Nálam az alább közölt képeken lévő hölgyek, már túl vannak azon a határon, ami számomra elfogadhatő "zsírfelesleg". (ez most elég diplomatikus volt) Ha van valamennyi fölösleg az még nem baj, de azért a feszes idomokat jobban szeretem.
Ők viszont már bejönnek nekem. Rajtuk is van "cucc" bőven. Némelyiken bő 20 kiló is,de ezek a csajok még guszták a feleslegükkel,mert van a testüknek formája.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 10. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

hát igen ez a kép már kicsit rémisztő lehet némely emberek számára!!! többek közt az én számomra is, de ezzel nem ítélem el az ilyen telt hölgyeket, ezzel csak azt monddom hogy nekem már nem az eseteim
Ők már nem az eseteim.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 16:48

Törölt felhasználó (69371)

Sziasztok!! Az én észrevételem a kapcsolataim alapján, hogy a teltebb, ducibb hölgyek sokkal vérmesebbek, tűzesebbek, ódaadóbbak voltak, mint a sovány partnernőim!!!!!! Mellesleg szeretem ha egy nőn van mit fogni!!!!
Aki szeretne teltkarcsú nővel megismerkedni, válaszoljon nekem, mert én az vagyok.
Hát... egy bizonyos fok után már egyáltalán nem izgató... De inkább a nő legyen duci, mint a pasi...^^