elküldtem újra....
A múltkori macskások megjöttek, igaz?
Akkor ezek is ott lesznek!!!
Nem éppen a legstabilabb a primposta:-( (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 15:47
Akkor ezek is ott lesznek!!!
Nem éppen a legstabilabb a primposta:-( (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Hat nem jott semmi, szerintem nem is fog, nem elso lenne.:-///
Hat nem jott semmi, szerintem nem is fog, nem elso lenne.:-///
Aham:-)
Édes vagy!!!
Lengébb felszerelésben is szívesen néznélek!!!!
Édes vagy!!!
Lengébb felszerelésben is szívesen néznélek!!!!
Meg is nezted?
Nem egészen hasonló, de ment 3!
a kep mar elment, hasonlot varok vissza...
Nemsemmi... lengébbet kérek, ha van!!!!
Esetleg In Action:-)
Esetleg In Action:-)
Természetesebn!
Mlyet kérsz?
Merthogy pénteken már küldtünk egymásnak arckéőpet, de én egészben is szeretnélek látni, esetleg szexi képen is!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mlyet kérsz?
Merthogy pénteken már küldtünk egymásnak arckéőpet, de én egészben is szeretnélek látni, esetleg szexi képen is!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
es en kapok kepet?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, netalán küldjél:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:56

Szia, mondom, en 4est szeretnek - de kell egy rajtam kivuli duci holgyike is!
Kuldjek kepet netalan?
Kuldjek kepet netalan?
Szia, mondom, en 4est szeretnek - de kell egy rajtam kivuli duci holgyike is!
Kuldjek kepet netalan? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:53
Kuldjek kepet netalan? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Angyalka!
Egészalakos képed is van?
Ja én benne lennék a 3-asban, ha duci a Hölgy!!!
Ja én benne lennék a 3-asban, ha duci a Hölgy!!!
Szia Angyalka!
Ja én benne lennék a 3-asban, ha duci a Hölgy!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 15. hétfő 14:49
Ja én benne lennék a 3-asban, ha duci a Hölgy!!! (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Az nem baj, de szerintem nem jo ha az ember felteszi magat a netre. Miert kellene mindenkinek latnia?Aki erdemes ra kap kepet, aki nem annak meg mindegy:-)Kulonben meg itt foleg Rambika meg en fordulunk meg, a tobbi csajoka hallgat vagy nem is nez be ide.
Az nem baj, de szerintem nem jo ha az ember felteszi magat a netre. Miert kellene mindenkinek latnia?Aki erdemes ra kap kepet, aki nem annak meg mindegy:-)Kulonben meg itt foleg Rambika meg en fordulunk meg, a tobbi csajoka hallgat vagy nem is nez be ide.
ES tudod mi a legjobb kombinacio?Szoke ducilany, mert rendelkezik azzal a addotsaggal, hogy mindenki eszre vegye:-PNehez lenne amugy is lebujni a tomegben, :-DDD
Peeersze, hogy utana meg a pasi rank csorgassak jobbik esetben a nyalukat:-DDD
persze:)
Nekem azért nem ideálom ez a típus, mint fatgirlsfriend-nek de láttam már sok vonzó telt lányt...A testsúly nem akadálya annak, hogy valaki az ágyban izgatő legyen, legalábbis én így érzem. Sajnos még sosem volt szerencsém nálam szélesebbel hemperegni, úgyhogy még nem lehet kiforrott véleményem a témáról:)
amúgy én úgy értettem, hogy a "közhiedelem" szerint nem a természetes, hanem a festett szőkék a "szőkék":) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 17:18
Nekem azért nem ideálom ez a típus, mint fatgirlsfriend-nek de láttam már sok vonzó telt lányt...A testsúly nem akadálya annak, hogy valaki az ágyban izgatő legyen, legalábbis én így érzem. Sajnos még sosem volt szerencsém nálam szélesebbel hemperegni, úgyhogy még nem lehet kiforrott véleményem a témáról:)
amúgy én úgy értettem, hogy a "közhiedelem" szerint nem a természetes, hanem a festett szőkék a "szőkék":) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom mit irtam, de a te uzid ugy hangzik, mintha arra utalnal hogy nem minden szoke bugyuta, csak a festett. Ennyi...:-)Ezert kerdeztem ra.
Amugy a temahoz mi a velemenyed?Mar ha szabad kerdeznem:-D
Amugy a temahoz mi a velemenyed?Mar ha szabad kerdeznem:-D
Tudom, tudom, csak egy mellekes megjegyzes volt mintegy magyarazata keppen a nem tudom hany hozzaszolassal alabb levo iromanyomra.:-DNe tessek haragudni kerem szepen!:-P
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 22:22

Itt most ne szőkézzünk kérem. a telt nőkről van szó ezen a topicon

Itt most ne szőkézzünk kérem. a telt nőkről van szó ezen a topicon

Tudom mit irtam, de a te uzid ugy hangzik, mintha arra utalnal hogy nem minden szoke bugyuta, csak a festett. Ennyi...:-)Ezert kerdeztem ra.
Amugy a temahoz mi a velemenyed?Mar ha szabad kerdeznem:-D (Ez egy válasz trash123 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 17:07
Amugy a temahoz mi a velemenyed?Mar ha szabad kerdeznem:-D (Ez egy válasz trash123 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

te írtad:
kisangyalka #634| tegnap 18:52
Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a [...]
én írtam:
de csak a festett szőkék:)
kisangyalka #634| tegnap 18:52
Allitag a szoke nok meg hulyek. Igy nem lehet allitast alapozni hogy a [...]
én írtam:
de csak a festett szőkék:)