen szeretnek enni, de ugyanakkor kissé elszomorodnak mikor a pasikról van szó mert arra panaszkodnak, hogy a telt lányokat sokkal kevesebb pasi szereti, mint a vékonyabb, vagy normál testalkatúakat. Ez most nem egy országos felmérés, csak és kizárólag az én baráti köröm. Olyan is van pl aki a strandra se mer kimenni és levetkőzni. Nyilvánvalóan ha a pasik 90%-a a molettebb alkatot szeretné, akkor nem lennének gátlásai. Persze nem kötelező megfelelni a pasiideálnak, aki teltebben érzi jól magát, akkor az úgy jó ahogy van, az a hölgy is meg fogja lelni élete párját.
Tudod az sem mellékes kérdés,hogy vajon miért akarnak ők lefogyni? Valóban azért,mert tényleg rosszabbul néznek ki,mint vékonyabb társaik vagy csak egyszerűen ezt oltják nap,mint nap beléjük? Inkább az utóbbi. Mindketten tudjuk,hogy a mai világban a klasszikus dolgok nem szalonképesek és nem tekinthetők vonzónak. Hódit a metroszexualitás,a Fitness-Wellness Lifestyle, a Contour Beauty, a popkultúra és a globalizáció. A női test is ennek a szenvedő alanya. Nem nagyon tűr ellentmondást az a hatalmas érdekkör,aki ebben látja megélhetését. Csak közben sok csaj önértékelése szépen rámegy erre a bulira és azt látni,hogy pl. te is azt vélelmezed,hogy a plusz kilók a kitartás hiányából vagy igénytelenségből fakadnak. Az még csak meg se fordul a fejekben,hogy esetleg egy nő direkt teltebb és nem azért,mert nem teljesít valamiféle normákat. Ez kb. olyan,mikor a Murphy törvénye c. filmben az ügyvéd ismerteti Charles Bronsonnal,hogy kb. hány évvel kap kevesebbet,ha rögtön beismerő vallomást tesz. Mire Bronson megkérdi: " És arra még csak nem is gondolt,hogy ártatlan vagyok? " Erre az ügyvéd: " Őszintén szólva nem." Ez az az eset,mikor előre leosztják a lapokat és egyoldalúan lesajnálnak valamit. Tehát nem biztos,hogy minden csaj eredeti álma,hogy vékony és sportos legyen. Csak közben rákényszerül egy pályára,hogy megfeleljen a mesterséges követelményeknek....
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 18:28

Nem akarok én meggyőzni senkit, csak a saját véleményem irtam le, ízlés dolga kinek mi jön be. De egy kérdés felmerül bennem: nagyon sok teltebb nő szájából hallottam már, hogy milyen jó lenne lefogyni, karcsúbbnak lenni legalább csak pár kilóval. És mégsem sikerül pedig már "mindent" megpróbált. Ez azt igazolja, hogy mégiscsak a beletörődés a könnyebb, mint az erőfeszítések a változtatáshoz. A lényeg: mindegy hogy teltebb vagy karcsúbb, így is úgy is kelendő. Ez a fontos. Legalább több vékony, sportos nő marad nekem.

Nem akarok én meggyőzni senkit, csak a saját véleményem irtam le, ízlés dolga kinek mi jön be. De egy kérdés felmerül bennem: nagyon sok teltebb nő szájából hallottam már, hogy milyen jó lenne lefogyni, karcsúbbnak lenni legalább csak pár kilóval. És mégsem sikerül pedig már "mindent" megpróbált. Ez azt igazolja, hogy mégiscsak a beletörődés a könnyebb, mint az erőfeszítések a változtatáshoz. A lényeg: mindegy hogy teltebb vagy karcsúbb, így is úgy is kelendő. Ez a fontos. Legalább több vékony, sportos nő marad nekem.

