szerintem se izgato,csak felvilágositalak,hogy többnyire nem mi akarunk készakarva ilyenek lenni és sokat kajálunk.Csakmert épp forditva,hidd el hogy sokkal kevesebbet eszünk,mint akit soványnak teremtettek.Jár velem az osztályba egy pici lány,vaságyastol sincs 50kilo,mégis mindig duplázik ebédnél,holott nekem egy adag is sok legtöbbször.
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De pedíg izgató!!!!!!!!!!!! Persze nem gyenge kisfiúknak találták ki őket,akik topalábú plázacicákon nőttek fel.
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Azoknak a nőknek, akiknek van egy kis zsírpárnájuk, sokkal klasszabb a szeméremdobjuk és nagyobb a mellük.
Az se jó, ha zörög a csontja alattad.
Nem! Nem izgató.Nem kell annyit zabálni!!!
Hála istennek ilyen esetekben nekem mindíg van kihez nyúlnom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 10:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
hmmm.... minnyá magamhoz nyúlok :P
hmmm.... minnyá magamhoz nyúlok :P
Biztos nem fogsz benne csalódni az ágyban. De az mit jelent,hogy "jól lehet dugni" ? Nem inkább arra gondoltál,hogy dugnivaló?
Nagggyon jó bőőőr....én is ráspriccentenék!!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
hm, micsoda új képek :)

fatgirlsfriend

Faye