Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 181 182 183 184 185 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1457   2006. 08. 21. hétfő 18:55
maxijoe maxijoe

#1456   2006. 08. 21. hétfő 12:31
Valaki aki vad Valaki aki vad
Gyönyörű képeket töltöttél fel...nyami vagy!
Isteni a ciciskuki is...csak kár, hogy nem az enyém!!!!
A hétvégi fotózáson készültek?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 21:25
Na, technikai gondok megoldva.
Pontosan, felvesszuk a harcot. Es ha az embernek van egy kis humererzeke, es sarmja, ugyis leveszi az embereket a labarol:-)
#1455   2006. 08. 20. vasárnap 22:02
X Törölt felhasználó (56068) VIP
Ezzel a pár soroddal majdnem én is közelkerülök az izgalmi állapot elsö jeleihez, emelkedik az irósztal:))beszéljünk
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 20. vasárnap 06:49
Hát, hidd el azt azért én is imádom kiélvezni, amikor engem kényeztetnek éppen! S ahogy észre vettem magamon mondhatni, hogy nagyon is érzékenyek a melleim s nem ritka, amikor elég, ha csak még a melleimmel játszadoznak és már rám tör az orgazmus. Egyszóval: imádom a melleimet s szerencsémre ezzel nem csak én vagyok így!
#1454   2006. 08. 20. vasárnap 20:59
Mr.Enigma Mr.Enigma
Mondta Garfield és visszafordult a Lasagne-jához. :)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 08. 18. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 09:54
nem mi vagyunk kövérek, hanem a többiek túl soványak!! wave
#1453   2006. 08. 20. vasárnap 06:49
Sandi Sandi
Hát, hidd el azt azért én is imádom kiélvezni, amikor engem kényeztetnek éppen! S ahogy észre vettem magamon mondhatni, hogy nagyon is érzékenyek a melleim s nem ritka, amikor elég, ha csak még a melleimmel játszadoznak és már rám tör az orgazmus. Egyszóval: imádom a melleimet s szerencsémre ezzel nem csak én vagyok így!
#1452   2006. 08. 20. vasárnap 00:41
X Törölt felhasználó (56068) VIP
Mintha fejembe látnál ezek igy sorba mennyei boldogság.Én maximálissan támogatlak harcodba de felesleges dolog mivel nagyon sok férfi és nem ifju titán rajonganak értetek,mert ök tudják milyen csodás telt igazi melleket és gömbölyded formákat csokokkal és minden jóval kényeztetni.
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 22:10
A kerek formákárt! A kicsit meglógott, de annál teltebb mellekért és persze nem utolsó sorban a megmarkolható, izgató duci seggekért!
Csak ennyi!
#1451   2006. 08. 19. szombat 23:12
Worff Worff
csupa gyönyörűség, szeretem mindet
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 22:10
A kerek formákárt! A kicsit meglógott, de annál teltebb mellekért és persze nem utolsó sorban a megmarkolható, izgató duci seggekért!
Csak ennyi!
#1450   2006. 08. 19. szombat 22:10
Sandi Sandi
Csak ennyi!
#1449   2006. 08. 19. szombat 21:57
Worff Worff
miért is akarsz harcolni?
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 21:22
Ennek igazán örülök kisangyal, vagyis most puncika!
Akkor már ketten vagyunk és felvesszük mindenkivel a harcot, aki az utunkba áll! Ugye?
#1448   2006. 08. 19. szombat 21:36
Sandi Sandi
Ez gy is van!
Hisz nekünk elég csak egy mellbedobást véghezvinni és már a lábunknál is hevernek az éhes pasik!
#1447   2006. 08. 19. szombat 21:25
kisangyalka kisangyalka
Na, technikai gondok megoldva.
Pontosan, felvesszuk a harcot. Es ha az embernek van egy kis humererzeke, es sarmja, ugyis leveszi az embereket a labarol:-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 21:22
Akkor már ketten vagyunk és felvesszük mindenkivel a harcot, aki az utunkba áll! Ugye?
#1446   2006. 08. 19. szombat 21:22
Sandi Sandi
#1445   2006. 08. 19. szombat 21:14
puncika puncika
Kisangyalka vagyok, csak most nem a sajat gepemen vagyok egy hetig ezen meg nemtudom a jelszavamat, igy most errol irok. Remelem ezert nem tilt le valami admin, mert nem manipulalok semmivel, csak gond van a jelszavammal. Ha meglesz megint a regin irok!!!
Na szoval, hat nincs bennem amugy szomorusag, olyan ertelemben ahogy te lathattad, csak annyi hogy megvan a sajat tapasztalatom, es azert nem mindig minden pillanat szep. Persze tetszem a paromnak, meg minden. De mondom, a noi egomnak neha jot tenne ha kapnek visszajelzest mastol is:-)
Most per pill egesz jol vagyok - itt a parom:-)))Szoval no problem. Csak szeretem jartatni duciugyben a szamat mert asszem eleg sok mindent megeltem mar ilyen szempontbol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 18. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068) VIP
2006. 08. 18. péntek 23:51
Nekem tetszenek a képeid .
De igen nagy szomoruság és bánat tükrözödik az irásaid bol.Pedig irtad van párod aki oda van érted más meg ugysemszámit angyalka :).
