Hoztam pár képecskét. Már nagyon rég volt frissítés:

De egészségesebb a tevetej,pont ezért,mert az nem olyan zsíros.
rájötem valamire: a telt lányokra nem mondhatjátok,hogy tehén,mert a tehén alapvetően nem kövér állat, mivel a tejipar hasznosítja, és nem jó,ha túl zsíros a tej, mert gazdaságtalan, amúgymeg akkor nem bírná megelleni utődait, és elapadna a tejtermelése
18 éves vagyok, és imádom hogy a páromon van mit fogni. Szerintem hülyeség hogy a fiatalok a csontvázakra buknak... Nálam legalábbis nem így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 14:16
Törölt felhasználó (39340)
Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
Saját tapasztalat: Volt sovány nőm, puncija szinte semmi, a csontot éreztem közben. S volt duci csajom. volt rajta mit fogni, s a puncija egy költemény. Csontot nem éreztem, húsos, benött, jól szorító punci. Szörnyű, amikor baszás közben zörög a csontja, mint egy csontváznak. Éljenek a ducisabb csajok.
Nem lenne jó! Se Lopez,se Britney,se Paris,semelyik sem. Hidegen hagynak az ilyen nők. Csak a képernyő előtt érdekesek,de egyik se kéne a való életben.
Azok a pasik olyanok is,ezt te is tudhatnád. Csak gagyi pasik álmodoznak címlaplányokról.
Hát egy részük jobban kíván így az biztos. A pasik egy része szereti,ha van mit fogni a nőn,felizgat minket,ha markolászhatjuk a nő testét,vagy simogathatjuk a puha hasát. Persze vannak,akik ettől undorodnak. Egy bizonyos fokig kifejezetten izgató,ha van a nőn zsírpárna. A lényeg,hogy azért ne hízzon el és megmaradjon az alakja. Az,hogy van rajta cucc,az csak fokozza a vágyat. Legalábbis nálam.
Nagyon jó csaj vagy matrixina!!!!!!!!!!!!!!
Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
Hát az attól függ mennyi? Ha csak itt-ott van egy kevés az még elmegy. De csak,ha esztétikus.
Nagyon illúzióromboló ha sex közben neked verődik a hája:S
Nekem nem nagyon jönnek be a Duci lányok
Szerintem is éljenek a duci lányok. De honnan lehet leszedni ilyen gyönyörűségekről képeket?
hiányoztál
Nagyon rég voltam már erre,ideje pár húzós képet felraknom:

Sziasztok csak nézzétek meg ezeket a képeket és sztem sokan rájöttök, hogy a leg izgatóbbak a duci nők!!! Nekem ők a legnagyobb zsánereim!!! Pussza minden teltidomú hölgyikének!!!
pöcök72
olvasd a figyelemfelhívások topicot!!!
(Ez egy válasz pöcök72 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 22:33
olvasd a figyelemfelhívások topicot!!!
(Ez egy válasz pöcök72 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
én egyszer voltam egy kövér csajjal és ugyanolyan jól éreztem vele magam, mint egy vékonnyal. Sőt egy két mozzanata meg is lepett!
én egyszer voltam egy kövér csajjal és ugyanolyan jól éreztem vele magam, mint egy vékonnyal. Sőt egy két mozzanata meg is lepett!
Te vagy az UNDORÍTÓ!
Szerintem!
Szerintem!

fatgirlsfriend