Ne idegesítsd fel magad,nem kell,úgyis neked van igazad,na meg persze nekem. Egyébként két részre szakadt az ízlésvilág a női test megitélésével kapcsolatban. Ez egyik tábor a természetes nőiességet szereti,a másik meg pont az ellenkezőjét. Figyeld meg,hogy a mai világban szinte minden téren ciki természetesnek lenni. Ez egy ilyen elba..ott világ.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 17. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 10:36

Halkan teszem hozzá, hogy van amelyik már súrolja az alkoholmérgezés határát. Hát még amelyik át is lépi! :S
Halkan teszem hozzá, hogy van amelyik már súrolja az alkoholmérgezés határát. Hát még amelyik át is lépi! :S
yomiboy:
Neked undorító és gusztustalan a szőrös punci, és nem tetszik ha egy lány telt. Akkor hadd kérdezzek már tőled valamit, egyenesenőszintén, csak így egész egyszerűen:
Te mi a (kimoderálva a jelző)anyádért jársz ezekbe a topicokba???
Egyszer még át lehet lépni rajtad, másodjára csak (kimoderálva a fegyver) a kezemben lépek át rajtad csórikám!
ÉS HOL VAN ILYENKOR EGY MODERÁTOR!!! (itt, és csak nyugi, mert infarktust fogsz kapni, és hiányozni fog egy színfolt a fórumból)
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked undorító és gusztustalan a szőrös punci, és nem tetszik ha egy lány telt. Akkor hadd kérdezzek már tőled valamit, egyenesenőszintén, csak így egész egyszerűen:
Te mi a (kimoderálva a jelző)anyádért jársz ezekbe a topicokba???
Egyszer még át lehet lépni rajtad, másodjára csak (kimoderálva a fegyver) a kezemben lépek át rajtad csórikám!
ÉS HOL VAN ILYENKOR EGY MODERÁTOR!!! (itt, és csak nyugi, mert infarktust fogsz kapni, és hiányozni fog egy színfolt a fórumból)
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem kell bizonygatnod,közel járok a 40-hez,és már több mint húsz éve forgolódom lányok után! Volt jópár molett barátnőm,a feleségem is az! Szóval tudom mi a jó!
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 22:33

Ezzel nagyon is egyet értek krapulax!
S hidd el ha már egy csajszi felválalja magát, azt rögtön meg is látják a pasik az utcán vagy bárhol máshol, mert az a csajszi mindent belead, hogy minél jobban elnyerje a másik fél tetszését. S szerintem a pasiknak sem kell több, mint hogy egy valódi nagyobb melleket láthat egy-egy nagyobb dekolton keresztül!
S hidd el ha már egy csajszi felválalja magát, azt rögtön meg is látják a pasik az utcán vagy bárhol máshol, mert az a csajszi mindent belead, hogy minél jobban elnyerje a másik fél tetszését. S szerintem a pasiknak sem kell több, mint hogy egy valódi nagyobb melleket láthat egy-egy nagyobb dekolton keresztül!
Ezzel nagyon is egyet értek krapulax!
Nem a háj az izgató.Egy mosoly,egy csábos pillantás,egy jól eltalált kacér ruhadarab bármelyik molett lányt rögtön izgatóvá tudja tenni!
De miért is engeditek magatokat felhúzni egy-egy bunkóbb hozzászólással? Mindenki, vagyis a normálisabbak tudják magukról mit is szeretnek s ehhez is tartják magukat! Mi lányok pedig, akikről szól ez a topic tudjuk hogy még azért találni olyan pasit, pasikat, akik oda vannak a fognivalóért!!!
nem is törődök vele,csak azért néhány vélemény tud rohadtul irritálni,egyébként sokmindent elnézek
rambika hagyd a fenébe ezt a pasit...ez egy irtó nagy tapló, aki még korrekten megfogalmazni sem tudja az érveit:):):):)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 17:19

szerintem se izgato,csak felvilágositalak,hogy többnyire nem mi akarunk készakarva ilyenek lenni és sokat kajálunk.Csakmert épp forditva,hidd el hogy sokkal kevesebbet eszünk,mint akit soványnak teremtettek.Jár velem az osztályba egy pici lány,vaságyastol sincs 50kilo,mégis mindig duplázik ebédnél,holott nekem egy adag is sok legtöbbször.
szerintem se izgato,csak felvilágositalak,hogy többnyire nem mi akarunk készakarva ilyenek lenni és sokat kajálunk.Csakmert épp forditva,hidd el hogy sokkal kevesebbet eszünk,mint akit soványnak teremtettek.Jár velem az osztályba egy pici lány,vaságyastol sincs 50kilo,mégis mindig duplázik ebédnél,holott nekem egy adag is sok legtöbbször.
De pedíg izgató!!!!!!!!!!!! Persze nem gyenge kisfiúknak találták ki őket,akik topalábú plázacicákon nőttek fel.
Azoknak a nőknek, akiknek van egy kis zsírpárnájuk, sokkal klasszabb a szeméremdobjuk és nagyobb a mellük.
Az se jó, ha zörög a csontja alattad.
Nem! Nem izgató.Nem kell annyit zabálni!!!

Hála istennek ilyen esetekben nekem mindíg van kihez nyúlnom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:00

Törölt felhasználó (15416)

hmmm.... minnyá magamhoz nyúlok :P
hmmm.... minnyá magamhoz nyúlok :P