Sziasztok! Egyre jobban tetszenek ezek a képek, főleg, hogy nem csak magukat a lányokat látom. Izgatóak nagyon! Remélem lesznek még!!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 30. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen..Meséld csak el neki,hogy volt valaki aki az álmait adta fel érted.Volt valaki aki bármit megtett volna érted...és te nem értékelted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:17
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

CSak megjött a topic gazdija
Hiányoltalak már rendesen..Csak szólj,mi nem tetszik,és máááár itt sincsenek a hszek
Remélem jól érezted magad a hétvégén...majd írj,nekem is lesz mesélnivalóm
puszil: free

Hiányoltalak már rendesen..Csak szólj,mi nem tetszik,és máááár itt sincsenek a hszek

puszil: free
CSak megjött a topic gazdija
puszil: free (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 21:35

puszil: free (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estét kívánok mindenkinek! Igazán nincs időm most belemerülni a fórumozásba,csak egy rövid kis időre néztem itt körül. Hát igen a kövérség betegség. Azonban én úgyhiszem nem elhízott beteg lányok képeit szoktam felrakni.Ezek csak esztétikusan túlsúlyos leányzók. És aberráltnak sem tartom magam. Egyébiránt mindent aberrációnak lehentne beállítani,ami az átlagostól eltérő sexuális preferencia. Csak jobb ha értelmezzük egy picit magát az "átlagos" szót is. Mit is jelent? Veszünk egy mintát és megkeressük a számtani középértékét. A hülye és az okos számtani közepe a félművelt. Tehát attól,hogy valami nem átlagos még nem jelenti azt,hogy abberrációról van szó. Egy tudós az aberrált? Pedíg aztán ő eltér az átlagostól. Az átlag nem egyenlő a legszebbel, a legjobbal,csak egyfajta kompromisszumos optimumpont jelent. A Trabant és a F2006 számtani középértéke egy 400 lóerős BMW M5-ös. M.Schumacher ezekszerint aberrált,mert nem egy átlagos autóban szeretné a drága jó Alonsó öcsémet utólérni? Remélem tudtam egy picit segíteni.

én is szeretlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 21:34

VIP
Admin

Attól még az agyamra mehetsz

Szép jó estét kívánok mindenkinek! Igazán nincs időm most belemerülni a fórumozásba,csak egy rövid kis időre néztem itt körül. Hát igen a kövérség betegség. Azonban én úgyhiszem nem elhízott beteg lányok képeit szoktam felrakni.Ezek csak esztétikusan túlsúlyos leányzók. És aberráltnak sem tartom magam. Egyébiránt mindent aberrációnak lehentne beállítani,ami az átlagostól eltérő sexuális preferencia. Csak jobb ha értelmezzük egy picit magát az "átlagos" szót is. Mit is jelent? Veszünk egy mintát és megkeressük a számtani középértékét. A hülye és az okos számtani közepe a félművelt. Tehát attól,hogy valami nem átlagos még nem jelenti azt,hogy abberrációról van szó. Egy tudós az aberrált? Pedíg aztán ő eltér az átlagostól. Az átlag nem egyenlő a legszebbel, a legjobbal,csak egyfajta kompromisszumos optimumpont jelent. A Trabant és a F2006 számtani középértéke egy 400 lóerős BMW M5-ös. M.Schumacher ezekszerint aberrált,mert nem egy átlagos autóban szeretné a drága jó Alonsó öcsémet utólérni? Remélem tudtam egy picit segíteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 23:46

Törölt felhasználó (38040)

Te meg eperkelyhecske egy dagadt nő ,lehetsz, ha ennyire szíven üt a dolog. Nagyom messze áll tőlema gátlásosság, és a mély vallásosság is. A hsz-eim nem a témához, hanem a atáma mentén vannak. Értelmezd először ,majd utána. Nem akarlak megnevelni, de gondolom te a teljes hozzászólásomat személyes sértésnek vetted. Aminek nem vagyok kiváncsi az okára...Nem másoknak tetszelgem, csak elmondtam a véleményem. Ha nem tetszik, akkor most hova kakiljak? Mások előtt? Akkor hol? Privát keresselek fel? A témát részemről lezárom. A dagadt nő csesznye.A kövérség betegség. Akinek ez tetszik aberrált, vagy hülye. Szép a formás, vagy csak dundi lány. Aki szép, az mutogassa magát. Aki meg hülye ...
Attól még az agyamra mehetsz
(Ez egy válasz DAGI0 üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

há most mé? csak válaszoltam a feltett kérdésre
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 21:27

VIP
Admin

Az agyamra mész néha..
De azért szeretlek áááááám..

Az agyamra mész néha..
De azért szeretlek áááááám..
(Ez egy válasz DAGI0 üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz DAGI0 üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
a topic, ciméből nem ez tünz ki, én csak a kérdésre válaszoltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 21:05

VIP
Admin

Akkó sicc innen.ez a topic azon emberek gyűjtőhelye,akik szeretik,vagy legalábbis elfogadják...:))
Akkó sicc innen.ez a topic azon emberek gyűjtőhelye,akik szeretik,vagy legalábbis elfogadják...:))
(Ez egy válasz DAGI0 üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nem izgató,na
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 19:25

VIP
Admin