úgy legyen:))
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 02. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 23:41

Nezzuk pozitivan, remelhetoleg a pasik most husos csajokat lesnek valahol a nyaralason,es amikor felbukkan mindenki, elmondjak elmenyeiket:-)
Nezzuk pozitivan, remelhetoleg a pasik most husos csajokat lesnek valahol a nyaralason,es amikor felbukkan mindenki, elmondjak elmenyeiket:-)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 02. szerda 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 22:43

na,írok valamit mielőtt kihal a topic.látszik,hogy nincs itt a főnök a képekkel
na,írok valamit mielőtt kihal a topic.látszik,hogy nincs itt a főnök a képekkel
Naná!
Nem ismered a régi viccet?
A kövér nő azért jó, mert annyi p_nát hajtogatsz rá amennyit akarsz... :) (Ez egy válasz clubcolorado üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 22:55
Nem ismered a régi viccet?
A kövér nő azért jó, mert annyi p_nát hajtogatsz rá amennyit akarsz... :) (Ez egy válasz clubcolorado üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

A haverom volt már duci csajjal és ő esküszik rá hogy annál jobb nincsen. ennyi.
A haverom volt már duci csajjal és ő esküszik rá hogy annál jobb nincsen. ennyi.
Jah. Lehet hogy igaza van a haveromnak
Ez jó ötletnek tűnik. Holnap megyek is bulizni és mindenképpen megfogom játszani a dolgot.
Lett volna már alkalmam duci lánnyal, de valahogy engem nem vonz. Le nem szólom őket mert inkább megtartom magamnak a véleményemet.
Van a szomszédban két házzal odébb 3 duci csaj, testvérek. Haddnemondjam, hogyan néznek ki. Legalább adnának magukra. A haverom meg aztmondja hogy addig szólom le a duci csajokat amíg egyel le nem fekszek. Hát nemtudom. Ahhoz nagyon részegnek kell lennem. De annyit meg nemszoktam inni.
Csak hetyegni akarnak velünk.
sziasztok szerintem is izgato ha van lányokon háj az én feleségem 24-éves 172cm magas és 73kg szerintem jo
OK, csak a jeleket ezek szerint félreértettem... engem is csak a nők érdekelnek:-)
Rambika milyen?
Rambika milyen?
Te fiú, vagy lány vagy?
és milyen? fotó?
és milyen? fotó?
kisangyalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te miről beszélsz? Ezeknek az egyenízlésű macskajancsi kisfiúknak nincs ízlésük! Nehogy már elkeseredj a kiálló nöi borda imádatuktól!!!!!! Nem mérvadó a véleményük. Globális és unalmas a soványságkultusz. Egyéniségtelen embereknek való! Sosem tudna elcsábítani engem egy sovány nő!!
Ígérem keresek még róla,ha ő olyan tuti

Nagy test nagy élveszet!!!!
Jelenlegi páromig csak "normál " alkatu lányokkal voltam. a jelenlegit teltnek nevezhetjük, de nagyon szeretem és nagyon jo vele a szex! nagyon élvezi ! én is!)))
Mostanában a duci csajokat jobban megbámulom!
Éljenek a telt, duci csajok!
Mostanában a duci csajokat jobban megbámulom!
Éljenek a telt, duci csajok!
bikáját (bocsi)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 07. 20. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 20. csütörtök 12:06

Legalább meg lettél rendesen dugva, vagy kinyalt valamelyik is annyira, hogy "leszakadjon a híd és csillagokat láss"???
Mert ha nem, akkor semmit nem ér jobbra balra fűvel fával kefélni, mert csak egy ócska kis ribanc lesz belőlled, ezekből a csicskákból (akiknek persze jó teste van) meg falubikályát csinálsz...
Mert ha nem, akkor semmit nem ér jobbra balra fűvel fával kefélni, mert csak egy ócska kis ribanc lesz belőlled, ezekből a csicskákból (akiknek persze jó teste van) meg falubikályát csinálsz...

Legalább meg lettél rendesen dugva, vagy kinyalt valamelyik is annyira, hogy "leszakadjon a híd és csillagokat láss"???