Ez a hölgy pont a mai divat ellentéte. Szőrös a puncija,kissé lógnak a mellei és nagyon hájas a hasa. De szerintem izgató.

Ez a hölgy pont a mai divat ellentéte. Szőrös a puncija,kissé lógnak a mellei és nagyon hájas a hasa. De szerintem izgató.

Akkor szeretlek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 04. 27. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 15:56

Én valamikor vékony, izmos nő voltam. Most a kor előrehaladtával van némi feleslegem. Ez így természetes. A képen látható hölgynél, valamivel soványabb vagyok!
Én valamikor vékony, izmos nő voltam. Most a kor előrehaladtával van némi feleslegem. Ez így természetes. A képen látható hölgynél, valamivel soványabb vagyok!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden csak a pillanat kérdése. Hiszem, hogy egykis háj jotékony hatással van. Gondolj csak bele egy csontváz némi börbe csomagolva.
Számomra vonzó egy nő akkor is ha karcsú, és akkor is ha teltkarcsú!De inkább legyen MIT fogni rajta!
Örülök,hogy nagyon sokan így gondolják,mint én. Tévedés ne essék!! Nekem semmi bajom azokkal a nőkkel,akik alkatilag vékonyak. De azt ki nem állhatom,mikor a telt nőket is le akarja a világ fogyasztani. Ez aztán a globalizáció emberek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:25

Törölt felhasználó (43750)

a legjobbak azok a csajok akiken van mit fogni és a cerka nem böki át!! éljenek a molett hölgyek

a legjobbak azok a csajok akiken van mit fogni és a cerka nem böki át!! éljenek a molett hölgyek
Szerintem is sokkal izgatóbb,ha van "cucc" a csajon. Jó igaz van egy másik tábor,akik pont az ellenkezőjét mondják,ráadásul egészségügyi meg minden más indokokra is hivatkoznak. Elfogadom őketőket,de nem értek velük egyet. Undorítóan erőltetik a fittnessguruk is,hogy csak a sportos nő kívánatos stb.. Én észre sem veszek egy olyan nőt,aki a fittségével akar villogni. Sex közben totálisan felizgat,mikor belemarkolhatok a lány fenekébe vagy mikor megmorzsolhatom kicsit a húrkás pociját. Az ilyen típusú nő képes akkor is felizgatni,mikor egyáltalán nem a sex jár az eszemben. Nekem túl steril és izgalommentes a vékony női test. Amikor valami túl szabályossá válik az életemben,az már unalmas nekem. Mindennel így vagyok nem csak a női alakkal. A zsírpárnák a nőn izgalmasabbá teszik a sexet és valahogy jobban felpiszkál a tudat,hogy meglátszik a lányon,hogy eszik,sokat koptatta az Egyetemi padokat és ettől felszedte a kilóit stb... A naturaliznus izgatóbb,mint a műiesség. Szerintem.

azt én is javaslom, mielőtt átmennénk chat-elésbe
a témával kapcsolatos hozzászólások kerüljenek ide...például tapasztalatok, vélemények, ötletek, javaslatok stb...

a témával kapcsolatos hozzászólások kerüljenek ide...például tapasztalatok, vélemények, ötletek, javaslatok stb...
Köszi, nem. Majd én magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 20:13

Törölt felhasználó (9317)
VIP

LEFÉNYKÉPEZHETLEK?(FEJÉR MEGYE)
LEFÉNYKÉPEZHETLEK?(FEJÉR MEGYE)
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Még nincs. De szeretnék.

Azért néha, itt is láttok egyet-kettőt. De értelmes kapcsolatot nehéz kialakítani. De ez mér egy másik Fórum téma.

Kb, ilyen. Csak a melleim nagyobbak. Meg nincs mindig a hasamon ondó
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Fejér megye, szóval akkor el kell költöznöm