én egyszer voltam egy kövér csajjal és ugyanolyan jól éreztem vele magam, mint egy vékonnyal. Sőt egy két mozzanata meg is lepett!
Te vagy az UNDORÍTÓ!
Szerintem!
Szerintem!
Szia, Fatgirlsfriend!
Korábbi hsz.-eimből kiderül, hogy én se vagyok sovány csajszi, inkább húsos, picit hájaska itt-ott. Körülnéztem ebben a kategóriában, hogy van-e sovány, illetve gizda topic, vagy nem. Nem találtam ilyet! Dealerbabának, Mivvannak, és a hasonló gondolkodású embereknek javaslom, nyissanak kedvenceik számára egy topicot! Sok olyan férfit ismerek akiknek már volt ilyen is, olyan is.A kapcsolatuk mélységét, milyenségét nem a testsúly döntötte el.
Korábbi hsz.-eimből kiderül, hogy én se vagyok sovány csajszi, inkább húsos, picit hájaska itt-ott. Körülnéztem ebben a kategóriában, hogy van-e sovány, illetve gizda topic, vagy nem. Nem találtam ilyet! Dealerbabának, Mivvannak, és a hasonló gondolkodású embereknek javaslom, nyissanak kedvenceik számára egy topicot! Sok olyan férfit ismerek akiknek már volt ilyen is, olyan is.A kapcsolatuk mélységét, milyenségét nem a testsúly döntötte el.

Mindent lehet,csak akarni kell
ezek szerint Te nem is akarsz normális lenni! (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 19:27
ezek szerint Te nem is akarsz normális lenni! (Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan jókat nevetek a hozzászólásaitokon,olyanok vagytok,mint a vénasszonyok.Jaajj nincs családi házam,panelpatkány maradok egész életemben.A szüleim is így kezdték,de mára,és mikor megszülettem én és a testvérem családi házat vettek,megadták amit kellett,nem siránkoztak.Most pedig boldogan élik az életüket a Rózsa-dombon,semmiben hiányt nem szendvedve,mert becsületesen tanultak,diplomát szereztek,dolgoztak,majd egyre feljebb mentek a létrán,és lám mára egy jól működő, multinacionális textilcég leányvállalatának ügyvezető igazgatója lett apám,aki taxizással kezdett...Szal nem kell sírni,tanulni kell,és dolgozni!!!Vonatkozik ez kövérre és optimális testsúlyúakra is.Amit rambika mond,hogy nincs ideje az embernek a testével foglalkozni??!Ez röhej,ahogy Zrínyi Miklós mondta: "Mindent lehet,csak akarni kell"! PÁPÁ
Szerintem sincs semmiféle pszichológiai oka annak,hogy miért a husi nőkre indulok be. Nem hiszem,hogy magyarázni kéne például azt,hogy valaki miért utálja a spenótót,míg a másik nagyon jóízűen eszi. Az emberek sokfélél,sokféle ízléssel. Vannak génjeink ,vannak külső ingerek,amik befolyásolják,hogy miről,hogyan vélekedünk. Én imádok belemarkolni a lány fenekébe,imádom,mikor símogathatom a puha hasát,de hogy nekem ez miért jó,fogalmam sincs,csak annyit tudok,hogy jó,mert a gatyámban merev lesz valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 10:27
Törölt felhasználó (87509)
VIP

Mélyen rejtett ok? Elmesélem az esetemben mi az. Korábban kizárólag csak vékony, "normál" testalkatú barátnőim voltak. A feleségem is az volt pár éve, de szülés után felment neki egy kis plusz (kb. egy tízest arányosan). Azóta sokkal nőisebbnek, izgatóbbnak tartom, pillanatok alatt feltüzel. Nem beszélve arról, amikor szex közben megérintem a testét, masszírozgatom... Ááá, teljesen más érzés, össze sem lehet hasonlítani a vékony lányokkal. Valaki cukor nélkül szereti a kávét, más meg cukorral... Szóval nincsenek itt rejtett okok

