sziasztok szerintem izgató az én barátnöm is egy kicsit telt ö 172cm magas és 70kg

Ő tetszik nekem :-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem pedig te tetszel
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ő gépelhetne nekem! Egy kis segítség elkelne a monitor előtt
(De a képernyővédőt kölcsön adhatná, már fáj a szemem).
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Dundi csajok is szépek és izgatóak, de "kényelmesebb" egy vékonyabb lány! Mivel nem mindnekinek alkarnyi a bohóc, így a fölösleg popsi comb tájékon tud akadály is lenni.
Ez most csak amolyan technikai megjegyzés, nem a telt lányok leszólása. (Most hétvégénis jót szexeltem egykori barátnőmmel aki 90kg körüli a maga alig 170 centijéhez. És jó volt, de a kis ágyikón, meg a csupán "csak" átlagos méretemhez jobban "feküdt" volna egy vékonyabb lány.)
Ez most csak amolyan technikai megjegyzés, nem a telt lányok leszólása. (Most hétvégénis jót szexeltem egykori barátnőmmel aki 90kg körüli a maga alig 170 centijéhez. És jó volt, de a kis ágyikón, meg a csupán "csak" átlagos méretemhez jobban "feküdt" volna egy vékonyabb lány.)

Szervusz fraktalok! Hogy állsz a diplomaírással?

Na ő gépelhetne nekem! Egy kis segítség elkelne a monitor előtt
(De a képernyővédőt kölcsön adhatná, már fáj a szemem).