Kérést vettem!
(Ez egy válasz joszty üzenetére (2006. 10. 25. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hurrá!! Itt vannak a duci nők! Még többet!!!
attól függ, hoy mennyi.

képekre tudok,videókra még nem próbáltam
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 18:33

most én vagyok olyan béna,vagy szlovák földről más se tud szavazni képekre meg vidikre???

Ha csak mértékkel van az még jól is jön. Nem valami nagy élmény egy deszkát simizni. Viszont a gömbölyded idomok nagyon cukik.
egyébként ma szerda,akkor....holnapután azaz pénteken lesz egy menetem:))) aktuális már 4 honapja volt az utolso:))
most én vagyok olyan béna,vagy szlovák földről más se tud szavazni képekre meg vidikre???
Nagy igazsagot mondtal, merthat valljuk be, kergetjuk az idealokat a parunk szavara meg ugyse sokat adunk ha a megfelelesrol van szo. (legalabbis en) Van egy divat, vannak a divatot imado pasik, es vannak akadalyok mint az oltozkodes, ami mindig letaglozza az embert. A nok mar csak ilyenek. De meg szerencse hogy mindig ott a parunk aki szeret, es elobb utobb visszahoz a foldre, hogy acsi, nem kell mindenaron masoknak megfelelni ha van aki szeret ugyis ahogy vagyunk.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 11:00

Azért akarnak fogyni,mert a nők mindíg is hiú természetükről voltak híresek. És sajnos van egy rossz tulajdonságuk is. De ezért remélem nem haragszanak meg rám. Viszont igazam van. A rossz tulajdonság pedíg az,hogy a többségük olyan elvárásoknak akar megfelelni,amiről tudják,hogy lehetetlen. Sok nőt piszkál és zavar,hogy nem tud pl. az olyan típusú férfiak kegyeltje lenni,akik a karcsú nőket kedvelik. Alapvetően a nőkben is benne van a vadászösztön és mivel látják,hogy az ideális pasik a címlapokon mindenhol vézna nőkkel járnak,így számukra ez fontosabb kihívás,mint a párjuknak megfelelni. Sajnos ilyen a popkultúra,ez van. De ezen egy igazi férfi sokat változtathat!!!
Az sem rossz, csak arra vigyázz, nehogy dunyha legyen a vége!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:12
Törölt felhasználó (24620)

én nagypárnával alszom...

Hejj de szép a puncija.
És még vöröske is. :) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
És még vöröske is. :) (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)