Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4257   2008. 02. 07. csütörtök 07:31
senkialfonz01 senkialfonz01
Akkor masztizz, amikor otthon van a férjurad, talán bekattan rá. Én biztos venném a lapot...
(Ez egy válasz td1979 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 06:56
Sziasztok!
OHHHH hát ilyen is van? crazya Léteztek férfiak akik minket imádtok? smile ))
Én is szép arcú, nagy mellekkel rendelkező, ápolt, csinosan de nem túl kihívóan(max. jól dekoltáltan) öltözött, telt alkatú hölgy vagyok smile
És imáááádom a szerelmeskedést smile NAGGGYON!!! wink Oóóóó...
Csak sajnos a férjem nem annyira... Pedig imádjuk egymást, de mégsem kivánja a szexet annyiszor amennyiszer én szeretném... (Mondjuk a napi 2-3 lenne az ideális számomra, de heti 2vel is beérném..)
Odaadó vagyok, szexi, játékos, ravasz, cicás, férfiak álma az ágyban, de mégis valami elromlott... Kilátástalan a helyzet a szex terén, de mondom nagyon szeretjük egymást.
Én már gondoltam arra, hogy mi lenne ha félrelépnék, de én ezt soha nem tudnám megtenni...
Annál én sokkal őszintébb, lelkizősebb vagyok.
Van valami tanácsotok, mit tehetnék?
Egyébként szerintem már mindent próbáltam, mégsem olyan, mint a kapcsolatunk elején volt... Nem hinném, hoyg megcsalna (túl jó vagyok neki smile Ááá csak vicceltem wink ), de talán a sok munka lehet 1 ok szerintem... legalábbis ő mindig fáradt ha szeretném...
Volt egy idő, tavaly, amikor csak 2 havonta volt pár perces szex... Én már megtanultam azt is élvezni... csak lenne többször...
Nme tudom hogyan értessem meg vele, hogy én többet érdemlek... ÚGY SZERETNÉK VELE ÓRÁKAT SZERELMESKEDNI, úgy szeretném elhalmozni minden földi jóval, szeretném gyegéden, keményen, erőszakosan, lassan , gyorsan , csak ő is akarná ugyanezt...
Így csak a maszti marad nekem, ha nincs itthon buck
Várom ötleteiteket, tanácsotokat smile
Nektek pedig kívánom, hogy soha ne kelljen ilyet éreznetek!!! wink
#4256   2008. 02. 07. csütörtök 06:56
td1979 td1979
Sziasztok!
OHHHH hát ilyen is van? crazya Léteztek férfiak akik minket imádtok? smile ))
Én is szép arcú, nagy mellekkel rendelkező, ápolt, csinosan de nem túl kihívóan(max. jól dekoltáltan) öltözött, telt alkatú hölgy vagyok smile
És imáááádom a szerelmeskedést smile NAGGGYON!!! wink Oóóóó...
Csak sajnos a férjem nem annyira... Pedig imádjuk egymást, de mégsem kivánja a szexet annyiszor amennyiszer én szeretném... (Mondjuk a napi 2-3 lenne az ideális számomra, de heti 2vel is beérném..)
Odaadó vagyok, szexi, játékos, ravasz, cicás, férfiak álma az ágyban, de mégis valami elromlott... Kilátástalan a helyzet a szex terén, de mondom nagyon szeretjük egymást.
Én már gondoltam arra, hogy mi lenne ha félrelépnék, de én ezt soha nem tudnám megtenni...
Annál én sokkal őszintébb, lelkizősebb vagyok.
Van valami tanácsotok, mit tehetnék?
Egyébként szerintem már mindent próbáltam, mégsem olyan, mint a kapcsolatunk elején volt... Nem hinném, hoyg megcsalna (túl jó vagyok neki smile Ááá csak vicceltem wink ), de talán a sok munka lehet 1 ok szerintem... legalábbis ő mindig fáradt ha szeretném...
Volt egy idő, tavaly, amikor csak 2 havonta volt pár perces szex... Én már megtanultam azt is élvezni... csak lenne többször...
Nme tudom hogyan értessem meg vele, hogy én többet érdemlek... ÚGY SZERETNÉK VELE ÓRÁKAT SZERELMESKEDNI, úgy szeretném elhalmozni minden földi jóval, szeretném gyegéden, keményen, erőszakosan, lassan , gyorsan , csak ő is akarná ugyanezt...
Így csak a maszti marad nekem, ha nincs itthon buck
Várom ötleteiteket, tanácsotokat smile
Nektek pedig kívánom, hogy soha ne kelljen ilyet éreznetek!!! wink
#4255   2008. 02. 06. szerda 22:54
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Hoztam nektek ma estére szuper képeket. Igazán szexi párnás,húsos,hájas csajszikról.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#4254   2008. 02. 06. szerda 12:03
riel riel
voltam már hájas csajjal. Nagyon szép arca volt a mellei bazi nagyok de mégis formásak kemények voltak , a pinája nagyon finom ápolt, és a technikája....
Szóval a hájasok között is van nagyon tuti
#4253   2008. 02. 05. kedd 22:33
Guest575 Guest575
Nincs, csak egy név ha több képet akarsz:
Milla Monroe
:P
#4252   2008. 02. 03. vasárnap 19:14
fantasy631 fantasy631
nekem talán annyi nem tetszik hogy túlságosan megnyilvánulnak nekünk. a férfiak többsége a kihívást szeretik , és nem a könnyű prédát. Ilyen "gyere! hódíts meg ha tudsz!" képek nincsenek? Vagy teljesen hülyeség amiről most beszélek? xD mert előfordulhat :P
#4251   2008. 02. 03. vasárnap 17:47
popóimádó popóimádó
Sziasztok ! Végre előkerültem én is . Gyönyörü szépek a képek a csajokról . Nekem kimondottan nagyon tetszenek . eljen wink eljen
#4250   2008. 01. 31. csütörtök 19:51
Guest575 Guest575
A lentebb már szereplö csajról még néhány kép...
Akinek tetszett nézze, élvezze smile

