Én nem szeretem a deszkákat.Imádom ha egy nőnek nagy popsija van!
Bocs, nem tudok várni, bizonyára már nem vagy itt, majd legfeljebb este visszanézek! Szia.

Van, nekem is jobb lenne az, mert emilezni lusta vagyok, bizonyára észrevetted már:-)
De most csak keveset tudnék, mert ma jóformán nem csináltam semmit a főzésen, porszívózáson, mosáson...na meg a ......DDDDD kívül:-)/gép és házimunka közt ingázok:-)/
Mondd a címet!
De most csak keveset tudnék, mert ma jóformán nem csináltam semmit a főzésen, porszívózáson, mosáson...na meg a ......DDDDD kívül:-)/gép és házimunka közt ingázok:-)/
Mondd a címet!
Nauci! ÉLEK! köszi a drukkolást!

Ez így van...
Te melyik kategóriát gazdagítod?
Gizda, duci, dagi?
Fot? (Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 16. péntek 13:16
Te melyik kategóriát gazdagítod?
Gizda, duci, dagi?
Fot? (Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

én már több olyan pasival tlálkoztam aki kifejezetten utálta a deszkákat!és jó pasik voltak!
Ez így igaz! Te melyik kategóriába tartozol?
(Ez egy válasz csupaszpunci üzenetére (2006. 06. 16. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 16. péntek 13:16

én már több olyan pasival tlálkoztam aki kifejezetten utálta a deszkákat!és jó pasik voltak!
Szia!
Rólad lehet látni valahol a neten képet?
Rólad lehet látni valahol a neten képet?
Hát...igen...itt egy fodor...ott egy bodor...nem az a kimondottan anorexiás típus....

Na az azért túlzás, hogy keresgetem....mégis csak én vagyok a nő...és akármennyire is felgyorsult a világ, ebben a tekintetben én még mindig azt vallom, hogy a férfi dolga a kezdeményezés....próbálok nyitott szemmel járni....de lehet, hogy még sem ártana azt a fránya szemüvegem is használni...

Hooo! Kosz.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)