Van itt egy kis értelmezési probléma... Attól, hogy valaki nem dagadt, még nem anorexiás...
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 11. 07. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 08:01

Bátran vállalom, hogy a telt hölgyeket kedvelem, mert sokkal izgatóbbak azok a nők, akiken van mit fogni, mint az anorexiás csontkollekciók. Ez utóbbiakat nem is tartom igazi nőnek.
Sexy csajszi!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 11. 07. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 23:48

Telt idomok,puha hurkák.... Így jó egy csaj és nem úgy,hogy csak műzlis szelettel a kezében adja ki az 50 kilót.

Telt idomok,puha hurkák.... Így jó egy csaj és nem úgy,hogy csak műzlis szelettel a kezében adja ki az 50 kilót.

A pasik a modell alkatú nőket veszik el feleségül és molett nő a szeretőjük

imádom a telt nőket
izgató-e ha egy csajon van háj?
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Barátom!
A "normális" alak nekem az,ha a csajon van háj. (Ez egy válasz Sexxy_boy üzenetére (2008. 11. 07. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 15:56
A "normális" alak nekem az,ha a csajon van háj. (Ez egy válasz Sexxy_boy üzenetére (2008. 11. 07. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nem szép ha a csajon van háj, de a csontkollekciós csaok se szépek.
Tehát az a szép akinek normális alakija van(mondom szerintem!).
Szerintem nem szép ha a csajon van háj, de a csontkollekciós csaok se szépek.
Bátran vállalom, hogy a telt hölgyeket kedvelem, mert sokkal izgatóbbak azok a nők, akiken van mit fogni, mint az anorexiás csontkollekciók. Ez utóbbiakat nem is tartom igazi nőnek.
Ne haragudj , de ebben nem értek veled egyet . Az én párom is hájas csaj , ( hozzáteszem nem az a nagyon folyós ) , pedig velük sincsen semmi bajom . Nemrég volt a 8- ik házassági évfordulónk , és még mindig tart az a bizonyos varázs . Sőt most még jobban mint azelőtt . Nem csak az ágyban fantasztikus , hanem minden téren kiegészítjük egymást . Egyszerüen IMÁDOM , és vele akarok élni . Imádom a hájas lányokat !
(Ez egy válasz sqwas üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább legyen mit fogni egy nőn,minthogy csontsovány legyen
Esztétikailag is szebb

Szerintem csak addig izgató, míg tart az újdonság varázsa.
Én is csípem a teltebb nőket ,de nem a kimondottan dagadtakat.Fogalmazzunk úgy,hogy jó ha van egy nőn mit fogni.
köszönjük szépen a felértékelést.Szerintem ennek sokan örülnek.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 10. 29. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 21:15

Én azzal tökéletesen tisztában vagyok,hogy a teltebb lányokat kevesebben kedvelik,mint a vékonyakat. De pont ettől érzem magam és a nőideálomat is érdekesebbnek,mint amilyen az átlag. De úgy általában semmiben sem követem a divatot és nem osztom a többség véleményét. Aki ismer az tudja,hogy eléggé karakán, befolyásolhatatlan, mondhatni különc személyiség vagyok. Ennek ellenére még sincs sok konfliktusom az életben,mert már az elején elkönyvelnek úgy,hogy jobb,ha nem piszkálnak,mert nem sokra mennek vele. Szóval engem nem bánt meg,ha más a többi férfi ízlése,mert meggyőződésem,hogy nekem van a legjobb. Tudom ehhez nagyfokú önteltség kell,de én ilyen vagyok. Tökéletesen szerénytelen és hiszek abban,hogy a többség téved gyakrabban,mint én. Ettől függetlenül engem cseppet sem zavar,ha valaki csak a vékony,sportos lányokat kedveli és nem zavarnak maguk a vékony lányok sem. Nem ellenük irányul a nézetem. Hanem a teltebb lányokat akarom felértékelni. Ennyi. Nekem van egy és tudom,hogy az igazi őrült szex nálam csak ilyen lánnyal működik....
Én bírom, ha egy csajon van mit fogni, azonban ha mindenhol lehet rajta pinát hajtogatni, akkor már elmegy a kedvem a dologtól. Legalább ennyire frusztrál, ha túl sovány az alany.

Köszi a képeket ! Úgy látom , Te tudod , hogy mitől döglik a légy . Már a képek láttán beindult a fantáziám . Nincs mit tenni , Én imádom a hájas lányokat .
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 11. 01. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Én ehhez a témához annyit szólnék, hogy az én párom is molett, és fantasztikus az ágyban, tehát a molett lányok is tudhatnak 1-2 dolgot. Nem véletlen vagyunk már majd nem 8-éve együtt.Bár nem azt mondom hogy ez miatt vagyunk csak együtt, de ez is fontos része az ember életének, szerintem.
Én nem bukok a dagikra!XD
Ezt most nekem???