Legalább meg lettél rendesen dugva, vagy kinyalt valamelyik is annyira, hogy "leszakadjon a híd és csillagokat láss"???
Mert ha nem, akkor semmit nem ér jobbra balra fűvel fával kefélni, mert csak egy ócska kis ribanc lesz belőlled, ezekből a csicskákból (akiknek persze jó teste van) meg falubikályát csinálsz...
Mert ha nem, akkor semmit nem ér jobbra balra fűvel fával kefélni, mert csak egy ócska kis ribanc lesz belőlled, ezekből a csicskákból (akiknek persze jó teste van) meg falubikályát csinálsz...
bikáját (bocsi)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 12:06
Legalább meg lettél rendesen dugva, vagy kinyalt valamelyik is annyira, hogy "leszakadjon a híd és csillagokat láss"???
Jelenlegi páromig csak "normál " alkatu lányokkal voltam. a jelenlegit teltnek nevezhetjük, de nagyon szeretem és nagyon jo vele a szex! nagyon élvezi ! én is!)))
Mostanában a duci csajokat jobban megbámulom!
Éljenek a telt, duci csajok!
Mostanában a duci csajokat jobban megbámulom!
Éljenek a telt, duci csajok!
Nagy test nagy élveszet!!!!
Ígérem keresek még róla,ha ő olyan tuti
kisangyalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te miről beszélsz? Ezeknek az egyenízlésű macskajancsi kisfiúknak nincs ízlésük! Nehogy már elkeseredj a kiálló nöi borda imádatuktól!!!!!! Nem mérvadó a véleményük. Globális és unalmas a soványságkultusz. Egyéniségtelen embereknek való! Sosem tudna elcsábítani engem egy sovány nő!!
Te fiú, vagy lány vagy?
és milyen? fotó?
és milyen? fotó?

fatgirlsfriend

Kinga paros
Sonia