a kövér/telt/duci,vagy hívjátok,ahogy akarjátok nőknek, mindig boldog mosolygós, és elbűvölően szép arcuk van, és lehet hozni akármilyen ellenpéldát,mert a kivétel erősíti a szabályt!!!!
amúgymeg sokkal jobbak az ágyban,mert ezzel igyekeznek ellensúlyozni testi "hibáikat",amiket mi úgy szeretünk rajtuk!
De enm akaroksenkit bántani, sem védeni ez az egyéni véleményem,de ami sok az sok, normálisan is lehet egy véleményt közölni, attól még nem leszel kevesebb, mintha lealázol mindenkit,ez nem az a film, az a TV-ben lesz este 10-től és abba beleélheted magad, ez a játék nem az életedről szól(remélem tudod,kinek szólt)
Én akkoris IMÁDOM a telt leányokat
amúgymeg sokkal jobbak az ágyban,mert ezzel igyekeznek ellensúlyozni testi "hibáikat",amiket mi úgy szeretünk rajtuk!
De enm akaroksenkit bántani, sem védeni ez az egyéni véleményem,de ami sok az sok, normálisan is lehet egy véleményt közölni, attól még nem leszel kevesebb, mintha lealázol mindenkit,ez nem az a film, az a TV-ben lesz este 10-től és abba beleélheted magad, ez a játék nem az életedről szól(remélem tudod,kinek szólt)
Én akkoris IMÁDOM a telt leányokat

na egy ujabb üresfejű majom(hogy már az állatoknál maradjunk),a trendi tipus akihez üresfejű nagymellű szőke cicababa kell,aki a maradék eszét is elveszi.Mellesleg megjegyzem,egyetemi diplomához IQ nélkül is hozzá lehet jutni(egyébként ld.vetélkedők-az egyszeri parasztember mindig többre viszi mint egy rakatdiplomás alak),amugy az IQ se csak önmaga,mert abba közrejátszik az érzelmi IQ azaz EQ és ,ami meg összeköthető ezzel.Amugy,hogy a dühömből is láss valamit(megnézném,ha egy tehetetlenül kövérrel kerülnél össze,és miután beleszerettél utána találkoznátok)szoval a dühnél voltunk:KURVÁRA NEM ÉRDEKEL,hogy ki vagy hány éves mid van és mid nincs,de ha találkoznál velem a korházat nem kerülnéd el,az TUTI!!!bár lány vagyok,és fiatal is,de sose féltem kiállni a véleményem mellett.Szoval,ha nem akarsz nekem egy uj monitort venni,akkor szépen csöndben maradsz,mert ha nem,tuti beverek egyet a képernyőbe.Jol jegyezd meg.

fórum intézkedések #197
ha továbbra is ilyen hangnemben ír, akkor tiltom, de nem feltétlenül kell felvenni a kesztyűt
(hajlamosak vagyunk az IQ-t diplomával összekötni, pedig nincs összefüggés
)
ha továbbra is ilyen hangnemben ír, akkor tiltom, de nem feltétlenül kell felvenni a kesztyűt

(hajlamosak vagyunk az IQ-t diplomával összekötni, pedig nincs összefüggés

lehet rajta de csak mértékkel,amennyi kell,mert ha anorexiás az sem szerencsés
Utolsó sorozat fekvés előtt:

Az egyetemi diplomás dolgot inkább haggyuk, mert veled egys szinten nehéz lennei, olyan mélyre süllyedni már-már lehetetlen!
Ja, és előbb tanulj meg helyesen írni, gyíkarc!
Ja, és előbb tanulj meg helyesen írni, gyíkarc!
Fatgirlsfriend-nek sok mindenben igaza van, szerintem is borzalmas butaság a nőket azzal irritálni, hogy telerakják a magazinokat anorexiásokkal. Bár ez a trend megfordulni látszik, lásd az a bizonyos kozmetikai márka (nem írhatom le, d-vel kezdődik) és arra is rájöttek a hírdetők, hogy teltkarcsú csajszikkal könyebben adnak el pld ruhát teltkarcsúaknak. Másik: meggyőződésem, hogy egy pár kiló plusszal sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb kedélyűek a nők, mint a cérnavékony alkatúak. Ráadásul igenis van egy bizonyos pozitív szexuális kisugárzásuk, lásd milói Vénusz.
Mivan Mivvan? Én még ilyen ideges emberrel mint te nem találkoztam. Na most az a baj,hogy valamiféle komplexusban szenvedsz,mert aki a diplomáját akarja egy erotikus témánál előhozni,annak komoly identitás zavara van. Diplomából nekem is van kettő,de ha jól emlékszem ez nem az MTA,hanem a GoldenGate. Ez a topic nem a társadalom dagadt egyéneinek a védelme érdekében indult,hanem sexuális preferenciákat ütköztet. Miért van az,hogy aki beszarik a vékonyság imádatától,annak egy teltebb nő már disznónak számít? Ez kb.olyan,mintha a Földön a Mátra és a Himalája közt nem lenne több száz különböző magasságú hegység vagy az aranyhal és a bálna lenne az össz halfaj,ami létezik. A vékony és az elhízott közt rengeteg árnyalat létezik. Szerintem fogalmad nincs arról,hogy mit jelent egy husi nő és mit jelent egy dagadék. Ha az alábbi nőt dagadéknak nevezed,akkor tanuld meg újra a fogalmakat. Szerintem te fogsz meghalni 40 évesen szívinfarktusban vagy stroke-ban,ha ennyire ideges kedsz.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 18:46

