szívesn ráverném a gecimet a hasadra
(Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 04. péntek 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
mielőtt bármit is nyitsz, nézd meg a meglévőket!
a kategória 10 témája alatt van az összes téma, klikkelj oda...nagyon sok fórumtéma van, nézz körül
jah..és van olyan topic is, hogy help...ezt oda kellett volna írnod (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 11. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 15:05
a kategória 10 témája alatt van az összes téma, klikkelj oda...nagyon sok fórumtéma van, nézz körül
jah..és van olyan topic is, hogy help...ezt oda kellett volna írnod (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 11. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan lehet saját fórumtémát létrehozni? Én szívesen megkérdezném a nőket, hogy mit szeretnek: a mackós, izmos, pocakos vagy a sovány férfiakat.
Köszi: Susy
Nem tudjátok, hogyan lehet saját fórumtémát létrehozni? Én szívesen megkérdezném a nőket, hogy mit szeretnek: a mackós, izmos, pocakos vagy a sovány férfiakat.
Sziasztok!
Jó hétvégét Mindenkinek!

igen, van még egy bűnöd, amiért most nem tiltalak...sajnos a képeiden túl sok a ruha, szóval asszem a fiúk örülni fognak, ha visszaélve admini hatalmammal felszólítalak, hogy a képeiden kevesebb takarást eszközölj
(ez természetesen csak vicc volt) (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 05. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 10:36

(ez természetesen csak vicc volt) (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 05. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Értettem, ügyelni fogok, egy blokkba fogom írni
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban?

Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban?
Értettem, ügyelni fogok, egy blokkba fogom írni
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 05. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 08:49

Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 05. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ha nem izgat-ahogyan a címben van- akkor maradj kívül
ha nem sikerül magadtól, akkor rám számíthatsz
utólagos szerk:időközben tiltottam a hozzászólót, és töröltem a hszét, de ezt itt hagyom...ha valakit nem izgat a háj, akkor ne írjon ide!

utólagos szerk:időközben tiltottam a hozzászólót, és töröltem a hszét, de ezt itt hagyom...ha valakit nem izgat a háj, akkor ne írjon ide!
ha nem izgat-ahogyan a címben van- akkor maradj kívül

kedves suzy! én is csak gratulálni tudok, amiért nyíltan bevállalod a párnáidat
és annak is örülök, hogy aktívan fórumozol, viszont sajnos kötelességem figyelmeztetni téged, hogy az ilyen sorozat hszekért, mint a 4816-17-18 dorgálni szoktunk...hsz írás után 10 percig van a neved előtt piros négyzet, ez arra szolgál, hogy módosítsd a hszt, ha szükségesnek tartod...kérlek, hogy használd, és kérlek, hogy egy hszbe írd a gondolataidat...ha képeket teszel fel, azokat is egy hszbe tedd...sajnos ezek szabályok, amiket be kell tartatnunk...azért írom nyilvánosan, hogy mindenkihez eljusson az info
a képeidhez egyébként gratulálok, és látom a fiúk is értékelik, hogy egy valóságos nő is aktívan részt vesz a topic életében

és annak is örülök, hogy aktívan fórumozol, viszont sajnos kötelességem figyelmeztetni téged, hogy az ilyen sorozat hszekért, mint a 4816-17-18 dorgálni szoktunk...hsz írás után 10 percig van a neved előtt piros négyzet, ez arra szolgál, hogy módosítsd a hszt, ha szükségesnek tartod...kérlek, hogy használd, és kérlek, hogy egy hszbe írd a gondolataidat...ha képeket teszel fel, azokat is egy hszbe tedd...sajnos ezek szabályok, amiket be kell tartatnunk...azért írom nyilvánosan, hogy mindenkihez eljusson az info
a képeidhez egyébként gratulálok, és látom a fiúk is értékelik, hogy egy valóságos nő is aktívan részt vesz a topic életében
Kedves PlusSizeSusy !
Mint a telt idomok imádója nagyon örülök a képeidnek, bár a többi gömbölyded hölgy is ilyen bátor lenne.
Mint a telt idomok imádója nagyon örülök a képeidnek, bár a többi gömbölyded hölgy is ilyen bátor lenne.
Vacsi után, filmnézés előtt
))Édes jóllakott pocikám
))

Párom imád így, ahogy vagyok, ő az a partner, akinél feljutottam a Csúcsok Csúcsára, és ez bizony köszönhető a párnácskáimnak is

Szívesen készítek ilyen fotókat, van még pár. A következő címe: Lila költemény (oldalamon fekve készült)
Most megyek, hogy párom megmarkolászhassa párnácskáimat, de várom
)))
Most megyek, hogy párom megmarkolászhassa párnácskáimat, de várom

Kedves PlusSizeSusy !
Nagyon boldogok lennénk,ha még készítenél magadról ilyen képeket. Kifejezetten bejönnek a hasadról készült fotók !!!
A barátod egyébként mit szól hozzá? Szeret belemarkolni a pocidba?
Nagyon boldogok lennénk,ha még készítenél magadról ilyen képeket. Kifejezetten bejönnek a hasadról készült fotók !!!
A barátod egyébként mit szól hozzá? Szeret belemarkolni a pocidba?
csáotok az én barinömön is van felesleg de jol néz ki ivettke25@hotmail.com
Most olvastam, hogy a testtömeg-index jobb, ha 22-27 között van, mintha 22 alatt.
Két igazság: 1. gömbölyű és gyönyörű, az Első osztály párnázott
))
Két igazság: 1. gömbölyű és gyönyörű, az Első osztály párnázott

Az itt olvasott női hozzászólásokat olvasva és a női ismerőseim véleményét ismerve mindenki azt hiszi és gondolja, hogy a férfiak csak a gebe csajokat szeretik!
-Én azt szoktam mondani, hogy mielőtt fogyózni kezd valaki, kérdezze meg kedvesét, hogy neki mi a jó! Az a baj, hogy a fogyás első jelei a mellen jelentkeznek, és mint tudjuk a férfi társadalom nagyrésze mell imádó(mint ahogyan én is)!
-Szerintem az a lényeg, hogy formás legyen (arányos), és legyen kisugárzása(csillogás a szemében)!!
-Az hogy ő magát kövérnek vagy gebenék tartja (vagy más komplexusok gyötrik) az legyen az ő problémája!
-Én azt szoktam mondani, hogy mielőtt fogyózni kezd valaki, kérdezze meg kedvesét, hogy neki mi a jó! Az a baj, hogy a fogyás első jelei a mellen jelentkeznek, és mint tudjuk a férfi társadalom nagyrésze mell imádó(mint ahogyan én is)!
-Szerintem az a lényeg, hogy formás legyen (arányos), és legyen kisugárzása(csillogás a szemében)!!
-Az hogy ő magát kövérnek vagy gebenék tartja (vagy más komplexusok gyötrik) az legyen az ő problémája!

szerintem szép ha 1 lány nem vékony . különösen izgató szerintem 1 kis felesleg hason combon.
Örülök, hogy örömet okozhatok
))
A képnek a Fodrocskák és Párnácskák címet adtam.
Ebből a fodrosból lesz még, és egyebek is, meglepi!!!

A képnek a Fodrocskák és Párnácskák címet adtam.
Ebből a fodrosból lesz még, és egyebek is, meglepi!!!
De jó, sikerült még egyet feltennem
))
Ez a tavaszi fodros topomban készült, evés után
))

Ez a tavaszi fodros topomban készült, evés után