Majd akkor gyakorlom a jogaimat,hogyha a topic gazdája itthon lesz,végignézi,és úgy dönt,hogy nem kellenek ide ezek a hsz-ek.
Gondoltam már én is törlésre,de majd ő eldönti,mi kell ide neki és mi nem.
Gondoltam már én is törlésre,de majd ő eldönti,mi kell ide neki és mi nem.
Helyesen mondtad....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 04:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (51780)
Felhívnám a kedves pasik figyelmét,hogy a PÁRNÁS 1000x kényelmesebb mint a FAPADOS !!!!! :)
gratula Tuzangel
Felhívnám a kedves pasik figyelmét,hogy a PÁRNÁS 1000x kényelmesebb mint a FAPADOS !!!!! :)
Szia!!
Ne hagyd magad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 20:11
Ne hagyd magad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
Szerintem te egy nagyon gátlásos emberke lehetsz és a hsz-eid alapvetőleg nem pont a témába illenek! Te magát az exhibicionizmust szólod le, talán túl vallásos vagy ehhez az oldalhoz!
Igenis, az a nő, aki szereti a testét és gátlástalanul meg tudja élni a szex minden pillanatát, az vonzó lehet egy férfi számára!
Persze, nem minden férfi számára és pont!!!!
UI: egy vallásos ember is könnyen kerülhet a POkolba, de ha netán ott találkoznánk, akkor engem ne akarj megnevelni!
Igenis, az a nő, aki szereti a testét és gátlástalanul meg tudja élni a szex minden pillanatát, az vonzó lehet egy férfi számára!
UI: egy vallásos ember is könnyen kerülhet a POkolba, de ha netán ott találkoznánk, akkor engem ne akarj megnevelni!
Ne haragudj de el sem kellett volna kezdened..Becsmérled azt ami neked nem tetszik...Ha nem tetszik miért szóltál a témához?Szabad véleménynyilvánitás?Ok..De a sértegetés is bün valamilyen szinten..És te most sértegeted a Telt Nőket...
Nem szép dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 23:49
Nem szép dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Ha meg valaki valamit akar, ne it, hanem ha kel msn-címem szívesen odaadom, tényleg nem akarom itt folytatni.
Ha meg valaki valamit akar, ne it, hanem ha kel msn-címem szívesen odaadom, tényleg nem akarom itt folytatni.
A főbűnöknek, meg örülök, hogy utána néztél, de azt is keresd ki, köszi, hogy mi tartozik bele, mert öreg abban nagyon el vagy tévedve...Hiúság az eszmefuttatásomra.Ha te mondod. Benedek...
Aki meg dagadt, az ne vegye a szívére amit írtam. Belül biztos szép stb. Pff:D
Te meg eperkelyhecske egy dagadt nő ,lehetsz, ha ennyire szíven üt a dolog. Nagyom messze áll tőlema gátlásosság, és a mély vallásosság is. A hsz-eim nem a témához, hanem a atáma mentén vannak. Értelmezd először ,majd utána. Nem akarlak megnevelni, de gondolom te a teljes hozzászólásomat személyes sértésnek vetted. Aminek nem vagyok kiváncsi az okára...Nem másoknak tetszelgem, csak elmondtam a véleményem. Ha nem tetszik, akkor most hova kakiljak? Mások előtt? Akkor hol? Privát keresselek fel? A témát részemről lezárom. A dagadt nő csesznye.A kövérség betegség. Akinek ez tetszik aberrált, vagy hülye. Szép a formás, vagy csak dundi lány. Aki szép, az mutogassa magát. Aki meg hülye ...
Jó az ha van egy kis úszógumi... :)
Szerintem zárjuk le ezt a vitát! Mindenki azzal érezze jól magát, aki neki a legjobban tetszik és akinek ő is tetszik, kilótól függetlenül!!!
Szerintem te egy nagyon gátlásos emberke lehetsz és a hsz-eid alapvetőleg nem pont a témába illenek! Te magát az exhibicionizmust szólod le, talán túl vallásos vagy ehhez az oldalhoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 14:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Röviden én is erről beszélek:D Ott a pont:D
Szép fenekek, de több is látszódhatna belőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 19:27
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
Szebbnél szebb popsikat linkelek be nektek fiúk,és semmi reakció
ejj-ejj.
Házigazda meg füvetnyír tán,vagy merrefelé kóvályog?
ejj-ejj.Házigazda meg füvetnyír tán,vagy merrefelé kóvályog?
Restség, hiúság, harag, bujaság. Én ezeket nap mint nap elkövetem.
Szebbnél szebb popsikat linkelek be nektek fiúk,és semmi reakció
ejj-ejj.
Házigazda meg füvetnyír tán,vagy merrefelé kóvályog?
ejj-ejj.Házigazda meg füvetnyír tán,vagy merrefelé kóvályog?
A hét főbűn: torkosság, fösvénység, restség, hiúság, bujaság, irigység, harag (ha nem tévedek). Az eszefuttatásod a hiúság fogalmát kimeríti. Szép kis előadással tetszelegsz itt sokak előtt, nyilván saját magad örömére. Sajnos erre sincsen feloldozás.
Találkozunk a pokolban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 13:46
Találkozunk a pokolban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
És csak gondolj bele. Én csak mondtam, hogy elzárnám előlük a levegő, nem gondoltam komolyan. Nme tudnék embert ölni, soha, főleg nem ilyenért. Mindenki megérdemli az életet. De amit a főbűnökről mondtam, az tényleg úgy van. Márpedig az katolikus egyház a hét főbűnre nem ismer feloldozást. Egyenesen a pokolba küldi azokat,akik ezek szerint éltek. Mégis engem nevezel gyűlölködőnek, és az egyházat veszed be, azoknak a nézeteknek a vélelme alá, hogy elfogadni kell teljes valójában, nem pedig elítélni, megváltoztatni. Érdekes azért, hogy mégis melyikben lehet nagyobb gyűlölet:D Bennem, vagy az olyan egyházban aki nem fogadja el a tőre eltérő nézeteket, és nem enged lelki kiteljesedést más egyházak hívőinek. Hm:D

Röviden én is erről beszélek:D Ott a pont:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 14:01
Törölt felhasználó (42373)
az eredeti fórumtémához: az igazság valahol középen van. tarmészetesen ízlés dolga, de nem hinném hogy bárki is nagyon örülne 1 2 kalóriás angyalnak :D , persze a tankrombolók sem az igaziak :S a legjobb kompromisszum, hogy lehessen fogni, simogatni az asszonyon azért valamit, de át is lehessen érni;)

fatgirlsfriend