A NŐK IS OLYANOK MINT A PIZZA: JOBB A HÚSOS, MINT A GOMBÁS
szép hétvégét minden molett hölgynek, és sok puszi az őket kényeztető pasiknak
szép hétvégét minden molett hölgynek, és sok puszi az őket kényeztető pasiknak

Rég láttunk képen
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:38

előrehozzuk kicsit a topikot...egyébként tegnaptol már én is nagykorú vagyok

mindent rosszul csinálsz, és nem előszőr!
1. rosszul illeszted be a linket v. képet
2. ne szúrj be a GG amatőr rovatábol képeket, mert felesleges, max. utalj rá, ha érintett vagy benne!
Figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:46
1. rosszul illeszted be a linket v. képet
2. ne szúrj be a GG amatőr rovatábol képeket, mert felesleges, max. utalj rá, ha érintett vagy benne!
Figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52833)

xxxxxxxxxxxxxx
ennyi nem baj?
------------------------------------------------
(kimoderálva a rosszul beillesztett link!):tom
ennyi nem baj?
xxxxxxxxxxxxxx
ennyi nem baj?
ennyi nem baj?
előrehozzuk kicsit a topikot...egyébként tegnaptol már én is nagykorú vagyok

Jobban csípem azokat a lányokat akin van mit dögönyözni, és itt nem feltétlen a mellekre gondolok. Nem kell lapos hasnak lennie. Nyugodtan legyen rajta egy kis felesleg, csak arányos legyen a testalkata. Szerintem sokkal izgatóbbak. Persze egy bizonyos határig.
Állatmód felhúznak a mélynövésű, extraduci bigék. Príma látvány, amikor a baby derekán/seggén reng a háj kutyapózban való témázgatásnál.
Ezt a kis vöröst itt elvinném pár körre.
Amúgy meg tényleg az arány számít. Ha van kis husi de nem alacsony hozzá a lány, akkor már azért elég királyság lehet.

Félreértessz...
Csak nálam azon van a hongsúly, hogy a partnernek jó legyen.
Sajna a méretem egy kicsit az átlag alatt van, és ez kissé bizonytalanná tesz.
Csak nálam azon van a hongsúly, hogy a partnernek jó legyen.
Sajna a méretem egy kicsit az átlag alatt van, és ez kissé bizonytalanná tesz.

Akkor én vagyok a tizedik... Én bottal sem piszkálnám szegényt. De
szerintem max 10-bôl 7 lehet az az arány...
szerintem max 10-bôl 7 lehet az az arány...
Néhány amatőr kép elég sok zsírpárnával rendelkező "hétköznapi" nőkről:

Igazad van Matrixina. Viszont az tény,hogy a túl kicsi fütyi azért nem olyan hatásos pl.ha a lánynak húsos combjai és nagy feneke van. Nehezebb akkor a puncihoz férni egy kis kukival.
Kapásból azt mondtam volna, hogy nem izgató, ha egy lányon háj van! végignézve a fórumba bemásolt képeket, lehet hogy meg kell változtatnom előző kijelentésemet!
izgató is lehet!
izgató is lehet!
De egy husosabb puncihoz nagyobb fütyi is kell, vagy nem? A méret egyáltalán mennyire számít? Ez örök érdés...
Szerintem nem azt nézi meg először az ember, hogy duci, vagy nem duci...(legalábbis én nem)
Az egész csajt kell nézni mindenével együtt.
Kérdés: a csajok hogy gondolkodnak a "duci" férfiakról???? Kiváncsi lennék rá... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 14:16
Az egész csajt kell nézni mindenével együtt.
Kérdés: a csajok hogy gondolkodnak a "duci" férfiakról???? Kiváncsi lennék rá... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)

Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
Szerintem ocsmany, de hat nem vagyunk egyformak, valakinek ez jon be. En maradok a vekonyaknal.
Esti kis zsíros "nasi":
Markolássza a nagy csöcseit:

Bizony már lógnak,de azért finomak:

Hurkás szőke mosolyogva dugik:

Zsíros punci faszra vár:

Először egy farok:

Aztán kettő veszi kezelésbe:

Olajos test,nagy csöcsök,piercing a hájban:
Markolássza a nagy csöcseit:

Bizony már lógnak,de azért finomak:

Hurkás szőke mosolyogva dugik:

Zsíros punci faszra vár:

Először egy farok:

Aztán kettő veszi kezelésbe:

Olajos test,nagy csöcsök,piercing a hájban:

A képen levő lányok nekem már nem jönnek be, de ha kicsit kevesebb husi van 1 lányon, az bejövős. Vesszenek az anorexiás lányok.
Szerintem.

Fincsi ez az oldal!Köszi mindenkinek!