Szerintem félreértetted Demetrát...
Van a képe alatt is szöveg ;)
Egyébként meg csakugyan büntetendő, ha egy nő így eltorzítja magát...
Hát a vénusz szobron mikor vannak kockák?!
:D (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:20
Van a képe alatt is szöveg ;)
Egyébként meg csakugyan büntetendő, ha egy nő így eltorzítja magát...
Hát a vénusz szobron mikor vannak kockák?!
:D (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy húzom le magam! Hát hogy néz már ki ez a hölgy? Ne viccelj már!!! Apropó,ha olvastad volna a topicot elejétől kezdve,akkor tudhatnád,hogy én Fatgirls barát egy izmos,igényes 8 éve komolyan edző fickó vagyok. Van némi fogalmam a testépítésről! Arnold O.K! Na de egy nő keresztcsíkolt izmokkal????!! Mérhetetlenül undorító,mint persze azok az írtózatosan kövér rondaságok is,akik Demetra képén pózolnak! Demetra se értette meg a lényeget. A topic címe nem az,hogy "Izgatóak a gusztustalanul elhízott nők?" Én alapvetően a telt lányokról beszélek és nem a klinikai esetekről 50kg felesleggel!

Dehogy húzom le magam! Hát hogy néz már ki ez a hölgy? Ne viccelj már!!! Apropó,ha olvastad volna a topicot elejétől kezdve,akkor tudhatnád,hogy én Fatgirls barát egy izmos,igényes 8 éve komolyan edző fickó vagyok. Van némi fogalmam a testépítésről! Arnold O.K! Na de egy nő keresztcsíkolt izmokkal????!! Mérhetetlenül undorító,mint persze azok az írtózatosan kövér rondaságok is,akik Demetra képén pózolnak! Demetra se értette meg a lényeget. A topic címe nem az,hogy "Izgatóak a gusztustalanul elhízott nők?" Én alapvetően a telt lányokról beszélek és nem a klinikai esetekről 50kg felesleggel!
megnyugodhatsz:)) előbb lemondta,mert barátnőjével gond van,igazábol nem értem az alapján amit irt,de mindegy
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyis pontosabban vidire szavazni tudok csak pontot nem kapok érte,viszont képekre meg szavazni se
(Ez egy válasz berrys1 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató, ha a lányokon van háj???

Hát ezen a szinten már nem. De amúgy az a jó, ha vanmit fogni, nem?

Hát ezen a szinten már nem. De amúgy az a jó, ha vanmit fogni, nem?
affene.. hát nem velem lesz az első októberi.. ? :(
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 10. 25. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 18:34

egyébként ma szerda,akkor....holnapután azaz pénteken lesz egy menetem:))) aktuális már 4 honapja volt az utolso:))
Miért is ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 22:13
Törölt felhasználó (368273)

Nos...így 1. ránézésre meglátogathatná a nőgyógyászt:-))))))
Röviden ennyi a saját véleményem. Jó éjt mindenkinek!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos...így 1. ránézésre meglátogathatná a nőgyógyászt:-))))))
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 10. 25. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)