amikor beillesztettem a képet, akkor még egy jó kis husos punci volt.de ami volt, elmult.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 19:34

Törölt felhasználó (24620)

te, miféle kép ez?!
bemásolom a címmezőbe a linkjét és a miniszterlenöki hivatal (WTF? (MAF?)) oldala jön be.
bemásolom a címmezőbe a linkjét és a miniszterlenöki hivatal (WTF? (MAF?)) oldala jön be.
te, miféle kép ez?!
bemásolom a címmezőbe a linkjét és a miniszterlenöki hivatal (WTF? (MAF?)) oldala jön be. (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
bemásolom a címmezőbe a linkjét és a miniszterlenöki hivatal (WTF? (MAF?)) oldala jön be. (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
És mi az akadálya?
sziasztok szerintem is izagato ha van a lányokon háj a feleségem is egy kicsit telet de nagyon jo szerintem igy szuper 172cm magas és 70kg
És lássuk be, sokan értenek a tálaláshoz :)
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:26

Sziasztok!
Én úgy gondolom,hogy nem az a fontos hogy egy nő hány kiló,hanem az hogy ezt hogyan tálalja.Egy molett nő is lehet guszta,csinos ha ad magára. Szerintem ez az ami fontos!
Én úgy gondolom,hogy nem az a fontos hogy egy nő hány kiló,hanem az hogy ezt hogyan tálalja.Egy molett nő is lehet guszta,csinos ha ad magára. Szerintem ez az ami fontos!
Sziasztok!

no igen, de én csak 50-56 kiló közt mozgok, az azért még eléggé rendben van nem? (mármint a másfélszeresem) :)
Mondjuk stimmt, hogy alacsony volt a leány, tehát csakugyan volt rajta mit.. :) De ruháit olyan nagyszerűen választotta meg, hogy egyáltalán nem tudtam rá azt mondani, hogy kövér. Viszont a vonzó igen csak illett rá. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 01:45
Mondjuk stimmt, hogy alacsony volt a leány, tehát csakugyan volt rajta mit.. :) De ruháit olyan nagyszerűen választotta meg, hogy egyáltalán nem tudtam rá azt mondani, hogy kövér. Viszont a vonzó igen csak illett rá. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)

hat nemtom willy, en ezzel ugy vagyok, hogy a nö ne nyomja a masfelszeresemet-sztem az a nö, aki 180kilo mar nem vonzo,inkabb dagadt!
Nos ez érdekes kérdés.. Én pl szeretem a husis nőket. Valahogy a vékony csajok soha nem fogtak túlzottan meg. A kicsit vsakosabb, cicis, popsis csajok sokkal inkább..Én szeretem.
hat nemtom willy, en ezzel ugy vagyok, hogy a nö ne nyomja a masfelszeresemet-sztem az a nö, aki 180kilo mar nem vonzo,inkabb dagadt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 23:24
Törölt felhasználó (24620)

Nekem volt egy osztálytársnőm, aki csupa-csupa báj, és nemutolsósorban háj is volt :)
talán a másfélszeresemet nyomta. De annnyira szerettem... :)
talán a másfélszeresemet nyomta. De annnyira szerettem... :)
Nekem volt egy osztálytársnőm, aki csupa-csupa báj, és nemutolsósorban háj is volt :)
talán a másfélszeresemet nyomta. De annnyira szerettem... :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 15:43
talán a másfélszeresemet nyomta. De annnyira szerettem... :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mosogatás közben gondolkodtam(legközelebb krimit írok közben:D)...tegyünk rendet kicsit...a külső csak és kizárólag az alkalmi szexben a legelső!...ha arra keresünk partnert, hogy dugjunk, akkor egyértelmű, hogy a tökéletest keressük, ergo: nem izgató, ha egy lány hájas...ha viszont azt a nőt keressük, akivel élni akarunk, a jövőnket tervezzük, akkor meg másodlagos a külső, az ész és az értelem a fontos, az pedig akárhogy is nézzük leginkább a nem túl dekoratív lányok erénye...(ez most hülyén néz ki, mert én lány vagyok, nyílván nem én keresek nőt)...ha egy nő keres szexpartnert, akkor sem valószínű, hogy a rezgőhájú pasira vágyik
biztos vannak kivételek, akik valóban beindulnak egy töltött galambra, viszont úgy tűnik nem nagyon akarnak nyilatkozni
biztos vannak kivételek, akik valóban beindulnak egy töltött galambra, viszont úgy tűnik nem nagyon akarnak nyilatkozni
Szrintem inkább hagyd ezt abba, mert bannolni fognak...
Témához pedig...
Szerintem jó, ha kicsit stabilabb a hölgy, de ha vékonyka, hát akkor sem fogunk rá megharagudni.
De ha megölelem, akkor inkább érezni lehessen, és légmentesen simuljon hozzám :) arról már nem is beszélve, hogy mi van ha a combjába harapok :) )
Témához pedig...
Szerintem jó, ha kicsit stabilabb a hölgy, de ha vékonyka, hát akkor sem fogunk rá megharagudni.
De ha megölelem, akkor inkább érezni lehessen, és légmentesen simuljon hozzám :) arról már nem is beszélve, hogy mi van ha a combjába harapok :) )
végülis a kövér nö is jó mert gyakorlatilag bárhol gyürsz rajta egy puncit és ott dugod meg ahol akarod
Hát ezaz! ez baj nálam is! Az még esetleg, hogy hagyja magát, de hogy feltegyem...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Enyém nem engedi magát fotózni....
Tiédről kép?
Tiédről kép?
Szabbri cica ez nem a piroslampa.net vagy a roszlanyok.hu hírdess ott!
tutti csajok...
az első nejed?
az első nejed?