Nem baj,hogy írsz,örülök neki,hogy tetszik a téma! Kérésed is nemsokára teljesítem.

Szervusz! Milyen barátnőd van,ha van?

Szerintem undorita bar egy nagyon minilmalis lehet hogy jobb van mint fogni a derekén amugy szerintem annyira nem tulzottan jó!
lehet erotikus egy nő akkoris ha van rajta valami fognivaló, de ha már túl sok, akkor már nem hiszem hogy annyira "férfibegerjesztő" hatást tud kiváltani...de lehet tévedek
Ezek a képek sztem egész jók, nekem tetszenek :)
Ezek a képek sztem egész jók, nekem tetszenek :)

ne dolgozz sokat.....amúgy szeretem azt ha vki így kiáll az elveiért
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:25

Most a munkahelyemen vagyok az irodámban,de este elolvasom.

Most a munkahelyemen vagyok az irodámban,de este elolvasom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 17:23

Törölt felhasználó (62015)

mail ment:)
mail ment:)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged csíplek! De hisz nem is láttalak még!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 15:48

Törölt felhasználó (62015)

hú akkor engem se csípnél pedig ezt lebeszéltük mailben...1picit megleptél..
hú akkor engem se csípnél pedig ezt lebeszéltük mailben...1picit megleptél..
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 10. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 15:42

Szerintem a kondigépet tartsd meg magadnak! Nem mindenki szereti a testedzést és nem is kell,hogy mindenki szeresse. Én utálnám,ha minden nő úgy nézne ki,mint pl. Béres Alexandra!! Ráadásul neki még a feje is csúnya és nagyon jó üzletet kötöt a Total Food-al,hogy agyontömje a zsebét szánalmas reformételeinek bevételéből. Nekem telt barátnőm van és istennő,akárki akármit is hablatyol a trendi nőideálról. Én meg hetente 12 órát töltök konditeremben és több tonnányit megmozgatok. Aztán hazamegyek és annyit zabálok,mint egy állat. Na ne gondolja senki,hogy brokkolikrémlevest eszek ezersziget salátával. Habár mindkettőt szeretem. Húst-hússal,krumplit-krumlival és tojást tojással eszem. Aztán benyomok egy tábla feketecsokit,mert az izmok energiamérlegét leginkább az egészségtelen szénhidrátokból lehet csak szinten tartani-nem kell naívnak lenni. Persze megeszem 5-6 mandarint is,mert a vitamin is kell,de nem csak az. --- Ezzel csak azt akartam mondani,hogy a kondizás is jó dolog,meg a zabálás is az és az izmos emberek mellett helyük van a ducibb nőknek is. Ugyan mi a túrónak kéne mindenkinek fittnek lennie? A fittség is relatív. Nem igazán becsülöm sokra azt a nőt,aki szétkúrja az izületeit a kondigépeken,hiperkockás a hasa és spárgában ül le velem dumálni,miközben nincs arra sem affinitása,hogy egy pár virslit megfőzzön nekem. Az a nő,aki csak a tökéletes testével foglalkozik,a világon semmit sem ér ezt jobb,ha tőlem tudjátok! Az a pasas sem ér persze semmit,akinek 50-es a karja,de egy költözésnél bepánikol a bútortologatástól. Vegyétek már észre duciutálók,hogy nem arról szól egy nő,hogy cicababa legyen. Cicababának lenni manapság sokkal simább ügy,mint egy gyereket elvini az oviba.. Erről ennyit.
Szerintem a kondigépet tartsd meg magadnak! Nem mindenki szereti a testedzést és nem is kell,hogy mindenki szeresse. Én utálnám,ha minden nő úgy nézne ki,mint pl. Béres Alexandra!! Ráadásul neki még a feje is csúnya és nagyon jó üzletet kötöt a Total Food-al,hogy agyontömje a zsebét szánalmas reformételeinek bevételéből. Nekem telt barátnőm van és istennő,akárki akármit is hablatyol a trendi nőideálról. Én meg hetente 12 órát töltök konditeremben és több tonnányit megmozgatok. Aztán hazamegyek és annyit zabálok,mint egy állat. Na ne gondolja senki,hogy brokkolikrémlevest eszek ezersziget salátával. Habár mindkettőt szeretem. Húst-hússal,krumplit-krumlival és tojást tojással eszem. Aztán benyomok egy tábla feketecsokit,mert az izmok energiamérlegét leginkább az egészségtelen szénhidrátokból lehet csak szinten tartani-nem kell naívnak lenni. Persze megeszem 5-6 mandarint is,mert a vitamin is kell,de nem csak az. --- Ezzel csak azt akartam mondani,hogy a kondizás is jó dolog,meg a zabálás is az és az izmos emberek mellett helyük van a ducibb nőknek is. Ugyan mi a túrónak kéne mindenkinek fittnek lennie? A fittség is relatív. Nem igazán becsülöm sokra azt a nőt,aki szétkúrja az izületeit a kondigépeken,hiperkockás a hasa és spárgában ül le velem dumálni,miközben nincs arra sem affinitása,hogy egy pár virslit megfőzzön nekem. Az a nő,aki csak a tökéletes testével foglalkozik,a világon semmit sem ér ezt jobb,ha tőlem tudjátok! Az a pasas sem ér persze semmit,akinek 50-es a karja,de egy költözésnél bepánikol a bútortologatástól. Vegyétek már észre duciutálók,hogy nem arról szól egy nő,hogy cicababa legyen. Cicababának lenni manapság sokkal simább ügy,mint egy gyereket elvini az oviba.. Erről ennyit.
(Ez egy válasz hgyorgy üzenetére (2006. 11. 10. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 12:54

broáf.....:( kondigépet neki szülinapjára, meg fitness bérletet! :)))