#1444   2006. 08. 19. szombat 16:03
MmePrune MmePrune
ez tényleg így van. nagyon nehéz tudatosítani magunkban, hogy értékesek vagyunk mi is. nekem annyiból jó, hogy az összes barátnőm férje és a férfiismerősöm nagyon kedvel, mert kedves, aranyos és okos vagyok :)na, de komolyan! nem néznek meg az utcán, nem fordul utánam az összes pasi, és persze nem kapok visszautasíthatatlan ajánlatokat, de szeretnek velem beszélgetni, szeretnek velem bulizni, mert intelligens vagyok, jókedvű, szórakoztató. ez pedig azért van, mert nekem meg kell "küzdenem" a szimpátiáért, és a rokonszenvért, hiszen azt nem a külsőmmel szerzem meg.
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 11:34
Tudod robix, nem is lehet nagyon csodálkozni kisangyal bánatán, vel azért nem fenékig tejfel az életünk ám! Nem úgy van, mint a deszka lányok, akik felfújassák a melleiket és csillognak-villognak a strandon az utcán meg mindenhol, ahol megjelennek.
Nálunk azért elég nehéz és nagyon sokáig tart, míg elérjük azt a önbizalom szintet, mert ez az alapja minennek, hogy vére felvegyünk kicsit kihívóbb rucit, vagy éppen elmenjünk buliba. S ilyenkor egyetlen beszólás vagy bármiféle rossz impulzus, nem hogy rommá dönti azt a kis önbizalom várat, amit hosszú ideje épitgettünk, hanem inkábúgy mondanám, hogy még a vár alapjait is lebontotta!
Ez így van sajnos! Pedig mit nem adnánk érte, ha csak csupa olyan pasi közt, mint Ti, akik odavanak és imádnak minket, ducibb lányokat!!!
#1443   2006. 08. 19. szombat 14:52
maxijoe maxijoe
#1442   2006. 08. 19. szombat 14:47
X Törölt felhasználó (368273) VIP
Te az vagy, akire gondolok?:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 19. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (45466)
2006. 08. 19. szombat 13:09
Eperkelyhecske !!! én imádlak :) a többi, ilyen husos kiadásban is:)
#1441   2006. 08. 19. szombat 13:09
X Törölt felhasználó (45466)
Eperkelyhecske !!! én imádlak :) a többi, ilyen husos kiadásban is:)
#1440   2006. 08. 19. szombat 12:14
Most olvastam csak el tüzetesebben a hsz-ed! Ez roppant érdekes, amit írsz.....
Én meg pont az ellenkezőjéről hallottam: hogy mi szűkebbek vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)
2006. 08. 17. csütörtök 22:50
Előljáróban annyi , hogy én imádom a húsosabb nőket főleg ha nagy mell is társul hozzá. Hozzád azért inkább fiatalok jelentkeznek , mert van egy tévhit , hogy a kövérebb nők tágabbak is lenn.Na a fiatalok akik még nem voltak ilyennel ki akarják próbálni , hogy igaz-e ez az állítás.Ami persze nem igaz de ők egymás közt így okoskodnak.Ezt már több fiatal is mondta, ezért gondolom én.Tehát a kiváncsiság hajtja őket, aztán van amelyiknek bejön és van aki megy a deszka csajokhoz.
#1439   2006. 08. 19. szombat 12:06
Én nem szenvedek önbizalomhiányban és nem érdekel az sem, mi a divat, abban vagyok, amiben jól érzem magam. De cseppet sem érdekel, hogy nem néznek meg a férfiak az utcán...Azt manapság már ki kell provokálnia egy nőnek, ahhoz pedig nincs kedvem!
Szoktam nézni az embereket és hát senki sem foglalkozik a másikkal, ha csak nem egy feltűnő jelenség és nem villan ki esetleg valamilye a ruhájából. Tehát szerintem ez nem testsúly kérdése.
Hidd el Sandi, hogy sok sportos pasi is van, akik imádnak minket, persze közülünk sem mindegyikünk tetszik nekik, ami teljesen normális dolog!
#1438   2006. 08. 19. szombat 11:34
Sandi Sandi
Tudod robix, nem is lehet nagyon csodálkozni kisangyal bánatán, vel azért nem fenékig tejfel az életünk ám! Nem úgy van, mint a deszka lányok, akik felfújassák a melleiket és csillognak-villognak a strandon az utcán meg mindenhol, ahol megjelennek.
Nálunk azért elég nehéz és nagyon sokáig tart, míg elérjük azt a önbizalom szintet, mert ez az alapja minennek, hogy vére felvegyünk kicsit kihívóbb rucit, vagy éppen elmenjünk buliba. S ilyenkor egyetlen beszólás vagy bármiféle rossz impulzus, nem hogy rommá dönti azt a kis önbizalom várat, amit hosszú ideje épitgettünk, hanem inkábúgy mondanám, hogy még a vár alapjait is lebontotta!
Ez így van sajnos! Pedig mit nem adnánk érte, ha csak csupa olyan pasi közt, mint Ti, akik odavanak és imádnak minket, ducibb lányokat!!!

... 181 182 183 184 185 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!