Úgysem tudjátok egymást meggyőzni, mert egyikőtök szereti a husikat, a másik nem. Azt nem kell bemagyarázni, hogy vannak pasik akiknek így tetszenek a csajok , mert vannak ilyen pasik.
Én szeretem a sportos csajokat, a húsos csajokat, igazából a csontos lányokon kívül mindet, de nem vagyunk egyformák. Van aki csak a vékony nőket szereti, van aki a kövéreket, és ez így van jól.
Én szeretem a sportos csajokat, a húsos csajokat, igazából a csontos lányokon kívül mindet, de nem vagyunk egyformák. Van aki csak a vékony nőket szereti, van aki a kövéreket, és ez így van jól.
"Beletörődni/elfogadni, hogy "óó hát vannak pasik akiknek igy is tetszek, akkor meg minek erőltessem magam"
Éppen hogy ez igényel extrát, hogy el tudja fogadni és el is fogadja magát olyannak amilyen és az ezzel járó kisugárzással igen is meg tudja bolonditani a pasikat. (Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 16:39
Éppen hogy ez igényel extrát, hogy el tudja fogadni és el is fogadja magát olyannak amilyen és az ezzel járó kisugárzással igen is meg tudja bolonditani a pasikat. (Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem kimondottan az egészségesség felől közelitettem a dolgot, de úgy látszik nem voltam érthető. Teljesen függetlenül attól, hogy egészséges vagy nem, nekem egy nő attól izgató(a topik témája is ez, hogy izgató-e vagy sem), ha ad magára, ami nálam azzal egyenlő, hogy megdolgozik azért, ahogy kinéz és NEM megveszi a kozmetikusnál, a fodrásznál, a szépségszalonban... Nekem akkor tetszik valami ha sok munka és fáradság van benne. Beletörődni/elfogadni, hogy "óó hát vannak pasik akiknek igy is tetszek, akkor meg minek erőltessem magam" nem igényel semmi extrát, de megdolgozni valamiért, én azt értékelem. Bocs, de sztem ebben semmi tudományos nincs. Jah és szerintem azért nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. (Gondolom nem csak igenlő hozzászólás engedélyezett a topikban)
Én nem kimondottan az egészségesség felől közelitettem a dolgot, de úgy látszik nem voltam érthető. Teljesen függetlenül attól, hogy egészséges vagy nem, nekem egy nő attól izgató(a topik témája is ez, hogy izgató-e vagy sem), ha ad magára, ami nálam azzal egyenlő, hogy megdolgozik azért, ahogy kinéz és NEM megveszi a kozmetikusnál, a fodrásznál, a szépségszalonban... Nekem akkor tetszik valami ha sok munka és fáradság van benne. Beletörődni/elfogadni, hogy "óó hát vannak pasik akiknek igy is tetszek, akkor meg minek erőltessem magam" nem igényel semmi extrát, de megdolgozni valamiért, én azt értékelem. Bocs, de sztem ebben semmi tudományos nincs. Jah és szerintem azért nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. (Gondolom nem csak igenlő hozzászólás engedélyezett a topikban)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 10. 29. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 14:55

Az ilyen tudományos okfejtegetéstől mindig halálra unom magam. Ebből is látszik,hogy te sem érted a dolog lényegét. Az,hogy a háj izgató-e nem egyenlő azzal a kérdéssel,hogy egészséges is? Miért,hát a kolbász netán egészséges? Nem,de viszont jó. Így van ez a hájjal is. Izgató,mert izgalmas egy kipárnázott női test. Próbáltad már? Más kérdés,hogy egészséges-e az a zsírpárna. Bizonyos mértékig egyáltalán nem probléma a szervezetnek,egy szint fölött viszont veszélyes. De az élet minden területén így működnek a dolgok. Kár,hogy az emberek többsége elvesztette rég a bölcsességét és objektivitását.
Az ilyen tudományos okfejtegetéstől mindig halálra unom magam. Ebből is látszik,hogy te sem érted a dolog lényegét. Az,hogy a háj izgató-e nem egyenlő azzal a kérdéssel,hogy egészséges is? Miért,hát a kolbász netán egészséges? Nem,de viszont jó. Így van ez a hájjal is. Izgató,mert izgalmas egy kipárnázott női test. Próbáltad már? Más kérdés,hogy egészséges-e az a zsírpárna. Bizonyos mértékig egyáltalán nem probléma a szervezetnek,egy szint fölött viszont veszélyes. De az élet minden területén így működnek a dolgok. Kár,hogy az emberek többsége elvesztette rég a bölcsességét és objektivitását.
(Ez egy válasz bernyGE üzenetére (2008. 10. 29. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 13:43

