az én nejem sem csontváz, de én épp ezt szeretem benne. egy csontkollekción max a bordáit foghatod.
Szép napot "dundi" lányok !!!!!!!!!!! És nektek is "dundi" kedvelő társaim !!!!!!!!!!!!!

én a nagycsöcsű, dundi lányokat szeretem, mert bátran megszorongathatom őket, nem kell félni, hogy a csontjait összetöröm és a hatalmas, ringó cicik látványa teljesen megőrjít!
nagyon izgato lányok
Hát ma alaposan megnézegették, jól meg is fogdosták, és nem mondták, hogy nem tetszik
A páromnak nagyon bejött (ma különösen) el sem bírt engedni.
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ! Figyelj , szerintem aki így gondolkodik , az nem is szereti igazán a "dundi " nőket ! Csak arra használja őket . Én imádom , és büszke vagyok rá , hogy vele lehetek !!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Freesign üzenetére (2007. 12. 26. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 17:00

Én a "dundi" jellegű lányokat képviselem, és csak puszta kíváncsiságból kérdeném... Oké, hogy ágyban szerintetek jobbak a dundik, de; " Nagy táskába jó pakolni, csak szégyen vele utazni"?

Egyáltalán nem szégyen vele utazni! Söt, ha van benne egy kis önbizalom, és ráadásul valami kihívóbb ruhában is van, amiben ugyanakkor ö is jól érzi magát (mert ugye végülis ez a lényeg), akkor tökéletes társ minden percben.
Nekem is dundibb barátnöm van, és szeretek vele lenni. Egyáltalán nem szégyenlem, söt büszke vagyok rá, hogy velem van, illetve vele lehetek. Mások elött is, mindenhol.
De leginkább este, mikor összebújunk, átölelem...
A lényeg, hogy ne azon járjon az esze, hogy ki mit gondol(hat) róla, hanem érezze jól magát abban a pillanatban. (Ez egy válasz Freesign üzenetére (2007. 12. 26. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 17:00

Nekem is dundibb barátnöm van, és szeretek vele lenni. Egyáltalán nem szégyenlem, söt büszke vagyok rá, hogy velem van, illetve vele lehetek. Mások elött is, mindenhol.
De leginkább este, mikor összebújunk, átölelem...

A lényeg, hogy ne azon járjon az esze, hogy ki mit gondol(hat) róla, hanem érezze jól magát abban a pillanatban. (Ez egy válasz Freesign üzenetére (2007. 12. 26. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a "dundi" jellegű lányokat képviselem, és csak puszta kíváncsiságból kérdeném... Oké, hogy ágyban szerintetek jobbak a dundik, de; " Nagy táskába jó pakolni, csak szégyen vele utazni"?

jobb egy húsos csajszi mint egy csontkollekció
Úgy látom te is tudod , hogy mitől döglik a légy !! Legalább mi kis " húsos " imádók tartsunk össze . Aki meg még nem kóstolt ilyen finom husikát , az úgy
sem tudja miről van szó !!!!!!! (Ez egy válasz bandili üzenetére (2007. 12. 26. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 15:20
sem tudja miről van szó !!!!!!! (Ez egy válasz bandili üzenetére (2007. 12. 26. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem sokkal jobb belekapszkodni valamibe,mint attól félni,hogy csontot törsz.Egyébként az eddigi összes barátnőm un.húsos volt,és ezután sem akarok mást.Szerintem még az ízük is más lehet,ha érted mire gondolok
Szerintem sokkal jobb belekapszkodni valamibe,mint attól félni,hogy csontot törsz.Egyébként az eddigi összes barátnőm un.húsos volt,és ezután sem akarok mást.Szerintem még az ízük is más lehet,ha érted mire gondolok
(Ez egy válasz popóimádó üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 23:22

Tudom,hogy igazam van, mert észre veszem mikor a haverok is beindulnak tőle és így néha bevonunk valakit a barátnőjével vagy feleségével !Na az ám akkor fantasztikus az én kis husos feleségem !!!

Aki nem imádja öket az nem tudja miröl marad le.
Tudom,hogy igazam van, mert észre veszem mikor a haverok is beindulnak tőle és így néha bevonunk valakit a barátnőjével vagy feleségével !Na az ám akkor fantasztikus az én kis husos feleségem !!!
(Ez egy válasz bandili üzenetére (2007. 12. 25. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 22:49

Szerintem igazad van,a legjobb a világon amikor két gyönyörű nagy mell közé lehet élvezni.Amikor még a szájával is rásegít,hát az fantasztikus
Szerintem igazad van,a legjobb a világon amikor két gyönyörű nagy mell közé lehet élvezni.Amikor még a szájával is rásegít,hát az fantasztikus
(Ez egy válasz popóimádó üzenetére (2007. 12. 25. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 22:23

Sziasztok !! A feleségem is jó husban van , és ha tehetném le sem szálnék róla !!

Sziasztok !! A feleségem is jó husban van , és ha tehetném le sem szálnék róla !!

Én szívesn megnézném azt a popsit!
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 12:42

Sziasztok! Én is egy telt lány vagyok. De én nem kapok erről kellemes visszajelzéseket. Legutóbb még a szabónőm is beszólt
Én arányosnak látom magam, vékony derék, széles csípő... csak a popsimmal van egy kis baj, kerek, és kemény, idáig még nem is lenne gond, csak kicsit nagyocska... Nyugtassatok meg, hogy ez itt sokótoknak tetszene...

Lehet h van benne vmi. Eddig nem mondta a pasim h van rajtam egy kis felesleg

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES GG-OS FÓRUMOZÓNAK!
Srácok,fiúk,férfiak,pasik!
Szeressétek,imádjátok ezeket a csöppségeket! Én már csak tudom,hogy a ducibb csajok teste a legélvezetesebb dolog a világon. Nincs hozzájuk fogható,mert lehet őket jól fogdosni...
Éljen a nagy segg,vastag comb,nagy cickók és a hájas női has. A magyar férfi nem skót. A magyar étel a legjobb a világon. Olyan jó és élvezetes,mint egy sexi duci lány....

Srácok,fiúk,férfiak,pasik!
Szeressétek,imádjátok ezeket a csöppségeket! Én már csak tudom,hogy a ducibb csajok teste a legélvezetesebb dolog a világon. Nincs hozzájuk fogható,mert lehet őket jól fogdosni...

Élvezetes szuper lányok.