egy nő akkor szép ha vékony,és nem ha olyan mint egy levágásra érett anyakoca...bocs
Én ezért a gusztustalan szövegedért kikötöznélek egy ágyhoz és 24 órán keresztül rádküldeném azokat az embereket és nőket, akiket ilyed durván megsértettél!

27évesen elégé sok értelmet szedtél össze!
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 19:07

figyu 27 évesen hadd döntsem már én el hogy ki kövér s ki nem!! kösz szépen
figyu 27 évesen hadd döntsem már én el hogy ki kövér s ki nem!! kösz szépen
Szia, Mivvan!
Hát az anyukád nem lehetek, de aTanítónénid!!!!!!!!!!!!!!! Érezd és élvezd a női bájakat!!!!!!!!!!!!!!!
Hát az anyukád nem lehetek, de aTanítónénid!!!!!!!!!!!!!!! Érezd és élvezd a női bájakat!!!!!!!!!!!!!!!
27 vagyok baby! és aki így védi a dagadtakat,az biztos nem a vékonyságáról híres,már bocsika BABY
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 18:48

A plussz súly még nem kocaságot jelent!!!!!!!!!!!!!! Hány az éveid száma, Baby?
A plussz súly még nem kocaságot jelent!!!!!!!!!!!!!! Hány az éveid száma, Baby?
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 18:46

egy nő akkor szép ha vékony,és nem ha olyan mint egy levágásra érett anyakoca...bocs
nekem is jobban tetszik ha van egy kis pocija például, de ezek a képek... nemcsakhogy nem érnék hozzá, de még meg se fordulnék utána az utcán... pedig igazán nem vagyok válogatós, de ez már nagyon durva
Szerintem az a gáz mikor a kezedbe veszed a mai női magazinokat és tele vannak fogyókúrás receptekkel és azt próbálják a nővel elhitetni,hogy a pasik majd csak akkor fognak rá istennőként tekinteni,ha az sztárdiétákkal totál lekarcsúsítja magát. Az egészben az a szép,hogy mindezt női szerkesztők írják ,tehát nem a férfiak véleményét közvetítik a női olvasók felé. Ez így önmagában elég gáz. Márpedig kétségtelen,hogy sok férfi a karcsú nőre bukik,de az is igaz hogy leglább annyian meg nem. A szép telt lányok fenomenális sexuális kisugárzással bírnak. Ezt nem lehet wellness érvekkel kétségbe vonni. Más téma a sport és más a sex.

Engem kifejezetten izgatnak a kicsit teltebb lányok.Imádom ha vab egy kis pocak.
Szia Emese! Nem kell felhúznod magad! Van aki képtelen elhinni,hogy nem kell ahhoz vékonynak lenni,hogy egy nő jó legyen vagy szép. Őket úgyse lehet meggyőzni,de felesleges is. Attól még nincs igazuk,ha csúnyán nyilatkoznak a teltebb alakról.
(Ez egy válasz emese üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 13:31

Azért én megnézném te,hogy nézel ki!Attól még nem disznó senki,hogy dagi.Te csak tudhatod milyen egy disznóval és egy duci nővel ha ezt irod!
Egyetértek! Az azért fontos,hogy egy nőnek megmaradjon az alakja és ne olyan legyen mint egy labda. Viszont attól,hogy nagyobb a feneke,vastagabb a combja és úszógumis a hasa,attól nem visszataszító egy nő,hanem egyenesen pikáns és még izgatóbb.
(Ez egy válasz WhiteHand üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 08:51

Nekem sem undorító vagy hasonló, de azért, nálam csak +10 + 20 a normális, a többi már........brrr.........olyan, mintha egy fotellel csinálnád, az egész csak csak háj.