az undorító az TE vagy! hogy miért.. hadd ne soroljam
Szerintem,amíg hurkákban nem folyik karjukon combjukon a háj,a karjukat felemelve nincs szárnyuk mint batman-nek addig semmi gáz!
De fél év afganisztáni szolgálat után még ez sem kizáró ok! (Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 12:44
De fél év afganisztáni szolgálat után még ez sem kizáró ok! (Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem izgató,de csak az enyhán molett,az igazi kövéreket nehéz is lenne megdugni:)
bocsi hogy tegnap nem voltam már ,csak mostanában eléggé ki vagyok készülve és fáradt voltam mentem csicsilni
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem izgató,de csak az enyhán molett,az igazi kövéreket nehéz is lenne megdugni:)
ment egy mail!!!!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 20:40

beszélni szeretnék veled még a 7végén valamelyik este,majd jelentkezz
beszélni szeretnék veled még a 7végén valamelyik este,majd jelentkezz
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 14:08

Iagzad van!
CSak arról kevesebb szó esik, hogy a nők milyen férfiakat szeretnek! Mert ha körülnézel bárhol.. szóval nem csak a nők között van ez az úm. kettősség, mi, féfriak között is vannak ilyenek, meg olyanok. Csak mondom, erről kevesebb szó esik.
CSak arról kevesebb szó esik, hogy a nők milyen férfiakat szeretnek! Mert ha körülnézel bárhol.. szóval nem csak a nők között van ez az úm. kettősség, mi, féfriak között is vannak ilyenek, meg olyanok. Csak mondom, erről kevesebb szó esik.
nah,az előbb voltam tul egy kis esti kalandon:)))
Iagzad van!
CSak arról kevesebb szó esik, hogy a nők milyen férfiakat szeretnek! Mert ha körülnézel bárhol.. szóval nem csak a nők között van ez az úm. kettősség, mi, féfriak között is vannak ilyenek, meg olyanok. Csak mondom, erről kevesebb szó esik. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:03
CSak arról kevesebb szó esik, hogy a nők milyen férfiakat szeretnek! Mert ha körülnézel bárhol.. szóval nem csak a nők között van ez az úm. kettősség, mi, féfriak között is vannak ilyenek, meg olyanok. Csak mondom, erről kevesebb szó esik. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne idegesítsd fel magad,nem kell,úgyis neked van igazad,na meg persze nekem. Egyébként két részre szakadt az ízlésvilág a női test megitélésével kapcsolatban. Ez egyik tábor a természetes nőiességet szereti,a másik meg pont az ellenkezőjét. Figyeld meg,hogy a mai világban szinte minden téren ciki természetesnek lenni. Ez egy ilyen elba..ott világ.

biztos Katicikát szivatgatja valahol, vagy semmit
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 11. 17. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 10:34

yomiboy:
Neked undorító és gusztustalan a szőrös punci, és nem tetszik ha egy lány telt. Akkor hadd kérdezzek már tőled valamit, egyenesenőszintén, csak így egész egyszerűen:
Te mi a (kimoderálva a jelző)anyádért jársz ezekbe a topicokba???
Egyszer még át lehet lépni rajtad, másodjára csak (kimoderálva a fegyver) a kezemben lépek át rajtad csórikám!
ÉS HOL VAN ILYENKOR EGY MODERÁTOR!!! (itt, és csak nyugi, mert infarktust fogsz kapni, és hiányozni fog egy színfolt a fórumból)
Neked undorító és gusztustalan a szőrös punci, és nem tetszik ha egy lány telt. Akkor hadd kérdezzek már tőled valamit, egyenesenőszintén, csak így egész egyszerűen:
Te mi a (kimoderálva a jelző)anyádért jársz ezekbe a topicokba???
Egyszer még át lehet lépni rajtad, másodjára csak (kimoderálva a fegyver) a kezemben lépek át rajtad csórikám!
ÉS HOL VAN ILYENKOR EGY MODERÁTOR!!! (itt, és csak nyugi, mert infarktust fogsz kapni, és hiányozni fog egy színfolt a fórumból)
Annyit esznek a nők,amennyit akarnak. Állampolgári joguk! Miért idegesíted ennyire föl magad? Már rég elhitte mindenki,hogy nem tetszenek neked az ilyen típusú nők,nem kell bizonygatni. Nekem meg a vitamingolyók nem tetszenek na. Egyébként az egyik legjobb kaja a kacsazsíros kenyér lilahagymával. Már a hasonlat sem találó. Mártogatunk tovább,efelől ne legyen kétséged! Éljenek a cuppantani való husi nők!!!!
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 11. 17. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 12:45

Idefigyelj! Ha ezt a plázacicást nekem szántad,ki kell,hogy ábránditsalak,mert az én fiatalkoromban Magyarországon,még meg sem álmodták a plázákat.Akkor sem kell annyit zabálni,hogy rálépjenek a hasukra a vitamingolyó csajok.Némelyik olyan, mint egy zsírosbödön.Akinek tetszik az mártogasson!!!!
(Fogd vissza magadat, és tartsd titszteletben a női nemet kinézettől függetlenül, mert nem lesz a jövőben lehetőséged fikázni senkit!
)
(Fogd vissza magadat, és tartsd titszteletben a női nemet kinézettől függetlenül, mert nem lesz a jövőben lehetőséged fikázni senkit!

Idefigyelj! Ha ezt a plázacicást nekem szántad,ki kell,hogy ábránditsalak,mert az én fiatalkoromban Magyarországon,még meg sem álmodták a plázákat.Akkor sem kell annyit zabálni,hogy rálépjenek a hasukra a vitamingolyó csajok.Némelyik olyan, mint egy zsírosbödön.Akinek tetszik az mártogasson!!!!
)

tejszínhabos szeder
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:17

nanáááá, hogy jó kedve van, a nappaliban ma már tejszínhabot nyaltak róla, vagy mit is????

igen újabban kifejezetten jó a kedvem...hú csak el ne kiabáljam
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:08

Én is kívánok neked jó pihizést! remélem most jobb kedved van,mint a múltkor!

nanáááá, hogy jó kedve van, a nappaliban ma már tejszínhabot nyaltak róla, vagy mit is????
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:08

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:04

Törölt felhasználó (62015)

szia! jó hétvégét kívánok Neked

szia! jó hétvégét kívánok Neked
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 17. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 11:03

Ne idegesítsd fel magad,nem kell,úgyis neked van igazad,na meg persze nekem. Egyébként két részre szakadt az ízlésvilág a női test megitélésével kapcsolatban. Ez egyik tábor a természetes nőiességet szereti,a másik meg pont az ellenkezőjét. Figyeld meg,hogy a mai világban szinte minden téren ciki természetesnek lenni. Ez egy ilyen elba..ott világ.