Akkor masztizz, amikor otthon van a férjurad, talán bekattan rá. Én biztos venném a lapot...
(Ez egy válasz td1979 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 06:56

Sziasztok!
OHHHH hát ilyen is van?
Léteztek férfiak akik minket imádtok?
))
Én is szép arcú, nagy mellekkel rendelkező, ápolt, csinosan de nem túl kihívóan(max. jól dekoltáltan) öltözött, telt alkatú hölgy vagyok
És imáááádom a szerelmeskedést
NAGGGYON!!!
Oóóóó...
Csak sajnos a férjem nem annyira... Pedig imádjuk egymást, de mégsem kivánja a szexet annyiszor amennyiszer én szeretném... (Mondjuk a napi 2-3 lenne az ideális számomra, de heti 2vel is beérném..)
Odaadó vagyok, szexi, játékos, ravasz, cicás, férfiak álma az ágyban, de mégis valami elromlott... Kilátástalan a helyzet a szex terén, de mondom nagyon szeretjük egymást.
Én már gondoltam arra, hogy mi lenne ha félrelépnék, de én ezt soha nem tudnám megtenni...
Annál én sokkal őszintébb, lelkizősebb vagyok.
Van valami tanácsotok, mit tehetnék?
Egyébként szerintem már mindent próbáltam, mégsem olyan, mint a kapcsolatunk elején volt... Nem hinném, hoyg megcsalna (túl jó vagyok neki
Ááá csak vicceltem
), de talán a sok munka lehet 1 ok szerintem... legalábbis ő mindig fáradt ha szeretném...
Volt egy idő, tavaly, amikor csak 2 havonta volt pár perces szex... Én már megtanultam azt is élvezni... csak lenne többször...
Nme tudom hogyan értessem meg vele, hogy én többet érdemlek... ÚGY SZERETNÉK VELE ÓRÁKAT SZERELMESKEDNI, úgy szeretném elhalmozni minden földi jóval, szeretném gyegéden, keményen, erőszakosan, lassan , gyorsan , csak ő is akarná ugyanezt...
Így csak a maszti marad nekem, ha nincs itthon
Várom ötleteiteket, tanácsotokat
Nektek pedig kívánom, hogy soha ne kelljen ilyet éreznetek!!!
OHHHH hát ilyen is van?

Én is szép arcú, nagy mellekkel rendelkező, ápolt, csinosan de nem túl kihívóan(max. jól dekoltáltan) öltözött, telt alkatú hölgy vagyok

Csak sajnos a férjem nem annyira... Pedig imádjuk egymást, de mégsem kivánja a szexet annyiszor amennyiszer én szeretném... (Mondjuk a napi 2-3 lenne az ideális számomra, de heti 2vel is beérném..)
Odaadó vagyok, szexi, játékos, ravasz, cicás, férfiak álma az ágyban, de mégis valami elromlott... Kilátástalan a helyzet a szex terén, de mondom nagyon szeretjük egymást.
Én már gondoltam arra, hogy mi lenne ha félrelépnék, de én ezt soha nem tudnám megtenni...
Egyébként szerintem már mindent próbáltam, mégsem olyan, mint a kapcsolatunk elején volt... Nem hinném, hoyg megcsalna (túl jó vagyok neki

Volt egy idő, tavaly, amikor csak 2 havonta volt pár perces szex... Én már megtanultam azt is élvezni... csak lenne többször...
Nme tudom hogyan értessem meg vele, hogy én többet érdemlek... ÚGY SZERETNÉK VELE ÓRÁKAT SZERELMESKEDNI, úgy szeretném elhalmozni minden földi jóval, szeretném gyegéden, keményen, erőszakosan, lassan , gyorsan , csak ő is akarná ugyanezt...

Sziasztok!
OHHHH hát ilyen is van?
Léteztek férfiak akik minket imádtok?
))
NAGGGYON!!!
Oóóóó...
Ááá csak vicceltem
), de talán a sok munka lehet 1 ok szerintem... legalábbis ő mindig fáradt ha szeretném...
OHHHH hát ilyen is van?

Hoztam nektek ma estére szuper képeket. Igazán szexi párnás,húsos,hájas csajszikról.

voltam már hájas csajjal. Nagyon szép arca volt a mellei bazi nagyok de mégis formásak kemények voltak , a pinája nagyon finom ápolt, és a technikája....
Szóval a hájasok között is van nagyon tuti
Szóval a hájasok között is van nagyon tuti
Nincs, csak egy név ha több képet akarsz:
Milla Monroe
:P
Milla Monroe
:P
nekem talán annyi nem tetszik hogy túlságosan megnyilvánulnak nekünk. a férfiak többsége a kihívást szeretik , és nem a könnyű prédát. Ilyen "gyere! hódíts meg ha tudsz!" képek nincsenek? Vagy teljesen hülyeség amiről most beszélek? xD mert előfordulhat :P
Sziasztok ! Végre előkerültem én is . Gyönyörü szépek a képek a csajokról . Nekem kimondottan nagyon tetszenek .

