Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 50 51 52 53 54 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4077   2007. 11. 05. hétfő 11:30
granit82 granit82
Az a jó, amikor átkarolom a párom, s tudom, hogy van valaki a kezem között, nem érnek az ujjaim a derekamhoz. Este oda lehet bújni hozzá, s nem kell félni, hogy rágurulok. S szerintem az ágyban is nagyon tutik. Van életritmusuk. vigyor2
#4076   2007. 11. 04. vasárnap 23:26
berimike berimike
ha eggy pici van akkor igen!
#4075   2007. 11. 04. vasárnap 23:20
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Ezekkel a pikáns képekkel búcsúzom éjszakára tőletek.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wave
#4074   2007. 11. 04. vasárnap 20:21
Kedves tom1019[VIP][ADMIN]!

Igazán szimpatikusak az írásaid. Azért,mert nem csak a "megbasznám" magaslatokig érnek föl,hanem jóval tovább. Bebizonyítod,hogy sex témákról is lehet intelligensen,érdekesen és érzelmesen is beszélni. Holott azért mindketten tudjuk,hogy a "megbasznám" vagy "nem basznám meg" mondatok a legőszintébb és a leghitelesebb mondanivalók egy férfi szájából. eljen worship
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 11. 04. vasárnap 09:29
Képekhez: Ezek a lányok kimondottan a topic címében is megtalálható jelzőkkel vannak Isten és maguk által megáldva! Izgatóak és kívánatosak!
-------------------------------------------------------------------
Mindenkihez:

Aki nem így látja, természetesen az sem baj, de nem itt kellene fikázni őket, ill. a hasonló hölgyeket (személyeskedés nélkül), hanem korrekt véleményt (még, ha az történetesen negatív is) kellene mondani, vagyis a topichoz hozzászólni!

Van a topicban olyan kép is, ami nekem nem tetszik (semmilyen szempontból), de nem a sarkított, vagy a gúnyos képek (nőkből) kellene kiindulni, hanem abból, amit mindenki belülről érez, és az elvárásainak, kivánalmainak, gusztusának és igényeinek megfelel!!!
(ez a rövid és talán utolsó véleményem a témával kapcsolatban!)
Szeressétek embertársaitokat külsőségesen mentesen, és mindenkiben azokat az értékeket becsüljétek meg, ami emberi szeretetet közvetit felétek!
Meglátjátok viszonzásra fog találni!
"Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli", de fordítva is igaz, aki a nagyot (kevésbé esztétikusat) nem becsüli, az a kisebbet (csinosabbat) sem érdemli... nyes
#4073   2007. 11. 04. vasárnap 20:15
Kedves fantasy631 !

