etetnétek egy vékony nőt ha megengedné? hogy addig hízzon amíg olyan nem lesz amilyen ezeken a képeken van, hogy izgató legyen?
mintha csak arra várna,hogy a farkam a szájába tegyem!ebben a fekete melltartóban egy igazi "3 kezes" lehet!!!!
nem jó a keskeny derék :P legyen ott húsnak tömik elege, hogy legyen mibe markolászni

igenizgató én kimondottan a nagy kerek fenekű és keskeny derekú hölgyeket kedvelem.
Szóval nekem valahol itt kezdődnek az igazi nők. Ja,hogy van rajtuk fölösleg bőven?? És? Ettől olyan jók. Érdekesek,izgalmasak. Látszik rajtuk,hogy hús-vér nőstények,akik tudnak élni,jókat enni,nem a mérleget bambán bámulni és tudnak kibaszott jól dugni. Kéjesen nyögnek miközben húsos puncijukat férfi nyelv izgatja. A hasukon ide-oda remeg a háj,a mellük lírai lágysággal ringatózik,ahogy a farok ki-be járkál a forró punciban. Én őket tartom az igazi Spice Girls-nőknek. Miért? Mert fűszeresek(párnásak),nem sótlanok(nem letisztult divatcicák) és nem műek.És kúrva jó fogdosni a puha hájacskáikat. Ezért szeretem őket. Vagy mittuooooooooooom én. De föláll rájuk! Tehát nekem izgatóak.

nagyon izgato
...kétmarokra fogni a sok hurkát és a kerek melleket

olyan jó mikor ilyen husos punciba nyalhatok
Én is imádom az olyanokat
Nincs szebb két nagy kebelnél, jó kis vastag puha combnál, a szép kerek fenéknél, és az izgatóan hurkás pocaknál.
Az a fürdőkádas kép egyszerűen tökéletess

Nincs szebb két nagy kebelnél, jó kis vastag puha combnál, a szép kerek fenéknél, és az izgatóan hurkás pocaknál.

Az a fürdőkádas kép egyszerűen tökéletess

Mindig is szerettem a kicsit duci nőket, mert azoknak van a leggyönyörűbb keblük! Imádom a vastag combú, nagy keblű nőket!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne szomorkodj. Utánpótlásból nincs hiány.

(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Na mi lesz már??? mikor jönnek új képek???

Csatlakozom. Ha kulturált mértékben telt, az sokkal izgatóbb egy sovány nőnél, de egy atomkövér nőhöz vhogy nem lennék képes hozzányúlni én sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 05:54
Törölt felhasználó (105041)
VIP

Ha disznó az csúnya, de "nagy bőröndbe lehet kényelmesen pakolni...!
Ha disznó az csúnya, de "nagy bőröndbe lehet kényelmesen pakolni...!
Egyáltalán vannak ilyen hölgyek, akik nem csak panaszkodnak hogy őket senki sem szeretné megkap-ni, vagy merik fínoman jelezni is azt, h benne lennének 1 kis hancúrban ( baráti alapon!!!)
Kihagytad a lényeget. Fekszenek, de hol? Hát alattam.
(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
van valami izgató ezekben a lányokban
főleg amikor fekszenek

főleg amikor fekszenek

bizony nem ide kellett volna írnod..hanem ide:klikk
másold át a hszedet oda, én pedig törölni fogom innen (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 13:23
másold át a hszedet oda, én pedig törölni fogom innen (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 16. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (148454)

Az én hozzászólásom nem igazán idevág, de muszály beszélnem róla valahol. Az anyósom kerek 50 éves de istenien néz ki, nyaranként mindig megbámulom a fürdőruhájában. Ő is a testesebb gyönyörűségek közé tartozik, hatalmas és izgató mellei vannak és kerek nagy popsija, úgyanúgy a feleségemnek is, csak ő a fiatalabb és karcsúbb kiadás. Mindig is a telt nők voltak a gyengéim, anyósom pedig egyszerűen fantasztikus. Tegnap este beugrottam hozzájuk, éppen zuhanyozott, nem vette észre, hogy ott vagyok. Szerencsére a kulcsjukon mindent láthattam, akit érdekel ez a fórumtéma, az megőrült volna a látványtól. Pont a gyönyörű és hatalmas feneke és puncija nézett velem farkasszemet. Annyira felizgultam, hogy majdnem rátörtem az ajtót és meghágtam. Az óta csak pár óra telt el de nem bírok másra gondolni. Utoljára még serdülőkoromban éreztem ilyesmit. Éljenek a testes nők!nagyobb élvezetet nem tud más nyújtani!
Az én hozzászólásom nem igazán idevág, de muszály beszélnem róla valahol. Az anyósom kerek 50 éves de istenien néz ki, nyaranként mindig megbámulom a fürdőruhájában. Ő is a testesebb gyönyörűségek közé tartozik, hatalmas és izgató mellei vannak és kerek nagy popsija, úgyanúgy a feleségemnek is, csak ő a fiatalabb és karcsúbb kiadás. Mindig is a telt nők voltak a gyengéim, anyósom pedig egyszerűen fantasztikus. Tegnap este beugrottam hozzájuk, éppen zuhanyozott, nem vette észre, hogy ott vagyok. Szerencsére a kulcsjukon mindent láthattam, akit érdekel ez a fórumtéma, az megőrült volna a látványtól. Pont a gyönyörű és hatalmas feneke és puncija nézett velem farkasszemet. Annyira felizgultam, hogy majdnem rátörtem az ajtót és meghágtam. Az óta csak pár óra telt el de nem bírok másra gondolni. Utoljára még serdülőkoromban éreztem ilyesmit. Éljenek a testes nők!nagyobb élvezetet nem tud más nyújtani!