Szerintem olyat vegyél föl,ami nem rejti el a testi adottságaidat. Mikor egy telt nő bő gatyában és lötyögő felsőben jelenik meg az gáz!!! Az távolról sem gusztustalan mikor kivehetők az idomaid. Csak az aránytalan,elhízott embereknél előnyös,ha teljesen elfedik a testüket.

nagyon helyes csaj, szépségét sok sovány csaj megirigyelhetné
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 20:27
Törölt felhasználó (20803)

Az az igazság,hogy igazad van! Egyszerűen butaság,hogy a telt,husi lányok nem szépek. A feleslegük csak nézőpont kérdése. Én nem tartom rajtuk feleslegesnek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 18:06

Törölt felhasználó (11024)

Nadine meg főleg maga a tökély! És gondolom / remélem mindenkinek ez a véleménye aki, az ő képeit megnézegeti!

Sziasztok!
Egyértelmű hogy a telt nők a legizgatóbbak!
Tudom hogy ez itt nem divat, de várom telt lányok-nők-asszonyok jelentkezését akinek bármilyen szexuális kívánságukat teljesíteném...
Ha akad érdeklődő, emailben képet tudok küldeni!
Budapestiek, Pest megyeiek legyenek lehetőleg!
Egyértelmű hogy a telt nők a legizgatóbbak!

Tudom hogy ez itt nem divat, de várom telt lányok-nők-asszonyok jelentkezését akinek bármilyen szexuális kívánságukat teljesíteném...
Ha akad érdeklődő, emailben képet tudok küldeni!
Budapestiek, Pest megyeiek legyenek lehetőleg!
nagyon sexy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nadine meg főleg maga a tökély! És gondolom / remélem mindenkinek ez a véleménye aki, az ő képeit megnézegeti!

Sziasztok! Bárki bármit is mobndd, én azt monddom hogy annál nincs izgatobb egy nőben mint amikor kicsit ducibb!!! Szerintem nagyon jooo és legalább érzed ha megfogod a lányt nem csak azt érzed h van vmi a két kezed között!!!
Nadine tényleg nagyon nagyon nagyon jó.

Ő az én egyik kedvencem!

Aki ezeket a csajokat nem tartja szexinek, annak javaslom a legközelebbi szemész felkeresését. Szuperek még ha valaki azt is mondja, hogy van rajtuk felesleg!
csini