Egyetértek acz71-el. Szerintem se izgató. Sőt....
Szerintem nem attól lesz egy lány igényes, izgató és magára valamit adó, ha kozmetikushoz jár, ha szépek a körmei és ápolt a keze, ha drága és trendi ruhákat ölt magára és órákat áll a tükör előtt. Ezek mind pénzzel megvehetők. De az akaraterő, hogy egy lány vagy akár egy anyuka úgy nézzen ki 1-2 gyerek után, hogy a 18 éves lányok legtöbbje elbújhat mögötte szégyenében, szerintem az díjazandó igazán. A rendszeres mozgás, a torna, a lemondás az állandó nassolásról, az pénzzel nem megvehető, igazi erőfeszítéseket igényel. Nálam ez jelenti az igényességet. És ezáltal lesz egy lány izgató. Hájat felhalmozni egyszerűbb, nem igényel semmi erőfeszítést, csak enni kell. Ez persze csak az én véleményem, nem mindenkinek a sportos csajok az esetei, szerencsére. Igy kerek a világ.
Szerintem nem attól lesz egy lány igényes, izgató és magára valamit adó, ha kozmetikushoz jár, ha szépek a körmei és ápolt a keze, ha drága és trendi ruhákat ölt magára és órákat áll a tükör előtt. Ezek mind pénzzel megvehetők. De az akaraterő, hogy egy lány vagy akár egy anyuka úgy nézzen ki 1-2 gyerek után, hogy a 18 éves lányok legtöbbje elbújhat mögötte szégyenében, szerintem az díjazandó igazán. A rendszeres mozgás, a torna, a lemondás az állandó nassolásról, az pénzzel nem megvehető, igazi erőfeszítéseket igényel. Nálam ez jelenti az igényességet. És ezáltal lesz egy lány izgató. Hájat felhalmozni egyszerűbb, nem igényel semmi erőfeszítést, csak enni kell. Ez persze csak az én véleményem, nem mindenkinek a sportos csajok az esetei, szerencsére. Igy kerek a világ.
Egyetértek acz71-el. Szerintem se izgató. Sőt....
Szerintem nem izgató, ha valakin már háj van, de ugyanúgy nem az sem ha zörög a bordája a leányzónak... Az "önkiritikus", súlyfelesleggel küzdők azért gyakran elfelejtik, hogy ők hiába érzik "jól" a magukat a bőrükben, az állapotuk attól még nem lesz egészségesnek nevezhető, persze bebeszélni és megmagyarázni bármit meg lehet...
Tudom hogy nem chat szoba.Azért ahogy elnézem a topicokat,vannak akik ezt nálam még kevésbé tudják.De vettem az adást főnökasszony.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 20:02

jánoska bogaram! ez itt nem chat szoba, és létezik hsz módosítási gomb, használd kérlek!
és ha téged nem izgatnak a hájas lányok, akkor írd le röviden, tömören, aztán fáradj ki a szobából...itt nincs szükségük világmegváltásra a hájas lányoknak, és nem is a a dietetikus szobában vagyunk
(csak összehasonlításképpen: a smoking fetishben sem szoktatunk le senkit a cigiről, nem az a topic célja)
és ha téged nem izgatnak a hájas lányok, akkor írd le röviden, tömören, aztán fáradj ki a szobából...itt nincs szükségük világmegváltásra a hájas lányoknak, és nem is a a dietetikus szobában vagyunk

(csak összehasonlításképpen: a smoking fetishben sem szoktatunk le senkit a cigiről, nem az a topic célja)
jánoska bogaram! ez itt nem chat szoba, és létezik hsz módosítási gomb, használd kérlek!

Szia Rambi,
Rég láttam írásodat ebben a témában. Újabb képeid nem készültek véletlenül?
Pussz (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 16:14
Rég láttam írásodat ebben a témában. Újabb képeid nem készültek véletlenül?
Pussz (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)

a kóros elhízás ennél később kezdődik,BMI tekintetében mi a túlsúlyos és elhízott körökben/határán mozgunk,a kórosság később kezdődik