#4249   2008. 01. 31. csütörtök 07:27
senkialfonz01 senkialfonz01
a fotók nagyon jók csak az a kár, hogy ezek nem környékbeli csajok, így számomra nem elérhetők...
#4248   2008. 01. 30. szerda 23:20
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
I'M BACK!

Mivel sokáig hűtlen voltam a fórumomhoz,azt hiszem megérdemeltek egy kis kárpótást a galád tettért. A párnás csajok továbbra is az Univerzum szexistennői!!!!!!! Nem hagytam őket magukra,nem kell ettől tartani. Bizonyítékul szolgáljon az alábbi prémium sorozat:

wink
#4247   2008. 01. 30. szerda 21:59
Guest575 Guest575
Lehet rosszul fogalmaztam, bocsánat.
Szóval a félreértések elkerülése végett a képen szereplö csaj nem a barátnöm. "Öt" a neten találtam és látván, hogy a fórumban megritkultak a képek, gondoltam beszúrok néhány fotót a gallériájából.

A barátnöm hasonlóan szexi bombázó, de nem ö szerepel a képeken.
De majd remélhetöleg egyszer rá tudom venni, hogy néhány képet töltsünk fel róla az amatör részlegbe.

Továbbra is kellemes nézelödést, mégha (kicsit) ki is kellett ábrándítanom titeket.
Amint találok hasonlóan jó képeket, majd szúrok még be.

Addig is hajrá duci és csinos csajok! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 30. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88082)
2008. 01. 30. szerda 20:58
engedd meg hogy gratulájak a barátnődhőz szuper worship
#4246   2008. 01. 30. szerda 20:58
X Törölt felhasználó (88082)
engedd meg hogy gratulájak a barátnődhőz szuper worship
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 22:55
Sajnos a barátnöm nem egyezett (még nyes ) bele, hogy lefényképezzem a szexi neccharisnyájában és feltöltsem ide a képeket, úgyhogy most evvel kell beérjétek smile
Nem tudom kinek mennyire jön be ez a képsor, de akinek tetszik, annak jó nézegetést! smile

#4245   2008. 01. 30. szerda 05:33
X Törölt felhasználó (185906)
Hali! Arcra nagyon szép a haja is tetszik,az alkatra nem mondok semmit mert én is telt vagyok. Lenne egy kérdésem-a melle eredeti mert nagyon szép ahogy áll,a formája meg minden-én is ilyet szeretnék! wink
#4244   2008. 01. 29. kedd 22:55
Guest575 Guest575
Sajnos a barátnöm nem egyezett (még nyes ) bele, hogy lefényképezzem a szexi neccharisnyájában és feltöltsem ide a képeket, úgyhogy most evvel kell beérjétek smile
Nem tudom kinek mennyire jön be ez a képsor, de akinek tetszik, annak jó nézegetést! smile

#4243   2008. 01. 29. kedd 09:20
X Törölt felhasználó (43750)
a legjobb egy pihe puha telt "kis"lány!egész nap ellenék egy ilyenszépséggel smile )
#4242   2008. 01. 29. kedd 07:58
riel riel
a túl nagy háj szerintem nagyon visszataszító
#4241   2008. 01. 28. hétfő 19:06
fantasy631 fantasy631
és látom ettől kihalt teljesen ez a fórum :(
#4240   2008. 01. 26. szombat 15:15
fantasy631 fantasy631
SEJTETTÜK VOLNA!! EZ CSAK EGY MÚLÓ ÁLOM VOLT :(
#4239   2008. 01. 17. csütörtök 15:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
feltételezem, hogy megszüntette az oldalt...nem tudom, hogy miért, de nyilván oka volt rá, éppen ezért töröltem is a hszt
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 14:39
azt irja a blogol, hogy nem található ilyen felhasználó! Valamit elirtél volna....
#4238   2008. 01. 17. csütörtök 14:39
izsakig izsakig
azt irja a blogol, hogy nem található ilyen felhasználó! Valamit elirtél volna....

... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!