Szerintem egy nő legyen ojan mint egy világvevő rádió:
sokmindent lehessen rajta fogni
sokmindent lehessen rajta fogni
Neharagudjatok,hogy ide irom a problémám,de nem találtam topicot.. Szoval nem tudom miért van meg mitcsináljak ha szex közben lelankad a farkam.. Előre is köszi mindenki a válaszokért.
nem tudom, még nem próbáltam...
de az igaz, hogyha fantáziálok, kimondottan vékony lányokkal álmodom. nem csontsoványakkal, hanem olyan lányokkal, akiket a honlapon (napi lányok) lehet látni.

de az igaz, hogyha fantáziálok, kimondottan vékony lányokkal álmodom. nem csontsoványakkal, hanem olyan lányokkal, akiket a honlapon (napi lányok) lehet látni.
Bámulatos ez a csaj!!! ezek a gönyörű hurkák és hatalmas mellek!!! Imádom! én is ilyen nőt akarok!!!
nincs róla több kép?

A legújabb mondeo tényleg egy testes autó. És kúrva jól néz ki belül is. Hát igen valahogy én sem érem be a kicsi dolgokkal az élet más területein sem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:19

Törölt felhasználó (157687)

Tudjátok ez olyan mint a kis polski és a Ford Mondeo ghia közti különbség én a nagyot szeretem.
Tudjátok ez olyan mint a kis polski és a Ford Mondeo ghia közti különbség én a nagyot szeretem.
A legcsodálatosabbak a világon a kerekded, húsos formák és a hatalmas cickók. Imádom a telt idomokat, mert az az igazi, izgalmas és izgató, nem az anorexiás csontkollekciók, akiket úgy isten igazából meg sem lehet ölelni, mert kibökik a csontjai az ember bőrét. Bezzeg a lágy pihe-puha párnáknál ilyentől nem kell tartani, markolászhatom őket rendesen.
Húsimádóknak és hájimádóknak szerintem fullos ez a csaj. Nem hétköznapi mellek,combok,puha hurkák...Nekem nagyon bejön a csaj..

Ezeken kicsit már sok a háj szerintem. Az a baj, hogy lapos a hátsó, igazából csak úszógumija van sok. Jobban szeretem a kerek húsos formákat.
)))
Ez most eléggé úgy hangzott mintha egy termékről beszélnék a piacon... (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 12. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez most eléggé úgy hangzott mintha egy termékről beszélnék a piacon... (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 12. szerda 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
könnyebb? miért volt +20kg-mal nehezebb a szex?
Ha megengeditek mint nő szeretnék hozzá szólni a témához: szóval szülés után én is így néztem ki mint itt a hölgyek, elképesztő hurkák, ijesztően vastag comb stb.de nem éreztem így jól magamat,tehát lefogytam azt a felesleges 28 kg-ot.De hogy a férjem akkor is izgatónak talált és most is, az biztos!( Hála istennek azért nagyokat szeretkezni háj nélkül sokkal könnyebb. )
szia
szerintem ez a csaj legalább 85-90 kg (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 12. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 22:55
szerintem ez a csaj legalább 85-90 kg (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 12. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Túlzásokba nem esnék. Ha mondjuk van egy 170 cm magas
55 kg-os vékony lány,akkor én 70-80 kg-ig szívesen fölhízlalnám. Az nem olyan hű de sok ám,ha a lány alakja amúgy arányos. Egy ilyen lány még egyáltalán nem tűnik dagadt disznónak,csak vastagok a combjai,nagy a popsija,jól kifejlett úszogumik vannak a hasán,de amúgy még arányos tud lenni. A neten kerestem két tökéletes példát. Mindkét lány 170 cm magas,de az egyik csak 55 míg a másik 75 kg. Látszik a különbség ugye? De plusz 20 kilótól mégsem tűnik egy jó testű nő elhízottnak.

55 kg-os vékony lány,akkor én 70-80 kg-ig szívesen fölhízlalnám. Az nem olyan hű de sok ám,ha a lány alakja amúgy arányos. Egy ilyen lány még egyáltalán nem tűnik dagadt disznónak,csak vastagok a combjai,nagy a popsija,jól kifejlett úszogumik vannak a hasán,de amúgy még arányos tud lenni. A neten kerestem két tökéletes példát. Mindkét lány 170 cm magas,de az egyik csak 55 míg a másik 75 kg. Látszik a különbség ugye? De plusz 20 kilótól mégsem tűnik egy jó testű nő elhízottnak.

Én biztos az 55 kilósat választanám. Engem abszolút nem izgat a hájas sőt, de szerencsére nem vagyunk egyformák
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 12. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 22:55

Ennyit jelent 20 kiló felesleg.

(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 12. 12. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 19:18

És mi lenne ha tudna hízni, csak azért vékony merti idáig vigyázott az alakjára.
Mivel, és meddig etetnéd? hány kilósig?

És mi lenne ha tudna hízni, csak azért vékony merti idáig vigyázott az alakjára.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 12. 11. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 11:15

Én etetnék az tuti. Kérdéses viszont,hogy valóban képes-e hízni. Van aki olyan alkat,hogy hiába eszik sokat,mégis sovány marad.
Friss képecskék sok-sok markolászni való zsírpárnával.

Én odavagyok az ilyen nőkért. Valamiért szeretek elveszni a nagy popsiban, és a nagy ciciket is imádom, meg a vastag combokat...
Én etetnék az tuti. Kérdéses viszont,hogy valóban képes-e hízni. Van aki olyan alkat,hogy hiába eszik sokat,mégis sovány marad.
(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 18:46

etetnétek egy vékony nőt ha megengedné? hogy addig hízzon amíg olyan nem lesz amilyen ezeken a képeken van, hogy izgató legyen?
az ok hogy legyen rajta mit fogni,de akik ezeken a képeken vannak, azokon már tul sokat lehet fogni szerintem.....