Mélyen rejtett ok? Elmesélem az esetemben mi az. Korábban kizárólag csak vékony, "normál" testalkatú barátnőim voltak. A feleségem is az volt pár éve, de szülés után felment neki egy kis plusz (kb. egy tízest arányosan). Azóta sokkal nőisebbnek, izgatóbbnak tartom, pillanatok alatt feltüzel. Nem beszélve arról, amikor szex közben megérintem a testét, masszírozgatom... Ááá, teljesen más érzés, össze sem lehet hasonlítani a vékony lányokkal. Valaki cukor nélkül szereti a kávét, más meg cukorral... Szóval nincsenek itt rejtett okok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 00:32

Törölt felhasználó (75419)

Hát,nekem speciel csak a magas,vékony lányok jönnek be...
Tehát nehéz belegondolni,h MIÉRT lehet izgató egy kövér(nem csak kicsit duci) nő?. Hogy alapban mi a mélyen rejtett oka annak,ha vkinek csak ezek a "husik" jönnek be?! Ez tényleg érdekel. pszichológiai szempontokat kérek

Tehát nehéz belegondolni,h MIÉRT lehet izgató egy kövér(nem csak kicsit duci) nő?. Hogy alapban mi a mélyen rejtett oka annak,ha vkinek csak ezek a "husik" jönnek be?! Ez tényleg érdekel. pszichológiai szempontokat kérek

szia!tulajdonképpen ugyanolyan pszihológiai oka van,mint annak,hogy neked neeked a magas vákony nők jönnek be. ízlések és pofonok...sszerintünk csak egy duci leányka tudja megadni azokat az örömöket, amikre szükségünk van, és sokkal odaadóbban tudnak szeretni,ami azért nem elhanyagolható dolog.neked meg túl nagyok az elvárásaid
na jó csak vicc volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 00:32

Törölt felhasználó (75419)

na mi van elfáradtatok?miért nem ír senki ide?fatgirlsfriend, várjuk további képeidet!
A veszekedés lezárása képpen küldök egy jó kis sorozatot husi nőkről. Aki undorítónak tartja őket,lelke rajta. Nekem mind tetszik egytől-egyig:

a fórum témája szerintem nem egy kis nyomorék buzi beszólásainak vizsgálata, hanem a telt lányok szerintem,tehát ha van valaki aki valami extra vékony gereblyével akarja kompenzálni azt, hogy kicsi a farka, és neki csak az számít, hogy villogjon egy picsával tegye, mi meg szeretjük a telt angyalkákat!
még valami: Mindenkinek ajánlom szeretettel az Alvin és a mókusok nevezetű zenekar Te vagy a lehszebb lány című számát(Máshol jársz album 1997k)
még valami: Mindenkinek ajánlom szeretettel az Alvin és a mókusok nevezetű zenekar Te vagy a lehszebb lány című számát(Máshol jársz album 1997k)
disznó akarom mondani. Zavarba hoztál,mert hülye vagy és tőled én is majdnem az lettem már.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 15. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 17:23

Fordulj pszichiáterhez vagy egyenesen hozzám. A diszó az egy házi állat,a nő az ember,te meg csak szimplán hülye vagy. Ennyi elég is volt,befejeztem. Most már azt írsz amit akarsz ropiharcosfreund.
Fordulj pszichiáterhez vagy egyenesen hozzám. A diszó az egy házi állat,a nő az ember,te meg csak szimplán hülye vagy. Ennyi elég is volt,befejeztem. Most már azt írsz amit akarsz ropiharcosfreund.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennyit rólatok! A disznók meg...áááá hagyjuk,ez egy magasabb szint