Hát kedves barátom azért nem mindenkinek elérhetetlen az a "finom falat." Én most már nem hajtok senkire sem,mert van már "finom falat a háznál." Minden igényt kielégítő leányzóról van szó. Érdekes dolog maga a teltség és zsírpárna megítélése egy nőnél. Amolyan görcsös ragaszkodást érzek a tökéletességhez. Az emberek szerintem sokszínűen tudnak csak érdekesek maradni,mindez igaz a női testre is. Mindig mosoly ül az arcomra mikor azt hallom,hogy a vékony modell lányok a szuper pasiknak adatnak csak meg a többi meg ugye a gyengébbeknek. Már a hipotézis is kétszeresen pejoratív. Egy: Miből gondolják,hogy ha jó pasi vagyok,akkor nekem kötelező divatnőcivel járnom? Kettő? A párnásabb nő az igénytelenség jele?
Talán egy bizonyos fok után igen. De azért ez beteges megközelítés. Ez amolyan globális beidegződés,ami remélem még gyógyítható. Már korábban is elmondtam a topic-ban,hogy megkaphatnám a vékony cicákat is. De mégsem kellenek. Nincs anya komplexusom,csak egy egyszerű dolgot éltem át,amin sok férfi átesik. Még 18 éves koromban sikerült rájönnöm arra,hogy bizony a húsosabb,párnásabb lányok jobban fölizgatnak,tehát sokkal jobb sexuális élményem van velük. Akkor ébredtem rá,hogy vonzódom a "fognivalók iránt" és sokkal kéjesebb a sex,ha közben markolászhatom a lány popsiját,combját,hurkás pociját. Ennyi a magyarázat. Aztán lehet magyarázgatni a koleszterint,meg a duciság hátrányait,de azért valljuk be,hogy a határok ma már elmosódtak. Aki nem modell az már duci igaz? Baromság!!!!!! Nézzük csak a kedvesemet: Van kb. 175cm magas és 72 kg. Ha ruhában van senki nem mondja meg róla,hogy mennyi "cucc" van rajta. A BMI index szerint ő normális súlyú,holott ha levetkőzik: szépen összeérnek a combjai,elég nagy kerek popsija van és kidudorodó párnás hasa. Szóval makk egészséges csajsziról van szó,aki csak a divatba nem férne bele. Viszont nekem jó!!!!!!!!! És csak így a jó: hurkákkal,húsos combokkal stb... Mindenki eldöntheti,hogy a totális élvezet a lényeg vagy a divat kielégítése. Nézzétek: Inkább elégüljek ki én,mint az elvárások velem szemben. Heti 6-8 órát edzem,testzsírszázalékom elég minimális,de ha hazaérek nem fogok bombon nélkül beállítani a barátnőmnek azért,hogy ő is trendi és vékony legyen. Egye csak azt a bombont. Nem hízós fajta. Ducikás,de már évek óta 70 kiló körül van. És ez így a jó. Szóval ne legyünk aszkéták. Az élet azért van,hogy élvezzük. Nem szenvedésből áll,csak ha mi is szenvedni akarunk. Nem kampányolok az elhízás mellet, ez hülyeség!! Az egészségtelen állapot ,nem esztétikus. Viszont a teltséget,izgatóan párnás női testet szuper dolognak tartom.

Nézzétek csak meg!!!!!!!!!!

Milyen hatalmas különbség van zsírpárna és zsírpárna közt nem igaz???

Ez kóros,taszító:

Ez egészséges,izgató:

(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 08:50
hát egész jók! nyes szépek, fomásak, húsosak nyes
Az utolsó előtti egy nagyon jó kép!
Mikor megy egy ilyen előtted az utcán.. smile nekem úgy lenne kedvem az ilyenekbe belemarkolni :F
dehát utcán ilyet nem lehet :(ez az ugymond elérhetetlen finom falat smile
#4072   2007. 11. 04. vasárnap 09:29
tom1019 tom1019 VIP Admin
Képekhez: Ezek a lányok kimondottan a topic címében is megtalálható jelzőkkel vannak Isten és maguk által megáldva! Izgatóak és kívánatosak!
-------------------------------------------------------------------
Mindenkihez:

Aki nem így látja, természetesen az sem baj, de nem itt kellene fikázni őket, ill. a hasonló hölgyeket (személyeskedés nélkül), hanem korrekt véleményt (még, ha az történetesen negatív is) kellene mondani, vagyis a topichoz hozzászólni!

Van a topicban olyan kép is, ami nekem nem tetszik (semmilyen szempontból), de nem a sarkított, vagy a gúnyos képek (nőkből) kellene kiindulni, hanem abból, amit mindenki belülről érez, és az elvárásainak, kivánalmainak, gusztusának és igényeinek megfelel!!!
(ez a rövid és talán utolsó véleményem a témával kapcsolatban!)
Szeressétek embertársaitokat külsőségesen mentesen, és mindenkiben azokat az értékeket becsüljétek meg, ami emberi szeretetet közvetit felétek!
Meglátjátok viszonzásra fog találni!
"Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli", de fordítva is igaz, aki a nagyot (kevésbé esztétikusat) nem becsüli, az a kisebbet (csinosabbat) sem érdemli... nyes
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 11. 03. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 11:55
Barátom!

És az alábbi "zsíros képekhez" mit szólsz?

