Fotó sehol sincs rólam...de most van, aki csorgathatja a nyálát
De kááár.... és emilben sem küldesz képet?
Hát...lehet, hogy egy ilyen oldalt látogatok, de én annál "prüdebb" vagyok, mint hogy ennyire lenge képek készüljenek rólam, mint az itt bemutatott dívákról....
Biztos nagyon sexi lehetsz. Megérzés.
Ma dolgom volt a nagyvilágban, de szomorú vagyok, mert kevés markolásznivaló testes lányt láttam. Nem figyeltem eléggé? Vagy csak elbújtak? Előjönni!
Biztos ők is otthon vannak és írják a dipl.munkájukat nem?
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 18:40
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma dolgom volt a nagyvilágban, de szomorú vagyok, mert kevés markolásznivaló testes lányt láttam. Nem figyeltem eléggé? Vagy csak elbújtak? Előjönni!
Írhatnánk együtt!!!
Menne vele a diplomaírás? Erősen kétséges..
Hát persze! Az olvasással kezdenénk. Ő olvasna. Én csak betűznék neki:))
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom nem a billentyűzettel....
Hát...kedvesem eddig még nem panaszkodott...
Fantázia kérdése
Jó nő lehetsz
Erről a nőről is lehetne írni egy koplett szakdolgozatot. Nem vág esetleg a témádba,vagy a szakirányodba?

(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 19:01

(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát persze! Az olvasással kezdenénk. Ő olvasna. Én csak betűznék neki:))
Műszaki területen vagyok érdekelt. Nem hinném, hogy volna valami köze a kettőnek. Bár a testhelyzetből ítélve a vibrátort igen nagy erőhatások terhelhetik. Esetleg kihajlásra méretezném, de ahhoz szükség volna a leányzó adataira.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 19:10
Erről a nőről is lehetne írni egy koplett szakdolgozatot. Nem vág esetleg a témádba,vagy a szakirányodba?

Látod,ő nagyon kézséges. Szakmailag felkészült. A méricskélés terhét is levette rólad.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 19:14
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Műszaki területen vagyok érdekelt. Nem hinném, hogy volna valami köze a kettőnek. Bár a testhelyzetből ítélve a vibrátort igen nagy erőhatások terhelhetik. Esetleg kihajlásra méretezném, de ahhoz szükség volna a leányzó adataira.

fatgirlsfriend

cityvillage
Lucy 3