Karcsó csajok a legjobbak nálam, de egy pici réteg nem baj ha van rajtuk, de könyörgöm, csak igényesen...
Mindemellett lenézam azokat akik megvetik a ducvi lányokat, vagy az azokat szerető pasikat, Ők is megillatik az élvezetet, sőőt
Mindemellett lenézam azokat akik megvetik a ducvi lányokat, vagy az azokat szerető pasikat, Ők is megillatik az élvezetet, sőőt
Nem csak az,de az is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 21:38
Törölt felhasználó (86984)

Ne már, ez nem képes topic.
egyszerűen zabálnivalooak ezek a lányok
Ne már, ez nem képes topic.
....ilyen szép vastag hájhurkák rakódnak a hasukra:

Ha ilyen kajákat esznek a csajok akkor...

Mivel ilyen jó kalóriadús ételeket esznek és italokat isznak,ezért rakódik a hasukra meg a seggükre a sok finom háj:

És még egy kis ráadás:

Igazad van. Küldöm a mai képdömpinget. Sexi hájas csajok minden szinten. Imádom őket!!!! Vastag comb,nagy segg,nagy mell, hurkás has és húsos punci az élvezetek csúcsa. Egyszerűen isteniek az ilyen "cupákos" csajok.

Ezek nem szépek. Ha egy ilyennel kellene "zsonglőrködnöm" egyből rosszul lennék.
Bár a punciját lehet megnyalogatnám.
Bár a punciját lehet megnyalogatnám.
Mai szaftos,zsíros képek: jó vaskos combok,nagy seggek és hájas hasak:

zelli írt igazságot!
Tegyünk különbséget háj, és hús között.
Bár megjegyzem nekem a nő akkor jó, ha törékeny, vagyis vékony, nekem nem izgató, ha háj van rajt.
Na jó, a seggén lehet, de a hasa legyen lapos. Azon ne legyen semmi, pláne ne annyi, hogy rábukjon a nunijára.
Tegyünk különbséget háj, és hús között.
Bár megjegyzem nekem a nő akkor jó, ha törékeny, vagyis vékony, nekem nem izgató, ha háj van rajt.
Na jó, a seggén lehet, de a hasa legyen lapos. Azon ne legyen semmi, pláne ne annyi, hogy rábukjon a nunijára.
Azért,szerintem ha valaki elvárja,hogy ne illesse valaki negatív jelzőkkel a nagyobb darab nőket,fordítva is elvárható lenne! Én pl egyszer sem jöttem be ide fikázni,mert miért tenném,de jópárszor olvasok ilyen hsz-eket.pl,h "girnyó 40kilósak",stb,sok ilyen negatív,fikázó hsz volt már itt. Én spec épp 46 kg vagyok,s 50 kilósan érzem magam a legjobban a bőrömben, s elképzelésem nincs,hogy miért kéne fikázni azt,aki egészségesen ilyen vékony! Tehát úgy érzem,az ilyen megjegyzéseket mellőzni kéne.
az én barátnőmön is van egy kis felesleg, de ez nekem így van jól!
Sziasztok!
Rég jártam a kedves kis topicomban! De nem jöttem üres kézzel. Hoztam nektek két jó kis sorozatot. Éljenek a izgatóan hurkás husi csajok.

Rég jártam a kedves kis topicomban! De nem jöttem üres kézzel. Hoztam nektek két jó kis sorozatot. Éljenek a izgatóan hurkás husi csajok.

Imadom ha egy csajnak van egy kis feleslege imitt amott. En a jo popokra bukok es arra, ha egy csajnak van egy kis pocija... Attol bevadulok

szoo mi szoo a duci csajok néha kívánatosabbak mint a vékonyak!!! Eza a néha lehet hogy többször van!!!
Jobb szerintem azt ha valami kitölti a csipkét és hát izommal legveljebb csak a popsinál lehet kitölteni valamit. Egyébként is a ducibb lányok sokkal vidámabbak. Dundikára is szerintem jó páran elmentek pedig nem egy vékony fajta.
Hogy néz ki egy gebe csaj ha hastáncol???
Igenis kell egy kis háj-báj

Szia, Sovika!
A hús és a háj között van külömbség! Hatalmas!
A hús az az izom, amit főként a sporttal, az egészséges táplálkozással lehet befolyásolni!
A háj bizony, felesleges zsírréteg, ami nem elsősorban az egészségtelen életmódtól alakul ki.
A háj kialakulásánál, szerepelnek örökletes tényezők(alkat), 30 év felett általában lelassuló anyagcsere, hormonális tényezők(pl. ösztrogén), és az ilyenkor már kívánatosabb életmód, a kényelem. Ebben a topicban már többször írtam, van némi feleslegem, de nem durva! Ez bizony háj!(Amiből szerencsére már vesztettem egy kicsit!)
De a férfiak, erre mondják azt, hogy szeretnék a "pihe puha párnácskádra" feküdni, ami a pocit jelöli! Imádják sokan a kipárnázott öleket!
A hús és a háj között van külömbség! Hatalmas!
A hús az az izom, amit főként a sporttal, az egészséges táplálkozással lehet befolyásolni!
A háj bizony, felesleges zsírréteg, ami nem elsősorban az egészségtelen életmódtól alakul ki.
A háj kialakulásánál, szerepelnek örökletes tényezők(alkat), 30 év felett általában lelassuló anyagcsere, hormonális tényezők(pl. ösztrogén), és az ilyenkor már kívánatosabb életmód, a kényelem. Ebben a topicban már többször írtam, van némi feleslegem, de nem durva! Ez bizony háj!(Amiből szerencsére már vesztettem egy kicsit!)