#4071   2007. 11. 04. vasárnap 08:55
fantasy631 fantasy631
bár lehet hogy fordítva gondolkodom smile
mert ha a legfölső az első akkor amirő én beszélek az a második! de ha lentről nézzük folfelné akkor a legfelső az utolsó és amire én gondolok az az utolsó előtti! nyes
Szóval fentról a második :P
#4070   2007. 11. 04. vasárnap 08:50
fantasy631 fantasy631
hát egész jók! nyes szépek, fomásak, húsosak nyes
Az utolsó előtti egy nagyon jó kép!
Mikor megy egy ilyen előtted az utcán.. smile nekem úgy lenne kedvem az ilyenekbe belemarkolni :F
dehát utcán ilyet nem lehet :(ez az ugymond elérhetetlen finom falat smile
#4069   2007. 11. 03. szombat 15:38
Rambika14 Rambika14 VIP
sértődés nincs,de a zsíros eleve idézőjelben volt,így:"zsíros" smile
#4068   2007. 11. 03. szombat 14:43
viking5642 viking5642
azért jó az a rózsaszín nyíl a has pocijánál..nem tudom honnan van a kép, kíváncsi vagyok a kontextusra smile
#4067   2007. 11. 03. szombat 11:55
Barátom!

És az alábbi "zsíros képekhez" mit szólsz?

(Ez egy válasz fantasy631 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 10:27
Jaj istenem de jó képek nyes az ilyenekre mindig vevő vagyok nyes
ez a legutolsó marhára tetszik!!
Egyszerűen lenyűgöző milyen gerjesztőek ezek a lányok nyes
Látni ahogy a férfi belemarkol a nőbe, amire az ő hája szétfolyik vagy éppen feszesen ott marad a helyén hm... smile nekem a feszesebb ducik jobban bejönnek nyes
az új képeket meg már alig várom smile
#4066   2007. 11. 03. szombat 10:27
fantasy631 fantasy631
Jaj istenem de jó képek nyes az ilyenekre mindig vevő vagyok nyes
ez a legutolsó marhára tetszik!!
Egyszerűen lenyűgöző milyen gerjesztőek ezek a lányok nyes
Látni ahogy a férfi belemarkol a nőbe, amire az ő hája szétfolyik vagy éppen feszesen ott marad a helyén hm... smile nekem a feszesebb ducik jobban bejönnek nyes
az új képeket meg már alig várom smile
#4065   2007. 11. 02. péntek 22:19
Kedves fantasy631 !

Kérésedre itt van egy csokor "hájfogdosós kép" ! finom

#4064   2007. 11. 02. péntek 18:29
fantasy631 fantasy631
szerint is jól áll a csajoknak a teltség!!! nincs jobb annál ha van mit fogni egy csajon nyes
az az édes puha hájas hasuk és a többi smile
nagyon izgató az a kép ahol a pasi fogja a nő hurkáját! klassz kép! valaki szerezhetne még ilyen markolászós képeket smile
#4063   2007. 11. 01. csütörtök 18:57
Sziasztok!

Hoztam nektek király képeket. Olyan messze vannak a vékonyságtól,mint egy Fiat 500-as a Ferrari F1-től. Hála istennek!!!!!! nyes Puha,párnás vizuális gyönyör.....

#4062   2007. 10. 27. szombat 12:25
dzsinn76 dzsinn76
gyönyörű smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:01
Én is hoztam nektek egy csokor zsíros puncit. Finom husikák és puha hájréteg mindenütt,ahogy az kell. finom

#4061   2007. 10. 26. péntek 22:01
Én is hoztam nektek egy csokor zsíros puncit. Finom husikák és puha hájréteg mindenütt,ahogy az kell. finom

#4060   2007. 10. 26. péntek 08:21
badboy_ badboy_
... smile )))))))))jéééééééééééééééé..ez a szomszéd felesége.. wink )
#4059   2007. 10. 25. csütörtök 17:12
mecke mecke
#4058   2007. 10. 25. csütörtök 16:53
mecke mecke

... 50 51 52 53 54 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!