A lentebb már szereplö csajról még néhány kép...
Akinek tetszett nézze, élvezze

Akinek tetszett nézze, élvezze

a fotók nagyon jók csak az a kár, hogy ezek nem környékbeli csajok, így számomra nem elérhetők...
I'M BACK!
Mivel sokáig hűtlen voltam a fórumomhoz,azt hiszem megérdemeltek egy kis kárpótást a galád tettért. A párnás csajok továbbra is az Univerzum szexistennői!!!!!!! Nem hagytam őket magukra,nem kell ettől tartani. Bizonyítékul szolgáljon az alábbi prémium sorozat:

Mivel sokáig hűtlen voltam a fórumomhoz,azt hiszem megérdemeltek egy kis kárpótást a galád tettért. A párnás csajok továbbra is az Univerzum szexistennői!!!!!!! Nem hagytam őket magukra,nem kell ettől tartani. Bizonyítékul szolgáljon az alábbi prémium sorozat:

Lehet rosszul fogalmaztam, bocsánat.
Szóval a félreértések elkerülése végett a képen szereplö csaj nem a barátnöm. "Öt" a neten találtam és látván, hogy a fórumban megritkultak a képek, gondoltam beszúrok néhány fotót a gallériájából.
A barátnöm hasonlóan szexi bombázó, de nem ö szerepel a képeken.
De majd remélhetöleg egyszer rá tudom venni, hogy néhány képet töltsünk fel róla az amatör részlegbe.
Továbbra is kellemes nézelödést, mégha (kicsit) ki is kellett ábrándítanom titeket.
Amint találok hasonlóan jó képeket, majd szúrok még be.
Addig is hajrá duci és csinos csajok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 30. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 20:58
Szóval a félreértések elkerülése végett a képen szereplö csaj nem a barátnöm. "Öt" a neten találtam és látván, hogy a fórumban megritkultak a képek, gondoltam beszúrok néhány fotót a gallériájából.
A barátnöm hasonlóan szexi bombázó, de nem ö szerepel a képeken.
De majd remélhetöleg egyszer rá tudom venni, hogy néhány képet töltsünk fel róla az amatör részlegbe.
Továbbra is kellemes nézelödést, mégha (kicsit) ki is kellett ábrándítanom titeket.
Amint találok hasonlóan jó képeket, majd szúrok még be.
Addig is hajrá duci és csinos csajok!

Törölt felhasználó (88082)

engedd meg hogy gratulájak a barátnődhőz szuper

engedd meg hogy gratulájak a barátnődhőz szuper
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2008. 01. 29. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 22:55

Sajnos a barátnöm nem egyezett (még
) bele, hogy lefényképezzem a szexi neccharisnyájában és feltöltsem ide a képeket, úgyhogy most evvel kell beérjétek
Nem tudom kinek mennyire jön be ez a képsor, de akinek tetszik, annak jó nézegetést!

Nem tudom kinek mennyire jön be ez a képsor, de akinek tetszik, annak jó nézegetést!

Hali! Arcra nagyon szép a haja is tetszik,az alkatra nem mondok semmit mert én is telt vagyok. Lenne egy kérdésem-a melle eredeti mert nagyon szép ahogy áll,a formája meg minden-én is ilyet szeretnék!

Sajnos a barátnöm nem egyezett (még
) bele, hogy lefényképezzem a szexi neccharisnyájában és feltöltsem ide a képeket, úgyhogy most evvel kell beérjétek

a legjobb egy pihe puha telt "kis"lány!egész nap ellenék egy ilyenszépséggel
)

a túl nagy háj szerintem nagyon visszataszító
és látom ettől kihalt teljesen ez a fórum :(
SEJTETTÜK VOLNA!! EZ CSAK EGY MÚLÓ ÁLOM VOLT :(
feltételezem, hogy megszüntette az oldalt...nem tudom, hogy miért, de nyilván oka volt rá, éppen ezért töröltem is a hszt
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 14:39

azt irja a blogol, hogy nem található ilyen felhasználó! Valamit elirtél volna....
azt irja a blogol, hogy nem található ilyen felhasználó! Valamit elirtél volna....