Hát...igen...itt egy fodor...ott egy bodor...nem az a kimondottan anorexiás típus....

Szia!
Rólad lehet látni valahol a neten képet?
Rólad lehet látni valahol a neten képet?
én már több olyan pasival tlálkoztam aki kifejezetten utálta a deszkákat!és jó pasik voltak!
Ez így igaz! Te melyik kategóriába tartozol?
(Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 16. péntek 13:16

én már több olyan pasival tlálkoztam aki kifejezetten utálta a deszkákat!és jó pasik voltak!
Ez így van...
Te melyik kategóriát gazdagítod?
Gizda, duci, dagi?
Fot? (Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 16. péntek 13:16
Te melyik kategóriát gazdagítod?
Gizda, duci, dagi?
Fot? (Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nauci! ÉLEK! köszi a drukkolást!

Van, nekem is jobb lenne az, mert emilezni lusta vagyok, bizonyára észrevetted már:-)
De most csak keveset tudnék, mert ma jóformán nem csináltam semmit a főzésen, porszívózáson, mosáson...na meg a ......DDDDD kívül:-)/gép és házimunka közt ingázok:-)/
Mondd a címet!
De most csak keveset tudnék, mert ma jóformán nem csináltam semmit a főzésen, porszívózáson, mosáson...na meg a ......DDDDD kívül:-)/gép és házimunka közt ingázok:-)/
Mondd a címet!
Bocs, nem tudok várni, bizonyára már nem vagy itt, majd legfeljebb este visszanézek! Szia.

Én nem szeretem a deszkákat.Imádom ha egy nőnek nagy popsija van!