kezd a téma elszállni
valamint javaslom, hogy lépjünk túl mivvan fórumozótársunk kevésbé értelmes hozzáállásán, és ne reagáljunk rá, leginkább azért, mert NEM vitapartner...
igazából már a teltebb nők társadalmi megkülönböztetése sem kapcsolódik szervesen a topic címéhez, de több a párhuzam közöttük, mint a ki hol lakik, és miért vonal esetén...
szóval:maradjunk annál, hogy izgató-e a hájas nő, ha igen miért, esetleg miért kerülhet hátrányba a szex, a szerelem, a flörtök, a hódítás terén...
valamint javaslom, hogy lépjünk túl mivvan fórumozótársunk kevésbé értelmes hozzáállásán, és ne reagáljunk rá, leginkább azért, mert NEM vitapartner...
igazából már a teltebb nők társadalmi megkülönböztetése sem kapcsolódik szervesen a topic címéhez, de több a párhuzam közöttük, mint a ki hol lakik, és miért vonal esetén...
szóval:maradjunk annál, hogy izgató-e a hájas nő, ha igen miért, esetleg miért kerülhet hátrányba a szex, a szerelem, a flörtök, a hódítás terén...
Az a baj, hogy nem vagy képes túllépni az önelégültségeden. Most is félreértettél. Ki beszélt arról, hogy nyavajogni kell és beletőrődni abba, ami van?! Képzeld, én is családi házban nőttem fel, de mivel már külön életet élek, jelenleg panelban lakunk a párommal. Sajnos nem vagyunk újgazdag csemeték, akiknek csak megszületni volt nehéz,így arra nem jut, hogy kapásból házban kezdjük a külön életünket. De eltökélt szándékunk, hogy ha belegebedünk is házban fogjuk felnevelni a leendő gyerekeinket! A másik a tanulás. Képzeld el, hogy én mindenféle hátszél, ismerettség nélkül, csórón egymagam lejöttem Szegedre, az otthonomtól 200 km-re mert eltökéltem, hogy diplomát akarok és kész. Ha minden igaz, két év múlva két darab bölcsészdiplomám lesz. Ez mind szép és jó, csakhogy én nem ide akartam kilyukadni azzal, amit mondtam neked! Az volt a célom, hogy megértsd, nem egyenlőek az esélyek, és az életnek nincs olyan területe (ld. testalkat), ahol az elért eredményekért a különböző embereknek pont ugyanannyit kéne szenvedni. Üdv: F
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan jókat nevetek a hozzászólásaitokon,olyanok vagytok,mint a vénasszonyok.Jaajj nincs családi házam,panelpatkány maradok egész életemben.A szüleim is így kezdték,de mára,és mikor megszülettem én és a testvérem családi házat vettek,megadták amit kellett,nem siránkoztak.Most pedig boldogan élik az életüket a Rózsa-dombon,semmiben hiányt nem szendvedve,mert becsületesen tanultak,diplomát szereztek,dolgoztak,majd egyre feljebb mentek a létrán,és lám mára egy jól működő, multinacionális textilcég leányvállalatának ügyvezető igazgatója lett apám,aki taxizással kezdett...Szal nem kell sírni,tanulni kell,és dolgozni!!!Vonatkozik ez kövérre és optimális testsúlyúakra is.Amit rambika mond,hogy nincs ideje az embernek a testével foglalkozni??!Ez röhej,ahogy Zrínyi Miklós mondta: "Mindent lehet,csak akarni kell"! PÁPÁ
Kedves Fatgirlsfriend!
Rájöttem arra, hogy mi a különbség a nézeteinkben! Amikor a Kismalacban egy tényleg súlyosan elhízott, esztétikusnak semmiképp nem nevezhető embert ócsárolnak, én azt úgy veszem, mintha az minden túlsúlyosnak szóla függetlenül az kövérség mértékétől, tehát nekem is, és az olyan csajoknak is, mint amilyeneket Te szoktál feltölteni. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 16:49
Rájöttem arra, hogy mi a különbség a nézeteinkben! Amikor a Kismalacban egy tényleg súlyosan elhízott, esztétikusnak semmiképp nem nevezhető embert ócsárolnak, én azt úgy veszem, mintha az minden túlsúlyosnak szóla függetlenül az kövérség mértékétől, tehát nekem is, és az olyan csajoknak is, mint amilyeneket Te szoktál feltölteni. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Fiona!
Ha megnézed az alábbi nőt,akkor látszik a különbség,hogy míg a kismalacban egy elhízott nőt látni,negatív csendéletben,addig itt alul egy szép arcú,párnás csajt. Amint a kép is mutatja,hogy a pali nem hiába keféli a lányt,hisz egy kívánatos nőről van szó,akinek nagy mellei vannak,nagy combjai,vastagon hurkás hasa,mégsem undorító a sok háj rajta,hanem izgató,mert arányos a teste és szép a nő. Amit rühellek az az,hogy a trendi nők elhiszik magukról,hogy náluk jobb nincs az ágyban. Pedig "sajnos" van! Egy olyan nő,mit ez:

