egyertelmü!
(Ez egy válasz budha stine üzenetére (2006. 05. 17. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
beszátok meg magatokaT én balogh gábor cicus vagyok
Nem szeretek durva lenni, mégis....
Szerinted ki nem szarja le a véleményed, sőt hovatovább az ízlésedet. Ha nem tetszenek a nem annyira vékony csajok, akkor ne barátkozz velük, ne nézegesd őket. De egy ilyen fórumon NE FEJTSD KI A NEGATÍV VÉLEMÉNYED. Egyébként ha tényle g van akármilyen barátnőd, szeresd azt, még ha 48 kg is. Ritka jó lélek lehet... (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 19:30
Szerinted ki nem szarja le a véleményed, sőt hovatovább az ízlésedet. Ha nem tetszenek a nem annyira vékony csajok, akkor ne barátkozz velük, ne nézegesd őket. De egy ilyen fórumon NE FEJTSD KI A NEGATÍV VÉLEMÉNYED. Egyébként ha tényle g van akármilyen barátnőd, szeresd azt, még ha 48 kg is. Ritka jó lélek lehet... (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Hááát
Ne haragudjatok de ebben semmi szexis nincs. Úgy néz ki mint egy tehén. Én sem szeretem a csontváz csajokat, nem azt mondom. A csinos, formás nők jönnek be inkább. Az jó ha van mit fogni rajta, de csak ott hol kell, a hasa ne legyen hurkás, és a lába se legyen olyan mint egy hídpillér. Én a kis aranyos csajokat szeretem. A mostani szerelmem is 163 cm magas és kb. 48 kg. Nekem nem jönnek be a hájas lányok.
Ne haragudjatok de ebben semmi szexis nincs. Úgy néz ki mint egy tehén. Én sem szeretem a csontváz csajokat, nem azt mondom. A csinos, formás nők jönnek be inkább. Az jó ha van mit fogni rajta, de csak ott hol kell, a hasa ne legyen hurkás, és a lába se legyen olyan mint egy hídpillér. Én a kis aranyos csajokat szeretem. A mostani szerelmem is 163 cm magas és kb. 48 kg. Nekem nem jönnek be a hájas lányok.
Meg kihagytak a vizilovat. Az meg nem volt. Nem tudom, elefant mar volt?Hat hiaba, szegenyes a repertoar....Nincs egy originalis ember, aki ha sertegetni akarna ki is talalna mar valami ujat
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 05. 17. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 18:36

szép!! már a negyedik állat amire hasonlitunk.mi jön még?! ha nem tetszik azt szépen is meglehet fogalmazni,hogy tudomásul vegyük és ne legyen sértő,kérlek.Még esetleg egy bunko parasztgyereknek hiszünk a szomszéd tanyárol.
szép!! már a negyedik állat amire hasonlitunk.mi jön még?! ha nem tetszik azt szépen is meglehet fogalmazni,hogy tudomásul vegyük és ne legyen sértő,kérlek.Még esetleg egy bunko parasztgyereknek hiszünk a szomszéd tanyárol.
Mondd, te gondolkodol is mikor megszolalsz vagy csak omlik hulyeseg.Honnan tudod megmondani ki hany kilo?Sex elott merlegre (sorry, akkor stilusosan mazsara)allitod,es ha 75kg-n felul van elkuldod?
Egyebkent a noi nem kozott sertes tipusu nincs, roszul vagy informalva, meg mar kitalalhattal volna valami eredetibb sertest is.
Nikuc, te meg ne vihogj, mert szomoru hogy egyes emberek ennyire unitelligensek, hogy egy egyszeru kerdesre is csak sertesre tudnak valaszolni.
Egyebkent a noi nem kozott sertes tipusu nincs, roszul vagy informalva, meg mar kitalalhattal volna valami eredetibb sertest is.
Nikuc, te meg ne vihogj, mert szomoru hogy egyes emberek ennyire unitelligensek, hogy egy egyszeru kerdesre is csak sertesre tudnak valaszolni.
Ha nem kell, hát nem kell. Ki mondta, hogy kelljen? Semmi sem kötelező...De nem is adnák oda magukat neked, az biztos
Túró!

Túró!

akkor nem kell nézni...ki van írva a topic címébe is: háj
na báj!
na báj!
Nyam-nyam
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 17. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

pedig odaadnám...
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet hogy kernem, de szerintem nem lehetne...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre... melózol? vagy otthon vagy?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Azert megiscsak bejutottal...