Nagy igazsagot mondtal, merthat valljuk be, kergetjuk az idealokat a parunk szavara meg ugyse sokat adunk ha a megfelelesrol van szo. (legalabbis en) Van egy divat, vannak a divatot imado pasik, es vannak akadalyok mint az oltozkodes, ami mindig letaglozza az embert. A nok mar csak ilyenek. De meg szerencse hogy mindig ott a parunk aki szeret, es elobb utobb visszahoz a foldre, hogy acsi, nem kell mindenaron masoknak megfelelni ha van aki szeret ugyis ahogy vagyunk.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 11:00
Azért akarnak fogyni,mert a nők mindíg is hiú természetükről voltak híresek. És sajnos van egy rossz tulajdonságuk is. De ezért remélem nem haragszanak meg rám. Viszont igazam van. A rossz tulajdonság pedíg az,hogy a többségük olyan elvárásoknak akar megfelelni,amiről tudják,hogy lehetetlen. Sok nőt piszkál és zavar,hogy nem tud pl. az olyan típusú férfiak kegyeltje lenni,akik a karcsú nőket kedvelik. Alapvetően a nőkben is benne van a vadászösztön és mivel látják,hogy az ideális pasik a címlapokon mindenhol vézna nőkkel járnak,így számukra ez fontosabb kihívás,mint a párjuknak megfelelni. Sajnos ilyen a popkultúra,ez van. De ezen egy igazi férfi sokat változtathat!!!
most én vagyok olyan béna,vagy szlovák földről más se tud szavazni képekre meg vidikre???
egyébként ma szerda,akkor....holnapután azaz pénteken lesz egy menetem:))) aktuális már 4 honapja volt az utolso:))
Ha csak mértékkel van az még jól is jön. Nem valami nagy élmény egy deszkát simizni. Viszont a gömbölyded idomok nagyon cukik.

képekre tudok,videókra még nem próbáltam
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 18:33
most én vagyok olyan béna,vagy szlovák földről más se tud szavazni képekre meg vidikre???
attól függ, hoy mennyi.
Hurrá!! Itt vannak a duci nők! Még többet!!!
Kérést vettem!
(Ez egy válasz joszty üzenetére (2006. 10. 25. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz joszty üzenetére (2006. 10. 25. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

fatgirlsfriend

Jack09