Ha megnézed az alábbi nőt,akkor látszik a különbség,hogy míg a kismalacban egy elhízott nőt látni,negatív csendéletben,addig itt alul egy szép arcú,párnás csajt. Amint a kép is mutatja,hogy a pali nem hiába keféli a lányt,hisz egy kívánatos nőről van szó,akinek nagy mellei vannak,nagy combjai,vastagon hurkás hasa,mégsem undorító a sok háj rajta,hanem izgató,mert arányos a teste és szép a nő. Amit rühellek az az,hogy a trendi nők elhiszik magukról,hogy náluk jobb nincs az ágyban. Pedig "sajnos" van! Egy olyan nő,mit ez:

Jó éjt sorozat mindenkinek!

Olyan jókat nevetek a te "inteligens" megnyilvánulásaidon. És a következtetést, te egy nagy tahó vagy. Ja és a diplomád csak azt jelenti, hogy letetted az összes vizsgát amit előírtak.
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy igazán intelligens ,okos ember sosem kérkedik azzal,amilye van. Pedig fogadjunk,hogy nekem több van ,mint neked! Nem a Rózsadombon lakom,de vannak ám ebben az országban azon kívül is nagyon jó helyek. Azt viszont tényleg nem értem,hogy végülis miért beszélünk itt ennyit a diplomáról, a tanulásról,az anyagi javakról,amikor ez itta kutyát sem érdekel? Vagy gondolod,hogy akinek több van anyagiakban, annak van igaza? Vagy gondolod,hogy aki tanultabb,az evidens,hogy jól gondolkodik? A GoldenGate azért mégis csak egy szórakozás és nem egy véresen komoly szakmai kerekasztal vagy egy tőzsde,ahol a vagyonosodás mértéke szerint dől el,hogy kinek súlyosabb az érve. Az meg egy szánalmas párhuzam lenne tőled,ha a tanultság és a vékonyság között egyenlőségjelet tennél. Ilyen összefüggés nem létezik. Már csak azért sem, mert láttam sok olyan embert,aki pont azért hízott el,mert sokat tanult. Zrínyi Miklós a mai világban már nem biztos,hogy ugyanúgy megállná a helyét. Bocs. Lehet,hogy öngyilkos lenne ettől a sok baromságtól,ami körülvenné. A panelpatkány szót meg jobb,ha visszaszívod apukám,mert ha tudnád a büdös kommunista rendszerben több ezer családnak így biztosítottak bumfordi,de az akkori viszonyokhoz képest színvonalas lakhatási lehetőséget és most mikor minden kis pöcsnek a taknya-nyála folyik ki a szaros BMW-je ablakán,most mindenki kúrva okosnak hiszi magát és lepatkányozza azt a több tízezer családot,aki panelban éli életét. Tudod barátom rengeteg tanár,orvos,mérnök is él ám még panelban és manapság az sem evidens,hogy a tudás függvénye a vagyonszerzés. Ebben az országban pont,hogy nem így van. A vékonyság pedig nem egyenlő azzal,hogy valaki elit vagy Übermensch. A vékonyság egy állapot és túlmisztifikált. De ez is elmúlik majd barátom,mint ahogy elolvad a Pasterze gleccser a Grossglockner oldalán.